τα νέα μας αγαπητοί μας φίλοι!!! η Νταίζη επισήμως έχει φάει πόρτα από το σαλονάκι και όλα τα υπνοδωμάτια...πλέον συχνάζει στην κουζίνα που όλως τυχαίως βρίσκεται κ το crate της και στην αυλή με το αγαπημένο παγκάκι της κι ενίοτε λιάζεται και στο αρχαίο μας ξύλινο τραπέζι λες κι είναι γατούλα! ε δε γινόταν διαφορετικά και μάλιστα τη βρίσκω μια χαρά ήρεμη! δε γινόταν διαφορετικά,ησυχία δεν έβρισκε ..όλο σκανταλιές ,σε αρκετές περιπτώσεις είχαμε κ τα λερώματα όπως σας είπα σε άλλο ποστ! πέρα από αυτό,κάνετε εικόνα το κάτωθι: πριν μέρες ,είμαστε στην κουζίνα με την κόρη μου σε μια ακριβοθώρητη ώρα ηρεμίας και πινουμε τσάι ο γιές! έρχεται επισκεπτης ο γιός ,ο οποίος επειδή δεν την βλέπει όλη μέρα όπως εμείς,έχει χύμα συμπεριφορά με χαδάκια κ παιχνιδάκια μαζί της βασικά ΜΟΝΟ την κακομαθαίνει...ανοίγει το ψυγείο να πάρει ένα δυο πραγματακια για το φαγητό που θα μαγείρευε στο σπίτι του ,η κόρη παρακολουθεί αργοπίνοντας το τσαγάκι της..η Νταίζη γινεται ρουκέτα απο το πάτωμα και της αρπάζει όλη τη μύτη περιφερειακά κι άρχισε αμέσως να αιμοραγεί κι απο τα δυο σημείο που βυθίστηκαν τα δοντια της!!!...δάγκωμα και κουτουλιά μαζί..μάλλον έκανε τον σεκιουριτά για λογαριασμο του γιού !!!ακολούθησε αναστάτωση η Νταίζη σαφέστατα δεν είναι έτοιμη να συνυπάρχει στην "αγέλη" μας άνευ όρων..μπήκε crate άμεσα φυσικά χωρίς επί πλέον βαβούρα...σε άλλα νέα της περιορίζω όσο μπορώ τις ευκαιρίες να φέρεται έτσι και τον κόπο που γλιτώνω από τις ταρζανιές της τις κερδίζουμε σε βολτάρες... ...κι εκεί βέβαια μια μέρα λαχτάρησα γερά ,γιατί επειδή προηγήθηκαν κάποιες στρεσογόνες καταστάσεις,πχ δεν της άρεσαν κάτι ξωτικά στη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου κι άρχισε να τους γαβγίζει,κατόπιν διασταυρωθηκαμε με αρκετά σκυλάκια και όταν περασε ο εκπαιδευτής ο γείτονας με τα ζεύγη που βολτάρει εναλλάξ ο οποίος συνομιλούσε στο δρόμο με γνωστό του ο οποίος επίσης βόλταρε δύο σκυλάκια,η δική μου σάλταρε βγήκε απο τα σαμαράκι της κι άρχισε να τρέχει ...με το που πάω να την ακολουθήσω αλαφιασμένη,ο εκπαιδευτής ούρλιαξε ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ..ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ...μη σας τα πολυλογώ μετά απο μερικά αγωνιώδη λεπτά και αμάξια να πηγαινοέρχονται και να τους κάνω νοήματα να σταματουν η Νταίζη γύρισε κοντά μου και ο καλός μας αγγελος που παρακολουθούσε από αποσταση ,μου ειπε να τη βουτήξω απο το σβέρκο όπως κάνει η μαμά σκύλα...και αφού το έπραξα κιο αυτό....ουφφφ..πλησιασε και μου το έδειξε στην πράξη με ένα απο τα σκυλιά του!!! μου είπε να της έχω κολλάρο κι οχι σαμάρι ...βήχει του εξήγησα...επειδη τραβάει ,απάντησε...αυτά για το τετράποδο βασανάκι μας γενικώς κ συγνώμη για το σεντόνι ..