Ξέρει κάποιος κάτι για το πάρκο σκύλων ?

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Και ήθελα να ρωτήσω για τέτοιους χώρους. Η Αλίκη κάνει αύριο το εμβόλιο της και θα έλθουμε και εμείς το Σαββάτο στο puppies - park. Άλήθεια άλλοι χώροι τέτοιοι υπάρχουν ??

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και ήθελα να ρωτήσω για τέτοιους χώρους. Η Αλίκη κάνει αύριο το εμβόλιο της και θα έλθουμε και εμείς το Σαββάτο στο puppies - park. Άλήθεια άλλοι χώροι τέτοιοι υπάρχουν ??
Από το λίγο ψάξιμο που έκανα δεν είδα κάτι άλλο.
Μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου γιατί κι' εγώ καινούργια είμαι στο χώρο...
Το Σαβ/κο θα ξαναπάμε κι' εμείς, γιατί ο μικρός μου το ευχαριστηθηκε πολύ εκεί εχθές. Ελπίζω να γνωρίσουμε την Αλίκη από κοντά. :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ θα άφηνα λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει από το εμβόλιο, θα πήγαινα την επόμενη βδομάδα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πριν πάτε κάνετε τηλέφωνο. Πρέπει να έχει κάνει όλα της τα εμβόλια. Τσεκάρετέ το πρώτα. Και απαραιτήτως μαζί το βιβλιάριό της. Αλλιώς δεν μπαίνετε. Υπάρχει άλλο ένα πάρκο κάπου στην Βάρη. Δεν ξέρω όμως που ακριβώς. Αν δει το θέμα η kopritis, θα σας κατατοπίσει.

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Εγώ θα άφηνα λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει από το εμβόλιο, θα πήγαινα την επόμενη βδομάδα!
Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν να έχει κάνει τα εμβόλια της .. Αύριο κάνει το τελυταίο .. Σε κάθε περίπτωση θα ρωτήσω και τον γιατρό αύριο.. Πάντως μου είπαν 4 ημέρες από το εμβόλιο της.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εμείς δυστυχώς (και ευτυxώς ανάλογα..) θα έχουμε φύγει για διακοπές οπότε θα τα ξαναπούμε απο την επόμενη βδομάδα!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εμείς δυστυχώς (και ευτυxώς ανάλογα..) θα έχουμε φύγει για διακοπές οπότε θα τα ξαναπούμε απο την επόμενη βδομάδα!!!
Να περάσετε καλά στις διακοπές και το πάρκο εκεί θα είναι και θα σας περιμένει!!!
και εμείς μαζί.. αργούμε ακόμα για τις διακοπές μας...
Φιλιά

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
και εμείς θα έλθουμε το άλλο σκ γιατί αυτό πρεπει να κάνουμε αντισώματα από τα εμβόλια μας... !!1 :).. Υπομονή λοιπόν.. !!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κι' αυτές οι φωτογραφίες καλή μου πόσες λέξεις είναι? :):):)
Δεύτερη μέρα του Σπούκυ στο πάρκο και η πρώτη στην πισίνα....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οι μισές φωτο του πάπυπαρκ είναι απο νερόσκυλα λαμπραντορ :p