Κόψτε την συνήθεια.
Ειτε είναι καθαρή ,είτε όχι,είναι και αυτό μέρος των ορίων.
Ειτε είναι καθαρή ,είτε όχι,είναι και αυτό μέρος των ορίων.
Υπάρχουν μαντιλάκια με χλωρεξινιδη στα πετ σοπ.Υπάρχουν υγρά μαντηλάκια που να μην είναι τα απλά αρωματικά, αλλά αντισηπτικά? Είδα κάποια ιταλικά ότι υπάρχουν με πανθενόλη που δρα ως αντισηπτικό. Δεν είναι ευρέως διαδεδομένα όμως και φοβάμαι για δερματίτιδες.. Υπάρχει άλλος τρόπος?
Ευχαριστώ!Υπάρχουν μαντιλάκια με χλωρεξινιδη στα πετ σοπ.
Πωλείται και χωρια σαν χημικό.
Σε πιο απλή διαδικασία,πάρτε πανακια μικρό ινών με λίγο μηλόξυδο και καθαρίστε το ζώο.Παρολα αυτά θα ξαναπώ,αν δεν είναι κάτι το οποίο σας αρέσει να συμβαίνει,κόψτε την συμπεριφορά.
Τί εννοειτε "σπιτικο σαπουνι";;συνέπεια θέλει σαφώς! το όχι να είναι μόνιμο χωρίς υποχωρήσεις! εμένα άσε μου πήρε τον αέρα! και δεν ανεβαίνει απλώς στο κρεββάτι ,κάνει κατάδυση κάτω απο κουβερτοπαπλώματα αφού απορούμε πώς αναπνέει! οταν αλλάζω καθαρά σεντόνια με πιάνει το αυστηρό μου ,κάποιες φορές τη δένω με λουράκι στο κρεββάτι της γιατι μετά από λίγο ξανανεβαίνει! την ξαναβάζω και ξανά μανά! τι κουβέρτες της βάζω ,τι την κουκουλώνω,καμια φορά πιάνει και αποκοιμιέται αλλά ο νους της είναι στο κρεββάτι κολλητά μου κατά προτίμηση! προσπαθώ να μένει στην άκρη του κρεββατιού τουλάχιστον αλλά μπά η πονήρω! μόνο με την πολύ ζέστη το κόβει το χούι αλλά όχι πάντα! είναι πεισματάρα πολύ! παλιά έφτιαχνα αραιό διάλυμα με dettol και την περνούσα με στυμένο βαμβακερό πανάκι ,αλλά τώρα προτιμάμε σαπούνισμα πόδια ,κοιλίτσα και πωπό με σπιτικό σαπούνι το οποίο ευτυχώς δεν της έχει φέρει αλλεργίες κλπ με σαπούνι πλέον της κάνω και γενικό μπάνιο αντί με σκυλοσαμπουάν και όχι συχνο ολόσωμο εννοείται!
Έχει ειδικά σαμπουάν σκύλου μην κάνετε πειράματαΤί εννοειτε "σπιτικο σαπουνι";;
Το πρασινο σαπουνι κανει;;
Από βασική υπακοή ξέρει κάτι;συνέπεια θέλει σαφώς! το όχι να είναι μόνιμο χωρίς υποχωρήσεις! εμένα άσε μου πήρε τον αέρα! και δεν ανεβαίνει απλώς στο κρεββάτι ,κάνει κατάδυση κάτω απο κουβερτοπαπλώματα αφού απορούμε πώς αναπνέει! οταν αλλάζω καθαρά σεντόνια με πιάνει το αυστηρό μου ,κάποιες φορές τη δένω με λουράκι στο κρεββάτι της γιατι μετά από λίγο ξανανεβαίνει! την ξαναβάζω και ξανά μανά! τι κουβέρτες της βάζω ,τι την κουκουλώνω,καμια φορά πιάνει και αποκοιμιέται αλλά ο νους της είναι στο κρεββάτι κολλητά μου κατά προτίμηση! προσπαθώ να μένει στην άκρη του κρεββατιού τουλάχιστον αλλά μπά η πονήρω! μόνο με την πολύ ζέστη το κόβει το χούι αλλά όχι πάντα! είναι πεισματάρα πολύ! παλιά έφτιαχνα αραιό διάλυμα με dettol και την περνούσα με στυμένο βαμβακερό πανάκι ,αλλά τώρα προτιμάμε σαπούνισμα πόδια ,κοιλίτσα και πωπό με σπιτικό σαπούνι το οποίο ευτυχώς δεν της έχει φέρει αλλεργίες κλπ με σαπούνι πλέον της κάνω και γενικό μπάνιο αντί με σκυλοσαμπουάν και όχι συχνο ολόσωμο εννοείται!