Νεο Μελος

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Chloe said:
Αιματολογικες δεν του ειχαμε ξανακανει γιατι δεν μασ το ειχε πει ποτε
οταν τον πηγαμε μασ ειπε οτι ηταν γαστρεντεριτιδα. μετα στην δευτερη φορα μας εκανε εξετασεις
:evil: :evil: :evil:

Εγώ πάλι λέω να της ρίξεις ευθύνες. Αν είχε κάνει το καθήκον της δε θα ανακαλύπτατε την ασθένεια σ' αυτό το στάδιο. Το σκυλι θα ήταν μια χαρά ίσως. Δεν ξέρω κι αν στέκει κατηγορία για αμέλεια. Αν και αυτό είναι δικό σου θέμα.
ΚΑΙ άσχετη ΚΑΙ ανεύθυνη.
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φροντίζει η συγκεκριμένη το σκυλί σου?
Γιατί ορισμένοι από μας έχουμε πολύ καλούς γιατρούς να σου προτείνουμε αν θες (με π.μ βέβαια).

Δεν εχω να πω κατι..ειναι απαραδεκτη..
και το οτι το εχει αυτη την στιγμη για μενα το σκυλακι κινδυνευει...
Μην ρηξεις ευθυνες απλα παρτο απο εκει και πηγαινε το αλλου..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατί ?? Επειδή δεν ενημέρωσε για την εξέταση που πρέπει να γίνεται ??

Αλλες 15 περίπου εξετάσεις πρέπει να γίνονται ... δεν είναι ΜΟΝΟ δικιά της η ευθύνη , όχι πως είναι καλό αυτό που έγινε ... αλλά δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει το σκυλί - ετσι κι αλλιώς δεν πρέπει να κάνει και καμιά μαγεία - 2-3 πράγματα πρέπει να κάνει - ρουτίνα ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ξερω μου φαινεται λιγο ανευθυνη..
Μα καλα σε τοσο προχωρημενο σταδιο ..δεν ειχε δειξει αλλο σημαδι λεμφαδενες κλπ..που να μπορεσει ο γιατρος να εχει μια σχετικη αποψη..?
και πως δεν σκεφτηκε να προτεινει μια εξεταση αιματος αλλα να πει απλα οτι ειναι γαστρεντεριτιδα μετα απο μια εβδομαδε που εκανε εμετους...και δεν ειχε ορεξη για φαγητο..?
Εκει δεν εχασε χρονο?
Δεν ξερω εγω δεν θα τον εμπιστευομουνα..

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Ειλικρινα δεν ξερω τι να σας πω. Παντως με οσους κτηνιατρους μιλησα μου ειπαν οτι θα εκαναν το ιδιο , την ιδια νοσηλεια αυτην την στιγμη και επομενως δεν θεωρω οτι πρεπει να τον παρω απο την κτηνιατρο και ειδικα τωρα που χρειαζεται τον ορο τοσο πολυ. Μας ειπε παντως οτι αυριο που θα επαναλαβει τις αιματολογικες θα μας πει περισσοτερα . Παντως εχθες το σκυλι δεν ηθελε να φαει ουτε κροκετες ουτε κονσερβα ομως το απογευμα καταβροχθισε 2 σουβλακια που του πηραμε και δεν εκανε καθολου εμετο .Σημερα που του δωσαμε τα φαρμακα το πρωι ειχε πολυ ορεξη και στο κλουβι κουνιοταν συνεχως . Ελπιζω και ευχομαι συνεχεια να το ξεπερασει και σασ ευχαριστω ολους και για την βοηθεια και τα καλα σας λογια.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σας μείνει μόνο η εμπειρία!
Σε ευχαριστούμε που μας κρατάς ενήμερους.... όταν βγούν οι εξετάσεις, πές μας πως πάει το θέμα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ελπιδα να εχεις και ολα καλα θα πανε!!! :D :D Tο οτι εχει ορεξη ειναι ενθαρρυντικo!!!:D:D
Ενημερωσε μας!!! :D :D

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Φυσικά και οι άλλοι κτηνιατροι σου λενε το ίδιο,γιατί στο στάδιο που είναι προφανως δε γίνεται κάτι άλλο.

Ομως η κτηνιατρος σου είναι υπεύθυνη για το ότι ΔΕΝ σ ενημερωσε για το καλαζάρ.Δεν έχει σημασία αν είναι ενα μεγάλο και δυνατό σκυλί.Ολα τα σκυλιά παθαίνουν καλαζάρ.
Θα πρεπε να σ εχει ενημερωσει οτι πρέπει να κανεις 2 φορες το χρόνο,ανα 6 μηνες αιματολογικές εξετασεις για να το προλαβεις σε περίπτωση που μολυνθεί καθώς και για το ότι μπορείς να του φορας λουρακι στο λαιμό που διώνει τις σκνίπες ή να το ψεκαζεις καθε βραδυ από Μαϊο ως Οκτώβριο με ειδικό sprey.

Εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ το σκυλι μου σ ενα γιατρό που ΔΕΝ μ ενημερωσε για μια αρρώστεια να το κουράρει.

Επίσης,θεωρώ πολύ άσχημο να ψάχνεις ήδη άλλο σκύλο.Κάτσε να δεις τι θα γίνει το σκυλί.Απ τη 1 θα είσαι στα τηλέφωνα να δεις αν ζει ή αν πεθανε και απ την άλλη θα ψάχνεις τον αντικαταστάτη?
Καταλαβαίνω ότι έτσι θα προσπαθήσετε να καλυψετε το κενό και τον πόνο,αλλά αφοσιώσου στο να κανεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έστω τωρα για το σκυλι σου.

ΤΟ σκυλί δεν είχε συμπώματα?Σκυλί που έχει καλαζάρ σε τόσο προχωρημένο στάδιο έχει πτώση τριχώματος,δεν τρωει,πληγές που δεν κλείνουν ,αιμοραγία απ τη μύτη...

Παρε το σκυλί σε αλλο γιατρό άμεσα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@Imakolata
Χαίρομαι που το σκυλί παρουσιάζει βελτίωση!
Όταν με το καλό επιστέψει σε εσάς, φρόντισε να το περιορίσεις στο σπίτι τα βράδια ή σε περίπτωση που κοιμάται έξω, σε κλούβα με σήτα.

Το σκυλί σου νόσησε γιατί κάποιος δεν φρόντισε να περιορίσει τον ασθενή /φορέα σκύλο του. Περιόρισε τουλάχιστον εσύ τον δικό σου, για να μην γίνει η αιτία να νοσήσει/πεθάνει το σκυλί κάποιου άλλου.
Η μη ευθανασία των ζώων που πάσχουν ή είναι φορείς του καλααζάρ και πάνω απ’ όλα η δική μας αμέλεια, έχει μετατρέψει την λεϊσμανιωση σε μάστιγα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα ζήσει και όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση! :D
Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε τις υποχρεώσεις όλων αυτών που τα σκυλιά τους έχουν νοσήσει. Το καλααζάρ είναι ο εφιάλτης όλων μας και καλό θα είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσουμε την εξάπλωση του.

Υπεύθυνος ιδιοκτήτης δεν είναι μόνο αυτός που νοιάζεται και αγαπάει το σκύλο του, αλλά αυτός που νοιάζεται και αγαπάει και το σκύλο του γείτονα. :wink:

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Δεν τον πηρα απο εκει γιατι οπως ειπα δεν ηθελα καθολου να διακοψει την θεραπεια του. οσο για αλλο σκυλακι οι γονεισ σκεφτονταν καιρο να παροθν αλλο ενα. Και οσο για την μεταδοση του καλααζαρ εννοειται οτι θα παρω ολα τα μετρα για να αποτρεψω την ελαχιστη πιθανοτητα μεταδοσης αφου εγω μενω διπλα με τουσ γονεις μου και εχω και εγω σκυλακι και με τιποτα δεν θα διακινδυνεσω να κολλησει και αυτος και καποια αλλα σκυλακια της περιοχης . Οσο για τα αποτελεσματα σημερα θα μαθουμε το μεσημερι και φυσικα θα σασ ενημερωσω . thx για τα καλα σας λογια :)

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Λοιπον τα αποτελεσματα δεν ηταν καλα. Η κρεατινινη επεσε μονο 1 μοναδα σε 2 μερες . (απο 14 πηγε 13). Ομως μασ ειπε οτι και καλα χτες το απογευμα εριξε κατω τον ενα ορο και τον αλλο δεν το πηρε καλα οποτε μπορει και να μην πηρε καθολου ορο. Για αυτο το λογο σημερα θα τον παρουμε σπιτι με τον καθετηρα στο ποδι και θα του δινουμε εμεις τον ορο(θα μασ δωσει και το δικο της κλουβι γιατι εμεις δεν εχουμε και πρεπει να παρεμενει ησυχος για τον ορο). Θα ειδωθει και με το δικο μου σκυλακι και ελπιζω να ανεβει η ψυχολογια του και να συεχισει να τρωει και να ανταποκριθει καλυτερα στην θεραπεια. Και εννοειται την Δευτερα με το καλο τις επομενες αιματολογικες θα τισ κανω σε αλλο γιατρο . Και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε γιατι αλλιως ολοι εμεις θα πεσουμε σε καταθλιψη και ο *χοντρουλης* μου ακομα πιο πολυ γιατι του λειπει ο φιλος του :(

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Imakolata said:
Ομως μασ ειπε οτι και καλα χτες το απογευμα εριξε κατω τον ενα ορο και τον αλλο δεν το πηρε καλα οποτε μπορει και να μην πηρε καθολου ορο.(
Είναι δυνατόν?? :evil: :evil:

Εύχομαι το καλύτερο για το σκυλάκι..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tί γίνεται ωρε ???? :lol: :lol: :lol:

Σου έδωσε σκυλί με κρεατινίνη 14 - κλουβί - ορούς και πήγες σπίτι ??

Αναθεωρώ ... αναγκαστικά ... :evil: :evil:

Αμα θές κτηνίατρο στείλε pm, δεν ξέρω και πού μένεις κιόλας ... δεν είμαστε καλά ... :roll: :roll: [/img]

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά?
Σαββατοκύριακο έρχεται, ήθελε η γυναίκα να πάει για το μπανάκι της και να είναι ξέγνοιαστη… :shake:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
ROTTIE said:
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά?
Σαββατοκύριακο έρχεται, ήθελε η γυναίκα να πάει για το μπανάκι της και να είναι ξέγνοιαστη… :shake:

καλα λεει. δειξτε λιγη κατανοηση

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εσύ τι λες βρε Λίζα? Να θεωρώ πως έκανε καλά που έδιωξε άρον άρον το άρρωστο ζώο από το ιατρείο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν