Νεο Μελος

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Sorry που δεν σασ ειπα τα νεα αλλα τισ τελευταιες μερεσ ετρεχα συνεχεια. Εγω μενω Πατρα και αποτι καταλαβα εδω κτηνιατρος τησ προκοπης δεν υπαρχει αλλα αντιθετα θελουν και πολυ ξυλο . Το σκυλι το πηγα χτεσ Αθηνα σε ενα γιατρο στο Χαλανδρι γιατι εδω μου ελεγαν για ευθανασια αλλα κανεισ αλλος κτηνιατρος δεν του επαιρνε αιμα να δουμε τι ακριβως γινεται . Πηαγμε λοιπον πανω και απο χτες νοσηλευεται εκει και σημερα βγηκαν οι εξετασεις του . Καλααζαρ 1/1600 κρεατινινη 10 και ουρια 230? . Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα και οτι εχει δει σκυλια να σωζονται σε τετοια κατασταση οποτε θα περιμενουμε 2 μερες να δουμε αν εχει ανταποκριθει και πωσ στην θεραπεια . Αλλα σας το ορκιζομαι θελω παρα παρα πολυ να κανω φονο τωρα με τουσ ανιδεουσ εδω περα, θα πεθανει το σκυλι μου επειδη μια ηλιθια δεν ειπε ποτε να του κανουμε εξετασεις

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλη τυχη στο σκυλακι σου και καλο κουραγιο σε σενα!
Μην χανεις τις ελπιδες σου πιστεψε το οτι θα γινει καλα και ολα καλα θα πανε!
Εννοειται πως περιμενουμε νεα απο την εξελιξη του :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Imakolata said:
Sorry που δεν σασ ειπα τα νεα αλλα τισ τελευταιες μερεσ ετρεχα συνεχεια. Εγω μενω Πατρα και αποτι καταλαβα εδω κτηνιατρος τησ προκοπης δεν υπαρχει αλλα αντιθετα θελουν και πολυ ξυλο . Το σκυλι το πηγα χτεσ Αθηνα σε ενα γιατρο στο Χαλανδρι γιατι εδω μου ελεγαν για ευθανασια αλλα κανεισ αλλος κτηνιατρος δεν του επαιρνε αιμα να δουμε τι ακριβως γινεται . Πηαγμε λοιπον πανω και απο χτες νοσηλευεται εκει και σημερα βγηκαν οι εξετασεις του . Καλααζαρ 1/1600 κρεατινινη 10 και ουρια 230? . Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα και οτι εχει δει σκυλια να σωζονται σε τετοια κατασταση οποτε θα περιμενουμε 2 μερες να δουμε αν εχει ανταποκριθει και πωσ στην θεραπεια . Αλλα σας το ορκιζομαι θελω παρα παρα πολυ να κανω φονο τωρα με τουσ ανιδεουσ εδω περα, θα πεθανει το σκυλι μου επειδη μια ηλιθια δεν ειπε ποτε να του κανουμε εξετασεις
Εχω σκύλο υγιέστατο με αυτές τις τιμές ήταν ... :wink:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Περαστικα ευχομαι.. τι να πω.. σε ορισμένους πρέπει να παρουν τις άδειες.. :evil: :evil:

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Τελικα εμεις δεν ειμασταν απο τους τυχερους οπως ο denis και την παρασκευη καναμε ευθανασια στο σκυλακι μας :( :( :( δεν γινοταν αλλιως τα προβληματα στην υγεια του ηταν τεραστια και πραγματικα καναμε τα παντα :( καποια στιγμη θα σας βαλω και φωτογραφιες να δειτε τι κουκλος ηταν....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν