στο μυαλό μου είσαι!!! =D>Πολύ καλή σκέψη... εφόσον έχεις απομακρύνει άμεσα τον σκύλο σου!!! στην κατασκήνωση, που λέγαμε...
Σε τόσα σπίτια, εξάλλου, μπαίνει ο "άνθρωπός μας", γιατί δίψασε κι θέλει να πιεί νερό... έ, δεν έχουν σκυλιά οι άλλοι?
στο μυαλό μου είσαι!!! =D>Πολύ καλή σκέψη... εφόσον έχεις απομακρύνει άμεσα τον σκύλο σου!!! στην κατασκήνωση, που λέγαμε...
Σε τόσα σπίτια, εξάλλου, μπαίνει ο "άνθρωπός μας", γιατί δίψασε κι θέλει να πιεί νερό... έ, δεν έχουν σκυλιά οι άλλοι?
Οποιονδήποτε δαγκώσει... ή, οποιονδήποτε πέσει και σπάσει το πόδι του (ή οτιδήποτε άλλο) από την τρομάρα... ή, οποιαδήποτε ζημιά - ατύχημα προκαλέσει...@Johnk
Το ασφαλιστήριό σου καλύπτει την περίπτωση επίθεσης σε εισβολέα;
Υπό (αδιευκρίνιστες) συνθήκες... είναι "πονηρές"...υπάρχουν ασφαλιστικές που κάνουν στην ελλάδα τέτοια ασφάλιση?
νόμιζα ότι ήταν προνόμιο άλλων χωρων μονο
Ας αρχίσουμε από τα εύκολα: Εχεις Bullmastiff?Ααα κι εγώ πρώτη φορά το ακούω....Είναι εύκολο να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες??
χαχαχ όχι δεν έχω.. μόνο για τα bullmastiff ισχύει??Ας αρχίσουμε από τα εύκολα: Εχεις Bullmastiff?
Ναι, γιατί είναι άγρια σκυλιά...χαχαχ όχι δεν έχω.. μόνο για τα bullmastiff ισχύει??
Αα κατάλαβα!!Τα γνωστά σκυλιά "φονιάδες"!!!!!!!!!Ναι, γιατί είναι άγρια σκυλιά...
Eγώ που είμαι πάνω από 20 χρόνια στα σκοπευτήρια και φυσικά έχω δελτιο αθλητή, συγκαταλέγομαι στους κάγκουρες;
Aν και ίσως ακουστεί τραβηγμένο, αλλά αν ο άλλος (όπου άλλος βλέπε εισβολέας) θέλει να το τρέξει, οφείλει να κινηθεί διαδικασία και υπάρχουν πραγματογνώμονες που τις αναλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις (και βλέπουν τα σημάδια τους δαγκώματος, διάμετρος σιαγόνας κλπ και αν χρειαστεί ίσως γίνει και εξέταση dna). Είπαμε, τραβηγμένα, αλλά μπορεί να γίνει!εγώ να κάνω μια ερώτηση που έχει να κάνει με το thema.
as υποθέσουμε ότι μπει κάποιος μέσα
και ας υποθέσουμε ότι ο μικρός δεν του κάνει χαρούλες
όπως κάνει σε όλους και ας υποθέσουμε πάλι ότι τον αρπάξει...
δεν πρέπει να αποδείξει ο άλλος ότι τον δάγκωσε ο mompiras???
θέλω να πω πως αποδεικνύεται ότι το δάγκωμα είναι από τον δικό μου σκύλο και όχι από άλλον???
δεν θα πρέπει να τρέξει ο άλλος σε ιατροδικαστή και να εξεταστεί
και το δάγκωμα του σκύλου μου αν ταιριάζει με του θύματος?
μπορεί να αποδειχθεί αυτό αν δεν γίνει άμεσα???
πραγματογνώμονες του δημοσιου?? έχουμε τέτοιους?? μωρέ μπράβο!!!Aν και ίσως ακουστεί τραβηγμένο, αλλά αν ο άλλος (όπου άλλος βλέπε εισβολέας) θέλει να το τρέξει, οφείλει να κινηθεί διαδικασία και υπάρχουν πραγματογνώμονες που τις αναλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις (και βλέπουν τα σημάδια τους δαγκώματος, διάμετρος σιαγόνας κλπ και αν χρειαστεί ίσως γίνει και εξέταση dna). Είπαμε, τραβηγμένα, αλλά μπορεί να γίνει!
Αν και όπως είπα, θεωρώ πως τέτοιες εκδοχές είναι τραβηγμένες, εν τούτοις τη σήμερον ημέρα όλα είναι πιθανά (εδώ βολιδοσκοπούν τα σπίτια που θέλουν να κλέψουν και πετάνε -σε όσα έχουν σκύλο- μέσα σκύλους του αντίθετου φύλου για να απασχολούν τον δεσποζόμενο)! Ο πραγματογνώμονας εν προκειμένω θα ήταν ένας κτηνίατρος (για να δει το δάγκωμα και να αποφανθεί για το μέγεθος του σκύλου κλπ). Όσο για τα υπόλοιπα, να σου πω την αλήθεια, εγώ είχα κατά νου αίμα και όχι σάλιο. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις (ειδικά δε στο σάλιο) δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο "ζουν" (ας πούμε) σε άλλον οργανισμό. Αν όμως ο κύριος εισβολέας πάει αμέσως σε γιατρό, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την περίπτωσή σου!πραγματογνώμονες του δημοσιου?? έχουμε τέτοιους?? μωρέ μπράβο!!!
η εννοείς ιδιωτικοί φορείς βλέπε ασφαλιστικές?
όσο για το dna(ας πούμε thewriitka ότι τραβάει η υπόθεση...)
πως να το πω ποσο ΖΕΙ το σάλιο πάνω στο θύμα εκτος του οργανισμού του σκύλου?
(δεν είμαι και fun του CSI για να ξέρω xaxaxax) γιατί από εκεί υποθέτω ψάχνουν dna
Λέω να βάλω από κάτωναι νομιμη, απλα βαλε σε παρενθεση ''μινιατουρα''