Τι σου έκανε βρε κακούργα το ψυχάκι;;;
κακούργα δε λες τίποτα...αφού να φανταστείς χθες που με "βοηθούσε" να ξεντυθώ τραβώντας μου το ένα μπατζάκι ,τόλμησα να σηκώσω το χέρι για να το προσγειώσω στον πωπό της ,για ένα κλάσμα δευτερολέπτου ορκίζομαι μου χάρισε μια γνήσια trident απειλή με τα νεαρά μαργαριταρένια της δόντια,αλλά το επόμενο έκανε κοιλίτσα πλήρως υποταγμένη η άτιμη η Μαρίκα Κοτοπούλη των σκυλιών οπότε μετανόησα η αμαρτωλή..την τρέλλανα στα φιλάκια τι να έκανα
μου κάνει μια θετική εκπαίδευση άλλο πράμα μαζί με την αλλαγή ντεκόρ δεν εχω παράπονο.
Εχω αποτύχει επίσης εντελώς να τη μάθω ΕΣΤΩ να αράζει σε μιαν ακρούλα στο κρεββάτι όπως πολύ σεμνά έκανε η Λίνα ,αλλά όοοοχι τούτη θέλει λαγούμι κάτω απο τα σκεπάσματα με το που δροσισε ο καιρός ,όμως η ζεστασιά των εφτάμισυ κιλών της κι ανάσα της στα πόδια μου είναι ακαταμάχητη ......συνεπώς όλο πλένω σεντόνια και τινάζω παπλώματα...αυτό βέβαια όταν δεν σηκώνομαι στις πέντε για δουλειά,τότε είναι μια κυρία στο crate ,κιχ δε βγάζει...εκτός αν ο γιος έχει ξεμείνει απο ταπεράκια και μου κάνει την τιμή αργάμισυ τη νύχτα..εκεί χαμούλης άστα....είναι βλέπεις η αδυναμία της ,θέλει να "δειπνίσουν" παρέα..