Ξέρει κάποιος κάτι για το πάρκο σκύλων ?

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Να κάνω μια ερώτηση ?? Στο πάρκο σκύλων υπάρχει μια υπηρεσία ομαδική εκπαίδευση?? Το έχει παρακολουθήσει κανείς? είναι με άλλα σκυλιά και τα αφεντικά τους? Ξέρετε πως γίνεται?? Αξίζει το κόπο...

Ευχαριστώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Θα πρέπει να τους ρωτήσεις. Ξέρω όμως ότι στα γενικότερα πλαίσια εκπαίδευσης, γίνονται και ομαδικές συναντήσεις.
Και ναι, εννοείται ότι παρευρίσκονται άλλα σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους. Αλλιώς, τι ομαδικό θα ήταν; :)

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Θα πρέπει να τους ρωτήσεις. Ξέρω όμως ότι στα γενικότερα πλαίσια εκπαίδευσης, γίνονται και ομαδικές συναντήσεις.
Και ναι, εννοείται ότι παρευρίσκονται άλλα σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους. Αλλιώς, τι ομαδικό θα ήταν; :)
Έχω πάει από εκεί έχω δεί τους χώρους, έχω γνωριστεί με τα παιδιά.. απλώς ρωτώ αν το έχει παρακολουθήσει κανείς και αν αξίζει... αυτο..

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Έχω πάει από εκεί έχω δεί τους χώρους, έχω γνωριστεί με τα παιδιά.. απλώς ρωτώ αν το έχει παρακολουθήσει κανείς και αν αξίζει... αυτο..
Εννοώ αν έχει παρακολουθήσει κανείς την ομαδική εκπαίδευση ..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κι' αυτές οι φωτογραφίες καλή μου πόσες λέξεις είναι? :):):)
Δεύτερη μέρα του Σπούκυ στο πάρκο και η πρώτη στην πισίνα....
Συνημμένες εικόνες
τι όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές?????βλέπω τον τρέλανε η πισίνα!!!!!!σκέτος γλύκας!!:)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εννοώ αν έχει παρακολουθήσει κανείς την ομαδική εκπαίδευση ..
Ναι έχω παρακολουθήσει εγώ και για φύλαξη και για βασική υπακοή
έχω μείνει κι απ τα δυο πολύ ευχαριστημένη!!δεν πιστεύω πως το οτι γίνονται ομαδικά είναι μειονέκτημα
ίσα ίσα εμένα μου φάνηκε και πιο αποτελεσματικό!!
Αν με ρωτάς τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Ναι έχω παρακολουθήσει εγώ και για φύλαξη και για βασική υπακοή
έχω μείνει κι απ τα δυο πολύ ευχαριστημένη!!δεν πιστεύω πως το οτι γίνονται ομαδικά είναι μειονέκτημα
ομαδικό μάθημα φύλαξης;;;;;:confused:
μήπως κάτι είναι λάθος;