Να κάνω μια ερώτηση ?? Στο πάρκο σκύλων υπάρχει μια υπηρεσία ομαδική εκπαίδευση?? Το έχει παρακολουθήσει κανείς? είναι με άλλα σκυλιά και τα αφεντικά τους? Ξέρετε πως γίνεται?? Αξίζει το κόπο...
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Έχω πάει από εκεί έχω δεί τους χώρους, έχω γνωριστεί με τα παιδιά.. απλώς ρωτώ αν το έχει παρακολουθήσει κανείς και αν αξίζει... αυτο..Θα πρέπει να τους ρωτήσεις. Ξέρω όμως ότι στα γενικότερα πλαίσια εκπαίδευσης, γίνονται και ομαδικές συναντήσεις.
Και ναι, εννοείται ότι παρευρίσκονται άλλα σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους. Αλλιώς, τι ομαδικό θα ήταν;
Εννοώ αν έχει παρακολουθήσει κανείς την ομαδική εκπαίδευση ..Έχω πάει από εκεί έχω δεί τους χώρους, έχω γνωριστεί με τα παιδιά.. απλώς ρωτώ αν το έχει παρακολουθήσει κανείς και αν αξίζει... αυτο..
Ναι έχω παρακολουθήσει εγώ και για φύλαξη και για βασική υπακοήΕννοώ αν έχει παρακολουθήσει κανείς την ομαδική εκπαίδευση ..
ομαδικό μάθημα φύλαξης;;;;;Ναι έχω παρακολουθήσει εγώ και για φύλαξη και για βασική υπακοή
έχω μείνει κι απ τα δυο πολύ ευχαριστημένη!!δεν πιστεύω πως το οτι γίνονται ομαδικά είναι μειονέκτημα
ομαδικό μάθημα φύλαξης;;;;;
μήπως κάτι είναι λάθος;