Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Άρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να γεμίσουμε τον τόπο με ταμπέλες (πολύγλωσσες) πως έχουμε σκύλο, αλλά δεν έχουμε τίποτε φαγώσιμο, και να ελπίζουμε ο δικαστής να έχει πέσει θύμα ληστείας.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
μπαρφ μπαρφ μπαρφ ..... δεν με νοιαζει τιποτα ας το σκευτοτανε πριν μπει μεσα.... ο σκυλος διακοπες στον βαγγελη παρεα με την σανελ μεχρι να χωνεψει το γευμα ..... κανενας οικτος και ειδικα απο εμενα ... μετα απο οσες φορες εχουν προσπαθησει να κλεψουνε απο το σπιτι μου.

ζω σε αρκετα σκληρη γειτονια εδω και 30 χρονια εχουν γινει πολλα και τωρα χειροτερευει μερα με την μερα ..... ας κανει ο ληστης αιτηση για δανειο προβλημα του...τι δουλεια εχει με την οικογενεια μου?

τι σημαινει ηθελε να κλεψει οχι να σκοτωσει...η παρουσια του και μονο ακαλεστος σκοτωνει με εμφραγμα η εγκεφαλικο την ιδια μου την μανα

και θα σκευτω τι ? την εννοια που αναλυσατε περι ζωης με το που μπει σπιτι μου αυτη η εννοια εγινε πουλακι και πεταξε και γυρισε μπουμερανγκ για την οικογενεια μου ...αυτος σεβεται την ζωη της οικογενειας μου εκεινη την στιγμη?

θα εχει το θρασος να παει στο δικαστηριο να καταθεσει?...μακαρι να το καταφερει γιατι μολις την καταθεσει υπαρχουν τροποι να την αποσυρει κιολας...!!! κανενας δεν θα μου στερησει την οικογενεια μου μου δοθηκε απλοχερα απο τον θεο και θα φροντισω να την υπερασπιστω...και ο σκυλος μου ειναι οικογενεια μου επισης 2 φορες.
+1000

ΥΓ :εχεις και κηπο εμαθα ;)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Για να είστε σίγουροι πως δεν θα πάθει τίποτα ούτε η οικογένειά σας ούτε ο σκύλος σας...μπορείτε να βάλετε νάρκες!
(έτσι...για να μην λέμε στους νιούφις βάλε συναγερμό)
Και μετά στο δικαστήριο (αν σας κατηγορήσει κάποιος, γιατί από την έκρηξη θα έχει πάει στην πατρίδα του ο λαθραίος!-γλυτώνεις και το σκάψιμο) να πείτε ότι είχαν μείνει από τον πόλεμο...να ρίξετε και μια μήνυση στο ελληνικό δημόσιο για αποζημίωση...και ζωάρα!:cuniaoo:

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Εκανα συζητηση με κατι αστυνομικους-ασφαλιτες που γνωριζω για το θεμα αν ο σκυλος κομματιαση κανεναν απροσκαλεστος στο σπιτι κ μας τραβηξει στα δικαστηρια τι αποτελεσματα θα εχουμε, κ μου ειπαν απο τις εμπειριες τους με τετοια περιστατικα, το σκυλι παντα την γλιτωνει αν εχει ιδιοκτητη (αν ειναι κοπρακι παει για ευθανασια), αλλα ο ιδιοκτητης την πληρωνει γερα, πληρωνοντας τρελα ποσα για τον τραυματισμο-θεραπεια-αναρωση,ψυχικη οδυνη,μεροκαματο αν δουλευει ο μπαστ...ος καπου κ τελος αναλογος τον δικαστη απο μηνα μεχρι χρονια αναστολης.
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν ,κ ουτε θελω να επηρεασω,απλα αναφερω την συζητηση που ειχα.

Υ.Γ. JOHNK κανεις λαθος κ λεοπαρδαλης,κ λιονταρι να περιμενεις απο το μπαλκονι σου να σου κανουν ντου, μην ξεχνας οτι κ η Αθηνα ΖΟΥΓΚΛΑ ειναι!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολους!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ανάλογα το δικηγόρο του καθενός. Στο περιστατικό στην Παιανία πριν λίγο καιρό, ο ιδιοκτήτης είδε το ληστή να έχει μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του και τον κυνήγησε ΕΚΤΟΣ σπιτιού και τον σκότωσε.

Υποτίθεται ότι θα έπρεπε βάσει νόμου να πληρώνει ακόμα και τον αέρα που αναπνέει, όμως πλέον τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας έχουν αλλάξει, οπότε γίνονται λίγο και τα στραβά μάτια. Ε δε θα μας ****** κιόλας!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
<<Τα εν οίκο μη εν δήμω >>

Καλό είναι κάποια πράγματα να μένουν στην οικογένεια .
Στην περίπτωση που κάποιος μπει στο σπίτι και ο σκύλος τον περιποιηθεί , τότε εσύ σαν κάλος νοικοκύρης φροντίζεις να αμπαλάρεις και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει .
Τι θες τώρα να μπλέκεις ξένους σε οικογενειακές υποθέσεις.
!!!!! R E S P E C T !!!!!!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
εγω τοσα χρονια στην οικογενεια εχω την αστυνομια μεσα στα ποδια μου καθ'οτι μπατσακος ο θειος μου
εχει φιλους ασφαλεια διωξη κτλπ κτλπ... ολοι λενε οτι κανεις νυχτα δεν το ξερει η μερα.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Είναι όλα πάρα πολύ σχετικά! Εάν ας πούμε ο δράστης έχει το θράσος και να μπει να κλέψει και να μηνύσει μετά εάν και εφόσον πάθει κάτι, όλα εξαρτώνται από υποπαράγοντες! Αν ας πούμε τον βαρέσει δυνατά, μπορεί να ισχυριστεί ότι του προκάλεσες διάσειση και λοιπά και αν αυτός επάνω του δεν έχει όπλο, αυτό λειτουργεί υπέρ του, διότι μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σε βλάψει σωματικά, μόνο να σε κλέψει. Είναι πολύ λεπτά τα όρια και εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους!
Οσο γι αυτο....εχουμε αρκετα "αντικειμενα" στο σπιτι να του βαλουμε στα χερια ωστε να εχουν πανω τους τα δακτυλικα του αποτυπωματα ;)
Ειχα προσφατα μια τετοιου ειδους συζητηση με εναν πρωην "Ζ" και νυν ασφαλεια υψηλων προσωπων. Το ιδιο πργμα μου ειπε...."Βαλτου στα χερια ενα μαχαιρι και μετα ασ ισχυριστει οτι θελει.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πάντως εάν δεν επιστρέψετε, στα αμιγώς θέματα περί σκύλου-φύλακα και συνεχιστεί η αναφορά σε τρικ και μεθόδους επίτευξης εγκλήματος και αποφυγής συνεπειών μας, το θέμα θα κλειδώσει. Μια κοινή λογική παιδιά. Διαβάζει κόσμος και κοσμάκης.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ποιος ξεφυγε απο το θεμα????
Ισα ισα που απαντησαμε στην αρχικη ερωτηση "αλλα τι γινεται οταν καποιος εισβαλει στο σπιτι σου και ο σκυλος τον "σακατεψει";Θα πρεπει να σου κανουν μηνυση;Θα πρεπει να απομακρυνουν το σκυλο;Γενικα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;"
Του βαζεις "κατι" στα χερια για να αποφυγεις τις συνεπειες εαν ο σκυλος σου τον σακατεψει!!!

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Επηδει εχω φιλαρακι τον σκυλα της διωξης που ειναι εκπαιδευτης και εχει περασει η Μπαλου απο τα χερια του σε θεμα εκπαιδευσης οταν εθεσα το θεμα αυτο μου ειπε οτι εαν μπει μεσα ανθρωπος με δολο και τον φαει ο σκυλος δεν σε κανουν τιποτα αρκει να εχεις ταμπελα!
Αν ομως δεν εχει μπει με δολο πχ ταχυδρομος ή καποιος αλλος ας πουμε τοτε εχεις σοβαρο προβλημα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εκτός αν ο ταχυδρόμος έχει σκοπό να σε ληστέψει ^_^

Εννοείται ότι μιλάμε για περίπτωση διάρρηξης, όχι απλά για κάποιον άγνωστο που του ανοίγουμε εμείς την πόρτα και είμαστε παρόντες. Κι ο ταχυδρόμος θα μπει μέχρι εκεί που έχει δικαίωμα να μπει, δε θα ανοίξει την πόρτα όπου έχεις τον σκύλο σου, εκτός αν θες να τρέχεις.

Ταμπέλα πρέπει να βάλεις και στα παράθυρα; Γιατί αν ο διαρρήκτης αποφασίσει να μπει από εκεί τι κάνεις; Και στην περίπτωση που ζεις σε διαμέρισμα που βάζεις πινακίδα;

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Πάντως εάν δεν επιστρέψετε, στα αμιγώς θέματα περί σκύλου-φύλακα και συνεχιστεί η αναφορά σε τρικ και μεθόδους επίτευξης εγκλήματος και αποφυγής συνεπειών μας, το θέμα θα κλειδώσει. Μια κοινή λογική παιδιά. Διαβάζει κόσμος και κοσμάκης.
thanks

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Ποιος ξεφυγε απο το θεμα????
Σοβαρά ρωτάς ποιός ξέφυγε από το θέμα; Εδώ σε λίγο θα γραφτεί ο δεκάλογος του τέλειου εγκλήματος με σκοπό την εξόντωση των ληστών χωρίς ίχνη. Να σοβαρευτούμε λίγο.

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Πριν κανενα 10 μηνο πηγανε να ανεβουν στο μπαλκονι απο τις σωληνες φυσικου αεριου αλλα διασταυρωθηκαν με την Μπαλου στο μπαλκονι και προλαβε και αρπαξε τον εναν που ητανε στις σωληνες και επεσε.
και ο δικηγορος μου ειπε τα ιδια με τον εκπαιδευτη οτι οταν γινει με δολο δεν σε ακουμπαει ο νομος!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Σοβαρά ρωτάς ποιός ξέφυγε από το θέμα; Εδώ σε λίγο θα γραφτεί ο δεκάλογος του τέλειου εγκλήματος με σκοπό την εξόντωση των ληστών χωρίς ίχνη. Να σοβαρευτούμε λίγο.
Ποιος κανει πλακα?????
Ποιο τελειο εγκλημα και βλακειες...... Θελεις να αποφυγεις την μυνηση???? Τον ενοχοποιεις.
Δεν θελεις?
Κατσε με σταυρωμενα τα χερια και ελπιζε να δικαιωθεις και να μην σου παρουν τον σκυλο.
Οσο για το θεμα της σοβαροτητας..... Αν νομιζεις οτι αυτο που ειπα ειναι πλακα...τοτε λυπαμαι πολυ που δεν εχεις συνειδητοποιηση την σοβαροτητα του θεματος, ή , δεν εχεις σε εκτιμηση τον σκυλο σου και προτιμας να δικαιωθει ο κλεφτης σε οποια μυνηση σου κανει με αποτελεσμα να χασεις.....

Δεν μιλησε κανεις για οργανωση του τελειου εγκληματος και λυπαμαι που το λετε αυτο.
Μιλαμε για διεκδικηση του δικαιωματος υπερασπισης της περιουσιας σου και της ζωη σου χωρις να βρεις τον μπελα σου χωρις να φταις.....

Status
Κλειδωμένο θέμα