Νεο μελος νεος σκυλος

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
πηρα χθες μια ωραια φραγκοσυκια με δυο φραγκοσυκα σε μια πηλινη γλαστρα,,, την εβαλα πανω σε ενα ξυλινο ραφι ενα μετρο υψος,,,, τωρα που ηρθα η γλαστρα ειναι κατω στην αυλη χιλια κοματια... και απο τη φραγκοσυκια εχει μεινη ενα κοματακι,,, αν μου ελεγε καποιος οτι υπαρχει σκυλι που τρωει και τα φραγκοσυκα και τη φραγκοσυκια δεν θα τον πιστευα,,,,

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μικρή ήταν χωρίς αγκάθια?

Παγωμένα στο ψυγείο είναι το αγαπημένο μου φρούτο!!!

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
την εβαλα πανω σε ενα ξυλινο ραφι ενα μετρο υψος,,,,
Ε φταις μάναμ, φταις. Πόσο είναι η warrior princess όταν ξεδιπλώνεται? Είναι μόνο ένα μέτρο? Δεν είναι! Από 2 μέτρα ράφι κ πάνω λοιπόν θα μπορούσες να σκεφτείς ότι ίιιισως κ να γλιτώσει!

Βασικά έχε το νου σου και στις 2 τώρα μη φάγανε αγκαθάκια, αιχμηρά ξυλάκια και μην της πείραξαν τα φραγκόσυκα.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ηταν βαρια γλαστρα,, μεγαλη πηλινη με πολυ χωμα,,, τη δοκιμασα και ειδα οτι θελει πολυ ζορι για να μπορεσει να την τουμπαρει,,, απλα ειναι καθηκι,,, οτι βλεπει να πειραζω παει μετα και του αλλαζει τα φωτα,,,, τα αγλαθακια ελπιζω να τα χωνεψει,, μεχρι τωρα δε δειχνη κατι να την ενοχλει...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
βρηκα,,, την αδελφη της ζηνας,,, και τον αδελφο της,,, δεν εξηγειται αλλοιως τετοια ομοιοτητα,,, τρια χιλιομετρα αποσταση απο εκει που βρηκα τη ζηνα,,, ταισα την αδελφη της,,, πολυ φοβισμενη,,, ιδια ολοιδια,,, η διαφορα βεβαια στην εμφανιση λογω διατροφης και περιποιησης ειναι ολοφανερη στο τριχωμα στα νυχια και τα δοντια,,,, εβαγε μια κονσερβα και μια χουφτα ξηρα τροφη σε μηδεν χρονο,,, ο αδελφος της την κοπανησε απο πολυ μακρυα,,,

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
Αστο διάολο, από τις (μικροσκοπικές...) φωτογραφίες όντως ολόιδια φαίνονται..

Δε ρωτάω τι θα κάνεις. Ξέρω ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αστο διάολο, από τις (μικροσκοπικές...) φωτογραφίες όντως ολόιδια φαίνονται..

Δε ρωτάω τι θα κάνεις. Ξέρω ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου.
,,,,,,,,,,
εχω απορια,,, γιατι βγηκαν μικρες,,??

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ρε συ κριμα!:( Δεν ξερεις κανεναν να δωσεις εστω αυτο που πιανεται? Ειναι και θηλυκο κι αν δεν στειρωθει θα γεμισει τον τοπο κουταβια.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
Ειναι και θηλυκο κι αν δεν στειρωθει θα γεμισει τον τοπο κουταβια.
Αν δε μπορείς να βρεις να τη δώσεις όντως, μπορείς να τη στειρώσεις? Μη δεις να πολλαπλασιάζονται οι Ζήνες στα πέριξ..?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αν δε μπορείς να βρεις να τη δώσεις όντως, μπορείς να τη στειρώσεις? Μη δεις να πολλαπλασιάζονται οι Ζήνες στα πέριξ..?
,,,,,,,,,,,,
απορω πως τετοια σκυλια δεν τα βαζουν σπιτι τους,,, μολις περασουν την κουταβισια περιοδο ειναι πολυ προστατευτικα και παιχνιδιαρικα και πολυ υπακουα,,,!! δω δεν βρηκα να ξεφορτωθω την μπελα,,, θα βρω να δωσω καποιο εντελως αδεσποτο..?? ασε που βλεπω οτι ολο και πληθαινουν τα αδεσποτα σκυλια με περιλαιμια,,,

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν και σταματησε μια την ωρα που την ταιζα και πηγε και μου εφερε μια κονσερβα απο το σπιτι της που της ειχε ξεμεινει απο το σκυλακι της που το σκοτωσε αμαξι,, εχει και αυλη,,, ειναι και σε ερημικο κακοφημο σημειο... της ειπα γιατι δεν τη παιρνεις να την κρατας μεσα στο σπιτι να σε φυλαει κιολας αλλα μου ειπε οτι θα θελει πιο πολυ φαγητο αυτο το σκυλι απο αυτους και λεφτα δεν υπαρχουν !!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
feroza...πάρτην...στείρωσέ την...κράτα την και μια εβδομάδα να αναρρώσει και άστην πάλι εκεί που την βρήκες. Η έστω, μίλα με φιλοζωική της περιοχής, μήπως μπορούν να το κάνουν αυτοί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97