Νεο μελος νεος σκυλος

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωραιο σκυλι! Βαλε μας και καμια ορθια να φαινεται το σωμα της!

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ευχαριστω,,, ευχαριστω,,, ==)) χαρακτηρας,,, ζηλιαρα,,, οτι τρωω θελει και αυτη,, αν δεν της δινω σημασια ερχεται και πηδαει επανω μου η μου γαβγιζει... αν την κλεισω στην αυλη κανει γρυλισματα σαν μαιμου,,, κλαψιαρικα,,,δαγκωματακια σε μενα και στον αερα,,, με προκαλει για μαχη δηλαδη,,, μου φερνει τη μπαλα και περνει θεση τερματοφυλακα να της την πεταξω,,,, ακομα κατουραει οταν ερχομαι μετα απο τη δουλεια,,, γαβγιζει σε πακιστανους,, που περνανε με καροτσακια και σε μηχανες και αμαξια,,, και σε αλλα σκυλια,,, χυμαει με λυσσα,,, αλλα αμα πλησιασει σιγα σιγα και την κραταω ηρεμει,,,, αν και οι περισοτεροι μην πω σχεδον ολοι εξαφανιζονται ετσι οπως κανει,,, στη βολτα μυριζει ασταματητα και τραβαει το σχοινι με δυναμη,,, με καταλαβαινει απο 60 μετρα χωρις να με βλεπει η να με ακουει,,,, οπου βρισκει χωμα σκαβει,, οτι μπορει να το σπασει θα το σπασει,,, ανοιγε τη βρυση τοχε δει παιχνιδι και αναγκαστηκα να βγαλω το χερουλι,,, καμια 20αρια γλαστρες μας αφησαν γεια,,, της στρωνω χαλακια και πετσετες στη φωλια της και τα σερνει στην αυλοπορτα και ξαπλωνει εκει να κοψει κινηση,,,, οπου βρει υφασμα το κοματιαζει,,, αν βρει καλτσα την βουταει και τρεχει εξω να την ξεσκισει,,, οταν πλησιαζω τη βρυση γινεται λαγος ==)) καθομαι στον υπολογιστη στην αρχη γαυγιζει μετα ερχεται και πηδαει επανω μου,,,, αν τρως και δεν της δωσεις θα χαλασει το κοσμο,,, το ιδιο αν της βαλεις μικρη μεριδα φαγητο,,, αν απλωσω μπουγαδα πρεπει να την δεσω χειροποδαρα ουτε τα μανταλακια δεν γλυτωνουν,,,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όλη αυτή η συμπεριφορά του σκύλου σου σε προβληματίζει ή είσαι άνθρωπος που του αρέσει ο σκύλος να έχει τόσο νεύρο και να είναι υπερβολικά ζωηρός;
Σε ρωτάω γιατί ο ένας σκύλο μου που υιοθέτησα μεγάλο παρουσιάζει πολλές κοινές συμπεριφορές με την δικιά σου και πολλές φορές με έχει φτάσει στα όρια μου. Προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα και έχω δει βελτίωση μέσα στον ένα χρόνο που τον έχω.
Και μια άλλη ερώτηση. Την εκτονώνεις αρκετά;

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Fero η σκυλίτσα σου μοιάζει πολύ με την μάνα της δικιάς μου σκύλας,εκτός το κοντύτερο τρίχωμα.Το ασπρο στο στήθος και το χρωμα της μου λένε οτι κρατάει απο Γκρενενταλ βελγικό.Είναι πολύ όμορφη να την χαίρεσε :).Νομίζω οτι δεν μένουμε και πολύ μακρυά μεταξύ μας.Από Πτολεμαίδα εγώ.
Το περίεργο είναι οτι μερικά πράγματα τα έχουνε κοινά,όπως το ότι είναι λίγο εχθρική με τα άλλα σκυλιά,επιφυλακτική,το ότι δαγνώνει στο αέρα οταν την ζορίζεις ή δυσανασχετεί έντονα.Από την άλλη η δικιά μου δεν με ενοχλεί στο φαγητό ούτε καταστρέφει πράγματα.Σήμερα άνοιξε την βρύση στο μπαλκόνι και έγινε μούσκεμα και έβγαλα και εγώ το χερούλι:x:.Επίσης οι κάλτσες και οι παντόφλες είναι τα αγαπημένα της παιχνίδια.

Εδώ είναι η μάνα της δικιάς μου.Είναι τρομερά αδυνατισμένη λόγο θυλασμού(7 κουτάβια και μια γατούλα θύλαζε) και το τρίχωμά της έχει χαλάσει(είναι πιό μακρύ κανονικά).

Ζηλευω τα αυτάκια της δικιά σου που είναι όρθια.Η δικιά μου έχει πολύ τρίχωμα στα αυτιά και αρκετά χονδρό δέρμα,άρα δεν μας βλέπω να τα σηκώνουμε.:(
Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση πόσο μεγαλώσωμη είναι σε σχέση με την δικιά μου.Εμένα πρέπει να γεννήθηκε τις μέρες των δεύτερων εκλογών,οπότε είμαστε κοντά σε ηλικία.Σήμερα την ζύγισα και είναι 16 και κάτι κιλά και 48-49 πόντους ύψος.(Φοβάτε λίγο το μέτρο και δεν κάθετε να την μετρήσω με ακρίβεια).

Last edited:

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Ήθελα να σε ρωτήσω και για τα δόντια της.Πόσο καιρό έχει που άρχισαν να πέφτουν?
Εμένα έπεσε ο πρωτος τραπεζίτης πρίν καμιά 10 μέρες,και σήμερα που μιλάμε έχει ήδη καινούργιους κυνόδοντες,και πάνω και κάτω.Όχι πλήρως ανεπτυγμένους αλλά κάθε μέρα που τους κοιτάω είναι αρκετά μεγαλύτεροι απο την προηγούμενη.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δεν μπορω να την εκτονωσω οσο θα επρεπε,,, αλλα πλακωνομαστε στο σπιτι μεταξυ μας ,,, ωραια φαση να ειναι ζωηρη και εκφραζεται ζωηρα αν δεν της δινεις σημασια με λυγμους γαβγιζματα και αλματα επανω μου,,,,, και σπιτι ολο πανω κατω παει,,, της πεταω και μπαλες και μπισκοτακια να τρεχει στην αυλη,,,,,απο δοντια δεν ξερω,, απο υψος καπου 60-62 υψος ειναι,,, γκρενενταλ με γερμανικο μοιαζει στην αρχη ηταν πισσα καταμαυρη τωρα πεφτουν τριχες και βγαινει καφε μαυρο και γκρι,,, οσο για τα αυτια της μεγαλα και ορθια τελειως,,, τωρα το πρωι ξεριζωσε τη μπριζα απο την βεραντα και εσπασε και ενα βαζο που ηταν σε παραθυρο πισω απο καγκελα ==)) μολις βλεπει φαγητο βγαζει τη γλωσσα και ξερογλυφεται και ερχεται πετωντας,,, εδω αθηνα !! αυτο το σκυλι στο βολο βλεπει οπως οι νυχτεριδες...??? ==))

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Σε πάω γιατί το διασκεδάζεις! Η μικρή το έχει καταλάβει πως της έχεις μεγάλη αδυναμία (εντελώς χαζομπαμπάς δηλ) και το εκμεταλλευεται!

Έχε το νου σου όμως να βάζεις ένα όριο γιατί ίσως να δυσκολέψουν τα πραματα στο μέλλον.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
δεν μπορω να την εκτονωσω οσο θα επρεπε,,, αλλα πλακωνομαστε στο σπιτι μεταξυ μας ,,,
Χαχαχαχαααα!!
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς, έχω το ίδιο θέμα με το δικό μου ζιζάνιο. Νομίζω ότι αν βρεις τον χρόνο να την κάνεις τεράστιες βόλτες θα δεις άλλον σκύλο στο σπίτι.
Αφού χαίρεστε ο ένας τον άλλον όμως οι απόψεις μας περιττεύουν :) :)
Καλή συμβίωση να έχετε!

sissy89

New Member
29 Νοεμβρίου 2012
1
0
Γεια σας!πριν 3 μέρες μου έκαναν δώρο ένα σκυλάκι - κανiς !είναι μόλις 2 μηνών k είναι πολύ παιχνιδιάρικο.τον λέμε Πάρι!!!Είναι το πρώτο μου σκυλάκι και θα ήθελα να το εκπαιδεύσω σωστά για αυτό και έκανα εγγραφη στο site να με βοηθήσετε όσο μπορείτε.οποιος γνωρίζει από αυτά τα σκυλάκια ας μου στήλη μήνυμα!
ευχαριστώ πολύ :)
[-o<

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
2 μηνων ειναι μικρο για εκπαιδευση μαλλον για παιδευση ειναι σε αυτη την ηλικια ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
26.300 ,,, δεν βλεπω να παιρνει κιλα με σταθερο ρυθμο,,, μια φρεναρει μια γκαζωνει ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
κατι τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες,,,,, κατι τα ραβανι και οι διπλες,,,, τα πιασαμε τα 27.200 σημερα ==))

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Να ρωτήσω κάτι γενικά;; Επιτρέπεται να τρώνε οι σκύλοι γλυκά; Για να ξέρω δηλαδή...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Να ρωτήσω κάτι γενικά;; Επιτρέπεται να τρώνε οι σκύλοι γλυκά; Για να ξέρω δηλαδή...
Aπαγορεύεται. Αν κλέψουν μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος αλλά όταν τρώνε συστηματικά σε βάθος χρόνου καταστρέφεται το συκώτι τους.

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Aπαγορεύεται. Αν κλέψουν μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος αλλά όταν τρώνε συστηματικά σε βάθος χρόνου καταστρέφεται το συκώτι τους.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!:)
​Off topic

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97