Χαχαχαχχα Σωστα !! Ηe takes it all!Εγώ, δεν μπορείς να πεις...το είχα το ταμπελάκι......
Χαχαχαχχα Σωστα !! Ηe takes it all!Εγώ, δεν μπορείς να πεις...το είχα το ταμπελάκι......
Και που το βρήκαμε το ταμπελάκι παρακαλώ?Εγώ, δεν μπορείς να πεις...το είχα το ταμπελάκι......
Από το λίγο ψάξιμο που έκανα δεν είδα κάτι άλλο.Και ήθελα να ρωτήσω για τέτοιους χώρους. Η Αλίκη κάνει αύριο το εμβόλιο της και θα έλθουμε και εμείς το Σαββάτο στο puppies - park. Άλήθεια άλλοι χώροι τέτοιοι υπάρχουν ??
Εγώ θα άφηνα λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει από το εμβόλιο, θα πήγαινα την επόμενη βδομάδα!Και ήθελα να ρωτήσω για τέτοιους χώρους. Η Αλίκη κάνει αύριο το εμβόλιο της και θα έλθουμε και εμείς το Σαββάτο στο puppies - park. Άλήθεια άλλοι χώροι τέτοιοι υπάρχουν ??
Πριν πάτε κάνετε τηλέφωνο. Πρέπει να έχει κάνει όλα της τα εμβόλια. Τσεκάρετέ το πρώτα. Και απαραιτήτως μαζί το βιβλιάριό της. Αλλιώς δεν μπαίνετε. Υπάρχει άλλο ένα πάρκο κάπου στην Βάρη. Δεν ξέρω όμως που ακριβώς. Αν δει το θέμα η kopritis, θα σας κατατοπίσει.Και ήθελα να ρωτήσω για τέτοιους χώρους. Η Αλίκη κάνει αύριο το εμβόλιο της και θα έλθουμε και εμείς το Σαββάτο στο puppies - park. Άλήθεια άλλοι χώροι τέτοιοι υπάρχουν ??
Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν να έχει κάνει τα εμβόλια της .. Αύριο κάνει το τελυταίο .. Σε κάθε περίπτωση θα ρωτήσω και τον γιατρό αύριο.. Πάντως μου είπαν 4 ημέρες από το εμβόλιο της.Εγώ θα άφηνα λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει από το εμβόλιο, θα πήγαινα την επόμενη βδομάδα!
Να περάσετε καλά στις διακοπές και το πάρκο εκεί θα είναι και θα σας περιμένει!!!Εμείς δυστυχώς (και ευτυxώς ανάλογα..) θα έχουμε φύγει για διακοπές οπότε θα τα ξαναπούμε απο την επόμενη βδομάδα!!!