Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Είχα καιρό να μπώ στο φόρουμ, παρατηρώ πάντως σε σχέση με παλιότερα ότι όλο κα περισσότερος κόσμος που μπαίνει και ψάχνεται για σκύλο, θέλει το σκύλο να είναι αποτρεπτικός έστω και εμφανισιακά. Κοινώς θα επιστρέψουμε στα ...εργασιακά μοντέλα εξ' ανάγκης πλέον!
Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ αν μπορούσα να πάω για 3ο σκύλο, θα ξεκινούσα να σκέφτομαι κάτι "μεγάλο και αποτρεπτικό" - πράγμα που παλιότερα ούτε που μου περνούσε από το μυαλό...

poludeukis

Member
4 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
45
Thessaloniki
Η οικιά σου είναι χωρος δικός σου και του σκύλου σου και αν ο σκύλος ορμίξει πρόβλημα του εισβολέα. Εσυ πρέπει να πάρεις την αστυνομία να προφυλάξεις τον χώρο σου, ο σκύλος όμως θα τον προφυλάξει μόνος του και δεν έχεις κανένα πρόβλημα ειδικά και αν έχεις και ταμπέλα εξω με ένδειξη οτι υπάρχει σκύλος που δαγκώνει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε poludeukis από 23 σελίδες θέμα, για να μην αναφέρω και τα πόσα άλλα σχετικά θέματα, αυτό το συμπέρασμα έβγαλες εσύ; Η είναι απλώς προσωπικός διακαής πόθος, που όμως δεν πρέπει να γράφεται δημόσια ως συμβουλή; :rolleyes:

poludeukis

Member
4 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
45
Thessaloniki
Οχι έτσι είναι γιατι ξέρω 2 περιπτώσεις που μπήκε αλλος σε αυλη που είχε σκυλο και τον δάγκωσε, και στις 2 περιπτώσεις ειναι αθωος ο ιδιοκτήτης απο το δικαστήριο. Στο σπίτι σου και στην αυλή σου ο σκυλος μπορει να είναι ελευθερος και δεν ευθύνεσαι αν μπει ο άλλος στα κρυφα και πάθει κάτι, λογικο είναι να προστατευσει τον χώρο του

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
δείτε τι στείλανε στην εταιρία του φίλου μου να τυπωθεί!!! λες και διάβαζαν το forum!!!

260011_10151146853834518_1582676731_n.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ελπίζω να διορθώσουν το ορθογραφικό πριν τυπωθεί ε; :p

Οχι ότι θα χρησιμεύσει και σε πολλά δηλαδή, αλλά τουλάχιστον να είναι σωστά γραμμένο :)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389

Οχι ότι θα χρησιμεύσει και σε πολλά δηλαδή, αλλά τουλάχιστον να είναι σωστά γραμμένο :)
το είδα κι εγώ και του το είπα αλλα δεν είναι δικό τους το artwork έχει ήδη τυπωθεί! :-?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Αντιαισθητικό το βρίσκω...Αλλά ίσως σχεδιαστηκε με βαση την αισθητική του κλέφτη και όχι του ιδιοκτήτη!lol.gif

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens

Δεν πειράζει - φαίνεται πιο "κάγκουρ" έτσι...
Σου λέει "με τέτοιο σκύλαρο ο άλλος και ανορθόγραφος... έχω πέσει σε hardcore τύπο!"

Θα αλλάξω κι εγώ την ορθογραφία στη δική μου ταμπέλα να την κάνω "Μπρωσοχί Σκιλως". Είναι πιο ...αντρίλα ρε παιδί μου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Σου λέει "με τέτοιο σκύλαρο ο άλλος και ανορθόγραφος... έχω πέσει σε hardcore τύπο!"

Θα αλλάξω κι εγώ την ορθογραφία στη δική μου ταμπέλα να την κάνω "Μπρωσοχί Σκιλως". Είναι πιο ...αντρίλα ρε παιδί μου!
Έτσι βλέπουν τους άνδρες σήμερα οι γυναίκες;View attachment 39622
Στη περίπτωση αυτή, δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ τι γνώμη έχουν οι γυναίκες... αλλά τι θα καταλάβει ο κακοποιώς!!!:cool:
Μεταξύ μας, δεν έχουν και πολύ άδικο οι γυναίκες... τουλάχιστον, για την πλειονότητα ημών... πάντα σε σχέση με το θέμα μας!!!:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Για να το καταλάβει ο κακοποιός θα πρέπει να το γράφει σε πολλές γλώσσες... :p
Και, μάλιστα, εξωτικές!!!:D
Μεταξύ μας, μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι δεν θα μιλάει Ελληνικά...;)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Σας δίνω την άδεια να εκτυπώσετε και να βάλετε στην πόρτα σας την παρακάτω φώτο....
δεν χρειάζεται λόγια.;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σας δίνω την άδεια να εκτυπώσετε και να βάλετε στην πόρτα σας την παρακάτω φώτο....
δεν χρειάζεται λόγια.;)
Ειδικά την τρίτη φωτο, την έχουμε σχολιάσει ποικιλλοτρόπως!
Γιατί, όπως και να την εκλάβει ο κλέφτης, χαμένος βγαίνει!!!;):D

Status
Κλειδωμένο θέμα