ευχαριστω,,, ευχαριστω,,, ==)) χαρακτηρας,,, ζηλιαρα,,, οτι τρωω θελει και αυτη,, αν δεν της δινω σημασια ερχεται και πηδαει επανω μου η μου γαβγιζει... αν την κλεισω στην αυλη κανει γρυλισματα σαν μαιμου,,, κλαψιαρικα,,,δαγκωματακια σε μενα και στον αερα,,, με προκαλει για μαχη δηλαδη,,, μου φερνει τη μπαλα και περνει θεση τερματοφυλακα να της την πεταξω,,,, ακομα κατουραει οταν ερχομαι μετα απο τη δουλεια,,, γαβγιζει σε πακιστανους,, που περνανε με καροτσακια και σε μηχανες και αμαξια,,, και σε αλλα σκυλια,,, χυμαει με λυσσα,,, αλλα αμα πλησιασει σιγα σιγα και την κραταω ηρεμει,,,, αν και οι περισοτεροι μην πω σχεδον ολοι εξαφανιζονται ετσι οπως κανει,,, στη βολτα μυριζει ασταματητα και τραβαει το σχοινι με δυναμη,,, με καταλαβαινει απο 60 μετρα χωρις να με βλεπει η να με ακουει,,,, οπου βρισκει χωμα σκαβει,, οτι μπορει να το σπασει θα το σπασει,,, ανοιγε τη βρυση τοχε δει παιχνιδι και αναγκαστηκα να βγαλω το χερουλι,,, καμια 20αρια γλαστρες μας αφησαν γεια,,, της στρωνω χαλακια και πετσετες στη φωλια της και τα σερνει στην αυλοπορτα και ξαπλωνει εκει να κοψει κινηση,,,, οπου βρει υφασμα το κοματιαζει,,, αν βρει καλτσα την βουταει και τρεχει εξω να την ξεσκισει,,, οταν πλησιαζω τη βρυση γινεται λαγος ==)) καθομαι στον υπολογιστη στην αρχη γαυγιζει μετα ερχεται και πηδαει επανω μου,,,, αν τρως και δεν της δωσεις θα χαλασει το κοσμο,,, το ιδιο αν της βαλεις μικρη μεριδα φαγητο,,, αν απλωσω μπουγαδα πρεπει να την δεσω χειροποδαρα ουτε τα μανταλακια δεν γλυτωνουν,,,