Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Πολύ καλή σκέψη... εφόσον έχεις απομακρύνει άμεσα τον σκύλο σου!!! στην κατασκήνωση, που λέγαμε...
Σε τόσα σπίτια, εξάλλου, μπαίνει ο "άνθρωπός μας", γιατί δίψασε κι θέλει να πιεί νερό... έ, δεν έχουν σκυλιά οι άλλοι?
στο μυαλό μου είσαι!!! =D>

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
@Johnk
Το ασφαλιστήριό σου καλύπτει την περίπτωση επίθεσης σε εισβολέα;
Οποιονδήποτε δαγκώσει... ή, οποιονδήποτε πέσει και σπάσει το πόδι του (ή οτιδήποτε άλλο) από την τρομάρα... ή, οποιαδήποτε ζημιά - ατύχημα προκαλέσει...

Δηλαδή, λες να καλύπτει ένα παιδάκι που (ό μη γέννητω!!!) δάγκωσε στο πάρκο και να μην καλύπτει τον εισβολέα? Πάντως, δεν τον εξαιρεί...

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
υπάρχουν ασφαλιστικές που κάνουν στην ελλάδα τέτοια ασφάλιση?
νόμιζα ότι ήταν προνόμιο άλλων χωρων μονο

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
υπάρχουν ασφαλιστικές που κάνουν στην ελλάδα τέτοια ασφάλιση?
νόμιζα ότι ήταν προνόμιο άλλων χωρων μονο
Υπό (αδιευκρίνιστες) συνθήκες... είναι "πονηρές"...

Ας πούμε, αν έχεις ένα Bullmastiff, δεν κάνουν... αν έχεις δύο "Bullmastiff", κάνουν...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όσα λέτε για το θέμα πολλοί από εσάς με βρίσκουν σύμφωνη...πάντως εγώ θα την πω την αμαρτία μου, αν μπουκάρει κάποιος και με πιάσει νύχτα μέσα στον ύπνο και ειδικά μόνη ...έχω πολύ μεγάλες πιθανότητες να πω στον σκύλο και ...<πάρτον ρε>...από την τρομάρα μου.
Καλά τώρα ...ότι πάρει και ο Ερμής ε !!!! πάντως δεν είναι σκυλί που θα κρυφτεί .....
Το μετά τώρα ...αν με πάει σε δικαστήριο ο μπουκαδόρος...ε..γιαυτό φυλάμε τα λίγα χρήματα που έχουμε στο σεντούκι :p

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
Eγώ που είμαι πάνω από 20 χρόνια στα σκοπευτήρια και φυσικά έχω δελτιο αθλητή, συγκαταλέγομαι στους κάγκουρες;

Όχι φίλε epial σίγουρα δεν συγκαταλέγεσαι στους κάγκουρες, προφανώς μετά από 20 χρόνια δεν το κάνεις ούτε για μαγκιά ούτε γιατί ξαφνικά σε φόβισε η πολυδιαφημιζόμενη εγκληματικότητα!
Εάν άνηκες εσύ στα καγκούρια, εκεί θα άνηκα και εγώ (όχι δεν έχω 20 χρόνια άλλα δελτίο έχω!)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Συγγνώμη φίλε μου!
Παρεξήγησα το γραπτό κείμενο.
Το ότι υπάρχουν και τέτοιοι είναι πιθανό, απλώς μένουν ελάχιστα γιατί τους αποβάλλει το ίδιο το άθλημα

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
εγώ να κάνω μια ερώτηση που έχει να κάνει με το thema.

as υποθέσουμε ότι μπει κάποιος μέσα
και ας υποθέσουμε ότι ο μικρός δεν του κάνει χαρούλες
όπως κάνει σε όλους και ας υποθέσουμε πάλι ότι τον αρπάξει...

δεν πρέπει να αποδείξει ο άλλος ότι τον δάγκωσε ο mompiras???
θέλω να πω πως αποδεικνύεται ότι το δάγκωμα είναι από τον δικό μου σκύλο και όχι από άλλον???
δεν θα πρέπει να τρέξει ο άλλος σε ιατροδικαστή και να εξεταστεί
και το δάγκωμα του σκύλου μου αν ταιριάζει με του θύματος?

μπορεί να αποδειχθεί αυτό αν δεν γίνει άμεσα???
Aν και ίσως ακουστεί τραβηγμένο, αλλά αν ο άλλος (όπου άλλος βλέπε εισβολέας) θέλει να το τρέξει, οφείλει να κινηθεί διαδικασία και υπάρχουν πραγματογνώμονες που τις αναλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις (και βλέπουν τα σημάδια τους δαγκώματος, διάμετρος σιαγόνας κλπ και αν χρειαστεί ίσως γίνει και εξέταση dna). Είπαμε, τραβηγμένα, αλλά μπορεί να γίνει!

Πάντως όσο πιο πολύ το διαβάζω αυτό το θέμα, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι το παράλογο της υπόθεσης: όταν ο άλλος μπαίνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο σπίτι σου, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε ελαφρυντικά ούτε τίποτα! Όχι ότι αυτό δικαιολογεί την αυτοδικία! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση! Αλλά είναι πάραλογο να μπει ο άλλος στο σπίτι μου και να περιμένει η πολιτεία και ο νόμος να δράσω ψύχραιμα, ήρεμα και με υπομονή και διαύγεια πνεύματος! Μήπως να αφήνουμε και τις πόρτες ανοιχτές προς διευκόλυνση των κυρίων ληστών;;; Δηλαδή πιο έλεος δεν γίνεται ώρες ώρες!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Aν και ίσως ακουστεί τραβηγμένο, αλλά αν ο άλλος (όπου άλλος βλέπε εισβολέας) θέλει να το τρέξει, οφείλει να κινηθεί διαδικασία και υπάρχουν πραγματογνώμονες που τις αναλαμβάνουν αυτές τις περιπτώσεις (και βλέπουν τα σημάδια τους δαγκώματος, διάμετρος σιαγόνας κλπ και αν χρειαστεί ίσως γίνει και εξέταση dna). Είπαμε, τραβηγμένα, αλλά μπορεί να γίνει!
πραγματογνώμονες του δημοσιου?? έχουμε τέτοιους?? μωρέ μπράβο!!!
η εννοείς ιδιωτικοί φορείς βλέπε ασφαλιστικές?
όσο για το dna(ας πούμε thewriitka ότι τραβάει η υπόθεση...)
πως να το πω ποσο ΖΕΙ το σάλιο πάνω στο θύμα εκτος του οργανισμού του σκύλου?
(δεν είμαι και fun του CSI για να ξέρω xaxaxax) γιατί από εκεί υποθέτω ψάχνουν dna

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
πραγματογνώμονες του δημοσιου?? έχουμε τέτοιους?? μωρέ μπράβο!!!
η εννοείς ιδιωτικοί φορείς βλέπε ασφαλιστικές?
όσο για το dna(ας πούμε thewriitka ότι τραβάει η υπόθεση...)
πως να το πω ποσο ΖΕΙ το σάλιο πάνω στο θύμα εκτος του οργανισμού του σκύλου?
(δεν είμαι και fun του CSI για να ξέρω xaxaxax) γιατί από εκεί υποθέτω ψάχνουν dna
Αν και όπως είπα, θεωρώ πως τέτοιες εκδοχές είναι τραβηγμένες, εν τούτοις τη σήμερον ημέρα όλα είναι πιθανά (εδώ βολιδοσκοπούν τα σπίτια που θέλουν να κλέψουν και πετάνε -σε όσα έχουν σκύλο- μέσα σκύλους του αντίθετου φύλου για να απασχολούν τον δεσποζόμενο)! Ο πραγματογνώμονας εν προκειμένω θα ήταν ένας κτηνίατρος (για να δει το δάγκωμα και να αποφανθεί για το μέγεθος του σκύλου κλπ). Όσο για τα υπόλοιπα, να σου πω την αλήθεια, εγώ είχα κατά νου αίμα και όχι σάλιο. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις (ειδικά δε στο σάλιο) δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο "ζουν" (ας πούμε) σε άλλον οργανισμό. Αν όμως ο κύριος εισβολέας πάει αμέσως σε γιατρό, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την περίπτωσή σου!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο "κύριος" εισβολέας όμως δεν είναι ότι κάνει τη βόλτα του κι αποφασίζει ΑΝ θα πάει στο γιατρό και πότε, δεν έχει έρθει ακριβώς για...κοσμική επίσκεψη, οπότε, μετά το δάγκωμα έχει να αντιμετωπίσει τον κύριο του σπιτιού, την αστυνομία και τη...γραφειοκρατία...

Status
Κλειδωμένο θέμα