Ξέρει κάποιος κάτι για το πάρκο σκύλων ?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για το πάρκο σκύλων στο Μαρούσι και αν είναι ασφαλές?
Διάβασα κάποια σχόλια, αλλά είναι πολύ γενικά και αόριστα.

Ο σκύλος μου, είναι west highland terrier, 27 μηνών, πολύ φιλικός και έχει ανάγκη από σκυλοπαρέα.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι λόγω ακριβώς του ότι είναι τόσο φιλικός, τρέχει προς τα άλλα σκυλιά για να παίξει χωρίς να υπολογίζει τίποτα, με αποτέλεσμα κάποια μεγαλόσωμα σκυλιά να του έχουν επιτεθει και να τον έχουν δαγκώσει δύο φορές.

Ακόμα και όταν τα άλλα σκυλιά συγκρατούνται από τους ιδιοκτήτες τους, ο δικός μου αντιδράει πολύ παράξενα στην επίθεση: φέρεται σαν να μην έχει γίνει καν, παραμένει ατάραχος και απτόητος και ταυτόχρονα προσπαθεί να πλησιάσει για να γλύψει την μύτη του άλλου!!
Κατευθείαν στο στόμα του λύκου δηλαδή....

Είναι ασφαλές να τον πάω στο πάρκο? Τα άλλα σκυλιά που αφήνουν εκεί - κυκλοφορούν ελεύθερα φαντάζομαι - έχουν κάποια επίβλεψη σε περίπτωση επίθεσης?

Ο σκοπός είναι να τον πάω για να περάσει καλά, μην βρεθούμε να τρέχουμε πάλι με τα αίματα στον κτηνίατρο.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με περισσότερες πληροφορίες, θα το εκτιμούσα πολύ.
Και ο Spooky επίσης....

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ναι υπάρχει επίβλεψη και αν δουν σκούρα τα πράγματα τους χωρίζουν ή αν είναι ο σκύλος σου αντικοινωνικός (όχι εσένα προσωπικά) τρώς πόρτα
εγώ πηγαίνω πολύ συχνά εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!την πρώτη φορά πρέπει να έχεις μαζί σου το βιβλιάριο υγείας του!!
Επίσης υπάρχει και πισίνα για να κάνει μπάνιο και πάλι με επίβλεψη ειδικά στους αρχάριους!
Για όποια άλλη απορία σου πες μου!!

edit: επίσης τις περισσότερες φορές τα μικρόσωμα σκυλιά τα αφήνουν μέσα στο μπαρ οπότε δεν συναναστρέφεται τόσο με μεγαλόσωμα..

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ναι υπάρχει επίβλεψη και αν δουν σκούρα τα πράγματα τους χωρίζουν ή αν είναι ο σκύλος σου αντικοινωνικός (όχι εσένα προσωπικά) τρώς πόρτα
εγώ πιγαίνω πολύ συχνά εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!την πρώτη φορά πρέπει να έχεις μαζί σου το βιβλιάριο υγείας του!!
Επίσης υπάρχει και πισίνα για να κάνει μπάνιο και πάλι με επίβλεψη ειδικά στους αρχάριους!
Για όποια άλλη απορία σου πες μου!!

edit: επίσης τις περισσότερες φορές τα μικρόσωμα σκυλιά τα αφήνουν μέσα στο μπαρ οπότε δεν συναναστρέφεται τόσο με μεγαλόσωμα..
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!
Αντικοινωνικός? το ακριβώς αντιθετο θα έλεγα...
Η πισίνα βασικά ήταν αυτή που τράβηξε το ενδιαφέρον μου από την αρχή... τρελλαίνεται για κολύμπι και όταν τον πηγαίνω στην θάλασσα κουβαλάμε και την σανίδα του σερφ για να κάνει βουτιές!
Μπορώ να περιμένω εκεί, ή πρέπει οπωσδήποτε να τον αφήσω και να φύγω, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να καθίσει. Δεν κάθεται πουθενά χωρίς εμένα, εκτός φυσικά από το σπίτι μας.
Είναι ανοικτά όλο το χρόνο, δηλαδή λειτουργεί και τώρα το καλοκαίρι, γιατί είναι ευκαιρία τώρα που θα έχω άδεια να τον πηγαίνω.
Και σ' αυτή την περίπτωση θα χαρώ να συναντηθούμε.
Αλήθεια τι είναι αυτή η φατσούλα που βλέπω?
Φάνια

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εννοείται πως κάθεσαι και εσύ μαζί αν θες και πίνεις και τον καφέ σου!!
Ναι είναι ανοιχτά όλο το χρόνο 8:00 με 20:00
Ευχαρίστως όποτε θέλεις!!!εμείς και αύριο θα πάμε!!
ο μικρούλης είναι σιχ τζου και ονομάζεται Sun είναι ίδιος σε χαρακτήρας όπως περιγράφεις και τον δικό σου!!πιστεύω θα ταιριάξουν πολύ!!
Κατερίνα

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Γλύκας είναι! Βλέπω μια σκυλοφιλία να γεννιέται...
Αύριο? θα ήθελα πολύ να έρθω... είμαι ήδη αδειούχα και την βγάζω στο σπίτι, οπότε είναι ευκαιρία να το δούμε σε πρώτη φάση και αν θα του αρέσει εκεί. Νομίζω ότι θα ξετρελλαθεί.
Αν θέλεις μόνο μου λες που ακριβώς είναι γιατί δεν έχω ιδέα από Μαρούσι - μένω στον Πειραιά - και τι ώρα περίπου θα είσαι εκεί.
Α, και τι άλλο χρειάζεται εκτός από το βιβλιάριο του?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
http://www.puppiespark.gr/el/contact
Αυτή είναι η ιστοσελίδα δές εδώ αμα θες σου λέει ακριβώς που είναι!!
εκτός απ το βιβλιάριο όχι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

Εγώ θα πάω εκεί γύρω στις 11:30 με 12:00 αν θες σου στέλνω και το κινητό μου με πμ σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μια χαρά ακούγεται... θα έρθουμε σίγουρα.
Σου στέλνω και το δικό μου κινητό.
Σ' ευχαριστώ για όλα, θα τα πούμε και από κοντά.
Καλό ξημέρωμα.
Φάνια

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ενδιαφέρον θέμα, δεν ήξερα ότι υπήρχε dog park στο Μαρούσι
Πληρώνεις κάποιο ποσο για να μπεις ή είναι δωρεάν?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πληρώνεις 10 ευρώ για ένα σκύλο, 15 αν έχεις δύο. (Και τίποτα για τον καφέ).
Τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που πήγα, πάει κάμποσος καιρός οπότε δεν ξέρω μήπως έχουν αλλάξει οι τιμές.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ναι, μιλάω για τις τιμές "καταλόγου". Αν γίνεις τακτικός θαμώνας, μπορεί να κεράσουν τίποτα που και που. ;)
(Από την είσοδο του δεύτερου σκύλου, μέχρι ρακιές :) )

Τώρα που το λέω μου έχει λείψει το πάρκο, έχω άπειρο καιρό να πάω :(
(Ας είναι καλά ο καφρο-Ντέξτερ)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
χθες ήμασταν εκεί... :)
Ό,τι πρέπει αυτές τις μέρες με την τόση ζέστη. Μπανιαρίστηκαν κ τα 4ποδα στην πισίνα, δροσιστήκαμε κ εμείς με τα ice tea κ τις μπύρες!:p

Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά κ γενικά μόνο θετικές εντυπώσεις έχω αποκομίσει από το συγκεκριμένο πάρκο :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εξαρτάται την ώρα και την μέρα. Κυριακή πρωί ας πούμε, ένας ψιλοχαμός γίνεται. Αν και τώρα με τις ζέστες, όχι και τόσο.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ας βάλω λοιπόν εδώ τις φωτο που βγάλαμε απο εκεί σήμερα!!!!

ξεκινάω με τον πανέμορφο Σπούκι που γνωρίσαμε σήμερα και τον λατρέψαμε!!!

και συνεχίζω με την χνουδομπαλίτσα Ντόλι που δεν άφησε σε ησυχία ο Σπούκι!!

εκεί συναντήσαμε και τα φοβερά μαυροσκυλάκια τον Σωτήρη και την Δάφνη!!!

και ο Ντιέγκο με τον Σωτηράκι!

και κλείνω με Ντιεγκούλι και Ιρινούλα!!!!

χάρηκα πολύ που είδα τόσα σκυλοσυνφορουμάκια και ελπίζω την άλλη φορά να μιλήσουμε και με τους συνφορουμιτογονείς!!
και χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία Φάνια!!!

Last edited by a moderator:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τέλειες οι φωτογραφίες! :D
Ευχαριστούμε πολύ και κυρίως για το ζεστό καλωσόρισμα.
Κατερίνα μου κι' εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε και να είσαι σίγουρη ότι θα το επαναλάβουμε σύντομα.
Φιλιά απο μένα και τον Spooky :love:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να τα και τα δικα μας γαιδουρακια!:)
Και η Ντολυ μια χαρα αναμεσα σε τοσα σκυλουνια!
Ευχαριστουμε πολυ και για τις φωτογραφιες:D Ευτυχως του Ντιεγκουλι ειναι απο το "καλο προφιλ" και οχι απο το σημαδεμενο :-|
Σωτηρης, Ντιεγκο, Δαφνη και Ιρινα τρελη σκυλοπαρεα λεμε!!! Οπως και μεσα στο κιοσκι η αντιθεση των μικρων με το Αγιου Βερναρδου!!! Καταπληκτικη φαση!!!
Μπραβο κοριτσια!!!Την αλλη φορα να τα πουμε και απο κοντα καλε... με ταμπελακια των σκυλων μας στις μπλουζες να παμε :p

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπραβο κοριτσια!!!Την αλλη φορα να τα πουμε και απο κοντα καλε... με ταμπελακια των σκυλων μας στις μπλουζες να παμε :p
Εγώ, δεν μπορείς να πεις...το είχα το ταμπελάκι......:p:p:p