Νεο μελος νεος σκυλος

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να ρωτήσω κάτι γενικά;; Επιτρέπεται να τρώνε οι σκύλοι γλυκά; Για να ξέρω δηλαδή...
Aπαγορεύεται. Αν κλέψουν μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος αλλά όταν τρώνε συστηματικά σε βάθος χρόνου καταστρέφεται το συκώτι τους.
Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι ο οργανισμός τους δεν παράγει ινσουλίνη οπότε τα γλυκά έχουν πάνω τους περίπου τις ιδιες συνέπειες με τους διαβητικούς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι ο οργανισμός τους δεν παράγει ινσουλίνη οπότε τα γλυκά έχουν πάνω τους περίπου τις ιδιες συνέπειες με τους διαβητικούς.
Καλώς το κρητικόπουλο το μετακομισμένο!!!
Δεν το ήξερα αυτό ! Άρα είναι επικίνδυνα όχι απλά σε βάθος χρόνου.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Νομίζω (είπαμε, νομίζω) ότι σε μεγάλες ποσότητες, ναι... Αλλά σε βάθος χρόνου ακόμα και τακτικες μικροποσότητες μπορούν να έχουν και τις υπόλοιπες συνέπειες. Νομίζω από εκεί βγαίνει και το "τα γλυκα τυφλώνουν τα σκυλιά"... Σε βάθος χρόνου, όχι "τώρα το έφαγε, σε 10 λεπτα χάνει το φως του"... Για τη δε σοκολάτα που περιέχει και την τοξικη, για τα σκυλιά θεοβρωμίνη, (ή κάπως έτσι)...

(Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :) )

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
στις γιορτες ολα επιτρεπονται ==))
,,,
τα σκυλια δεν κανει να τρωνε γλυκα αλλα τα τρωνε γιατι δεν ξερουν οτι απαγορευονται ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ποια μπεκατσα..?? μια σαγιοναρα που βρηκα στη παραλια της πεταξα και σηκωθηκε να την πιασει ==))

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
εδω γραφω αραγε.? καλημερες και καλως σας βρηκα,,,, βρηκα ενα σκυλακι θηλυκο σε αθλια κατασταση σε ερημια καταδαγκωμενο απο αλλα σκυλια και ολο τσιμπουρια,,, ειναι 4 μηνων σε ενα μηνα πηρε 4 κιλα το εχω δυο μηνες το πηγα σε κτηνιατρο και ολα ο.κ μου ειπε εκανε εμβολια χαπι καθαρισμο κλπ το ταιζω με purina και friskies που τα κατηγορουν για πολυ αλατι και σπιτικο φαγητο,, αν ξερει καποιος τι ρατσα ειναι στο περιπου να μου πει μοιαζει με βελγικο ποιμενικο και κατι με γερμανικο... σημερα την αφησα για δοκιμη ελευθερη στην αυλη γιατι οτι φτανει τιο καταστρεφει,,, οταν φευγω κλαιει ουρλιαζει χτυπιεται και οταν ερχομαι κανει σαν τρελη και κατουριεται μολις με βλεπει και μετα χυμαει επανω μου,,, και δαγκωνει πολυ,,, παρα πολυ,,,,δεν εχω εμπειρια απο σκυλους παρα μονο απο το ιντερνετ,,, καθε συμβουλη δεκτη ==))
ρατσατα ημιαιμα,,, θα τα περναμε και απο κατι αναλογα με τα κτεο στο τελος... ηδη καποιοι δεν παιρνουν σκυλο που κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι σκυλαρος με σιγμα κεφαλαιο γιατι δεν εχει χαρτια,, και προτιμουν να παρουν ενα καχεκτικο ρατσατο αγνωστου και υποπτου προελευσεως λογω χαριων και μονο.... ευτυχως που δεν σκεφτονται ολοι ετσι και υπαρχουν οι αναξιοπιστοι ιδιωτες που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους και εχω και εγω τη ζινα ==))
Κι αναρωτιόμουν τόσο καιρό πως στο καλό ήξερες την ακριβή ηλικία της Ζίνας. Μου λύθηκε, επιτέλους η απορία!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξετρύπωσα κάτι ιδιαίτερο. Καιρό τώρα αναρωτιόμουν πως ήξερε ότι σε "χ μέρες γίνεται τόσων μηνών".. Και δεν ήμουν και η μόνη, απ'οτι διαβάζω που είχα την απορία αυτή.. Ε! Επιτέλους έδωσε απόψε μια απάντηση που με καλύπτει!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Δεν ξετρύπωσα κάτι ιδιαίτερο. Καιρό τώρα αναρωτιόμουν πως ήξερε ότι σε "χ μέρες γίνεται τόσων μηνών".. Και δεν ήμουν και η μόνη, απ'οτι διαβάζω που είχα την απορία αυτή.. Ε! Επιτέλους έδωσε απόψε μια απάντηση που με καλύπτει!
,,,
εγω τωρα γιατι δεν καταλαβα οτι εσυ καταλαβες,,?? ==)) ..
..
να το ξαναπω,,, οταν την πηγα στον κτηνιατρο την κοιταξε γενικα δοντια βαρος υψος και οτι αλλο ειδε τελος παντων και μου ειπε,,, ειναι περιπου δυο μηνων,,, και επειδη πρεπει να βαλουμε μια ημερομηνιας γεννησης κοντα στην ηλιακια της κατα προσσεγγιση,,, θα βαλουμε 15 μαιου για να το θυμασαι και πιο ευκολα,, ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
και να πω και τοποθεσια που την βρηκα,,, μεταμορφωση αττικης,, εχει ενα μεγαλο ρεμα εκαι που ειχε γινει ο χαμος τοτε με το σεισμο της παρνηθας,, μεσα στο ρεμα πανε και πετανε μπαζα σκουπιδια και χιλια δυο,, ε λοιπον εκει την βρηκα,, στον σκουπιδοτοπο,, στην ερημια,,, οποτε καποιο ζωο πηγε και την παρατησε εκει,,, γιατι δεν εχει σπιτια εκει γυρω ειναι μη κατοικημενη περιοχη,,, ακι νεα ξαναπω για την κατασταση της ,, αμετρητα τσιμπουρια,,, πληγες,,, αποσκελετωμενη,,, ασταθεια στο περπατημα,,, και σαν αρχικη σκεψη ηταν να την ταισωμμ μετα ηρθε το πλυσιμο,,, αντε μετα λεω να της παρω κατι για τα τσιμπουρια,, χωρις να το καταλαβω βρεθηκα και στον κτηνιατρο,, και μετα δεν μου εκανε καρδια να την αφησω αφου ουτε μικροτσιπ ειχε ουτε καποιος την αναζητουσε,,, και μολις μα εβλεπε να ερχομαι χοροπηδαχε πανω κατω με ουρλιαχτα κατι σαν γαυγισμα,, και οτν εφευγα για δουλει δωστου κλαμα ατελειωτο,,, τωρα κλαιει μονο τις κυριακες που βλεπει απο ετοιμασιες τα ρουχα το τζιπ τα σακβουαγιαζ κλπ οτι θα παω για ψαρεμα η στα χωραφια και αναγκαζομαι να την παρω μαζι γιατι χαλαει ολο το κοσμο με τα γαυγισματα,,, για να μην υπαρχουν αποριες και υποθεσεις για τιο πως την απεκτησα,, ==))

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
..............................................=)) =))
.........................................=))...........=))
.......................................=))...............=))
............................................................=))
...........................................................=))
........................................................=))
....................................................=))
..................................................=))
.................................................=))

Last edited:

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Ένα λεξικό συμβόλων , ρε παιδιά,για να αποκωδικοποιήσω κι εγώ το απο πάνω μηνυμα :D
Η Ζίνα είναι κούκλα και σίγουρα σε λατρεύει , αλλά σε έχει καβαλήσει κιόλας!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ένα λεξικό συμβόλων , ρε παιδιά,για να αποκωδικοποιήσω κι εγώ το απο πάνω μηνυμα :D
Η Ζίνα είναι κούκλα και σίγουρα σε λατρεύει , αλλά σε έχει καβαλήσει κιόλας!!!
,,,,
,,
DSC00260.jpg ,,, ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97