Νεο Μελος

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Καλησπερα και καλώς σας βρηκα. Νεο μελος και εγω και χαιρομαι που βρηκα τοσο ενημερωμενους ανθρωπους που μπορουν να βοηθησουν. Το forum το βρηκα απο αναγκη και απελπισια γιατι αρρωστησε ο σκυλος μας(βελγικο ποιμενικο ημιαιμο).
Επαθε καλααζαρ και τωρα νοσηλευεται με νεφρικη ανεπαρκεια, ομως εχουμε χασει τις ελπιδες μας οικογενειακως.(εχει 4 μερες κρεατινινη 13+και ειναι μολις 3 χρονων). Τωρα αυτο που ζητάω ισως σε καποιους φανει βαρβαρο και απανθρωπο.
Σημερα λοιπον αποφασισαμε στην οικογενεια μου να παρουμε κιαλλο σκυλακι ιδιας ρατσας γιατι απλα δεν μπορουμε αλλιως, δεν αντεχουμε. Παραλληλα ομως ελπιζουμε και προσευχομαστε το σκυλακι μας να γινει καλα και να μπορεσουμε να τα εχουμε και τα δυο γιατι χωρος υπαρχει αφθονος. Θα ηθελα λοιπον αν μπορειτε να με βοηθήσετε λιγο με τα εκτροφεια γιατι ο ΚΟΕ καθυστερει πολυ και ακρη δεν βγαζω.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες... Λυπάμαι πάρα πολύ για το σκυλάκι σου. Μην απελπίζεσαι... καταλαβαίνω ότι πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα, αλλά πάντα υπάρχει.
Καταλαβαίνω και την ανάγκη σου να φέρεις ένα άλλο ζωάκι στο σπίτι. Θέλεις κουτάβι? Γιατί αν θυμάμαι καλά στο ΚΑΖ (καταφύγιο αδέσποτων ζώων) φιλοξενείται βελγικός ποιμενικός μαύρος. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι είναι ημίαιμος. Δεν του φαίνεται πάντως.
Δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο? 6971-780960 6948-015974

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά !! Πάρε 2 - μπορεί και το άλλο να πάθει τύφο - κουτάβια ειναι - γίνονται αυτά :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν 1ον περίμενε να δείς τί θα γίνει ... πολλά ζώα τα καταφέρνουν ...

2ον το ήδη υπάρχον ζώο πιθανότατα να είναι φορέας ... περίμενε πρίν πάρεις άλλο ...

3ον περίμενε γενικά ... καλά ο ΚΟΕ αργεί αλλά ΠΟΣΟ βιάζεσαι ??

4ον με μιά απλή πληκτρολόγηση στο google θα βρείς εκτροφεία στον Βέλγικο εχουμε αρκετά και μερικά πολύ καλά ..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Λυπάμαι πολύ για τα προβλήματα που αντιμετοπίζει ο σκύλος σας... :cry:

Αλλά και εγώ απορώ γιατί δεν περιμένετε.....ο σκύλος σας μπορεί να ζήσει (ίσως λιγότερα χρόνια από τα υγιοί σκυλιά).
Γνώμη μου είναι να μην βιαστείς να πάρεις 2ο σκύλο...

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Βιαζομαι πολυ γιατι φοβαμαι οτι μαζι με τον σκυλο θα πεθανει και ο πατερας μου. Και ναι κουταβι θελω . Και οσο για το google διαβασα εδω οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαι εκτροφεια που βρισκω μεσω internet και δεν ειναι πολλα ουτε ξερω αν ειναι καλα.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Ο σκύλος είναι του πατέρα σου και έχει δεθεί πολύ μαζί του.
Εξηγησε μας λίγο να καταλάβουμε....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλως ηρθες!! :D :D

και εμενα η γνωμη μου ειναι να μην παρεις δευτερο τωρα..

εχε ελπιδα..και μην ξεχνας οτι ο μικρος τωρα θα σε χρειαζεται πολυ..

Καθως επισης ρισκαρεις να κολησει και το αλλο αν παρεις..

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
δεν ειπα οτι θα παρω σε 1 εβδομαδα. θελω ομως να ξερω τι μπορω να κανω αμεσα και εννοειται οτι συνεχεια ευχομαι να γινει καλα το σκυλακι μας αλλα ολοι γυρω μου μασ εχουν κοψει τισ ελπιδες τελειως.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καταρχην καλως ηρθες... :D

Εξηγησε μας λιγο αυτο για τον πατερα σου γιατι δν καταλαβαινω τον συσχετισμο σου...

Κ εγω θα συνηστουσα να περιμενετε λιγο... Μπορεις βεβαια να το ψαχνεις συγχρονως αλλα μην παρεις κουταβι σπιτι αμεσως...
Μην δωσεις ομως ολη σου την ενεργεια στο ψαξιμο γιατι οπως ανεφερε και ο/η kango το σκυλακι που ηδη εχεις σε χρειαζεται περισσοτερο απο ποτε!

Καλο κουραγιο και ελπιζω να πανε ολα καλα τελικα! :)

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
το σκυλακι μου ειναι στο κτηνιατρο 3 μερεσ τωρα και νοσηλευεται με καποιο μιγμα ορου γιατι εχει νεφρικη ανεπαρκεια λογω καλααζαρ. η πρωτη εξεταση εδειξε καλααζαρ 13+ και η επαναληπτικη μου εγινε σημερα το πρωι αφου πηρε για 48 ωρες ορο εδειξε 14 κρεατινινη. Στην πρωτη εξεταση η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειχε κανει μετα αναλυτικη οποτε το 13+ μπορει να ηταν και 20. Μου ειπε οτι θα διπλασιασει την θεραπεια και αν δεν πεσει στο 9 το περισσοτερο η κρεατινινη τοτε πρεπει να κανοθμε ευθανασια γιατι αλλιως το σκυλι θα πεσει σε κωμα. Με τις εξετασεις μιλησα και με αλλουσ 2 γιατρους αλλα και αυτοι μου ειπαν οτι δεν σωζεται η οτι εχει 1% πιθανοτητα να σωθει γιατι το καλααζαρ οταν προσβαλλει τα ζωτικα οργανα ειναι παντα μοιραιο.
Για τον πατερα μου το ειπα αυτο γιατι απο οταν αρρωστησε το σκυλι μας ο ιδιος δεν τρωει και κλαιει πολυ και επειδη εχει πολλα προβληματα υγειας ανησυχω μηπως παθει τιποτα και αυτος.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μαλιστα... Κοιτα απο τα ιατρικα δν μπορω να βοηθησω εγω δν ειμαι γνωστης... Οσο για τον μπαμπα σ εισαι σιγουρη πως με το να φερεις καινουριο σκυλι στο σπιτι θα ειναι καλυτερα?
Αν εισαι σιγουρη πως θα γινει αυτο ψαξ'το αλλα μην φερεις καλυτερα καποιο οσο θα ζει το ηδη υπαρχον σκυλι θα ειναι ασχημο και για σας αλλα και για το σκυλι σας (θα νιωθει παραμελημενο γιατι ολα τα καταλαβαινουν οσο περιεργο και να ακουγετε για καποιους) :wink:

Ελπιζω να γινεται κατι παντως και να ζησει τελικα :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες και από μένα Imakolata. Μην βιαστείς να πάρεις άλλο σκύλο.
Στο βελγικο γιατί αργήσατε τόσο πολύ να καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα? Προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις του κάνατε ποτέ?

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
δεν μας ειχε ενημερωσει ποτε η κτηνιατρος για το καλααζαρ αν και τον πηγαιναμε τουλαχιστον 2 φορες τον χρονο. Αιματολογικες δεν του ειχαμε ξανακανει γιατι δεν μασ το ειχε πει ποτε και οχι, δεν ειναι τα λεφτα το θεμα. Ειναι μονο 3 χρονων ακομα και πολυ δυνατο σκυλι με βαρος σχεδον 50 κιλα και ακομα και τωρα που ειναι τοσο πολυ αρρωστος δεν του φαινεται καθολου. Αργησαμε με τις εξετασεισ γιατι ειχε 1 εβδομαδα εμετους οχι πολυ συχνους και οταν τον πηγαμε μασ ειπε οτι ηταν γαστρεντεριτιδα. μετα στην δευτερη φορα μας εκανε εξετασεις . Ειναι κριμα γιατι ειναι πραγαμτικα πανεμορφο σκυλί και απιστευτα εξυπνο . Οσο για το κουταβι δεν θα παρω σημερα απλα θελω να μαθω και να παω σε εκτροφεις .

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Ναι η ιδια τον κουραρει . Δεν τισ ριχνω ευθυνες ομωσ , δεν μου αρεσει να κατηγορω . παρολα αυτα νομιζω οτι απλα δεν το περιμενε και η ιδια να ειναι καλααζαρ αφου και ενω ειχε εμετους το σκυλι ειχε και εχει πολυ ορεξη και ενεργεια (μονο που δεν τρωει αλλα παιζει και γαυγιζει). απλα δεν ξερω τι και πως εγινε αρρωστος τοσο γρηγορα χωρις καθολου συμ πτωματα. και πιστευω οτι τον φροντιζει καλα αφου ειναι εκει ολη μερα και οι αλλοι 2 γιατροι που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν εχει κανει κατι λαθος γιατι τα σκυλια δεν εμφανιζουν παντα συμπτωματα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αιματολογικες δεν του ειχαμε ξανακανει γιατι δεν μασ το ειχε πει ποτε
οταν τον πηγαμε μασ ειπε οτι ηταν γαστρεντεριτιδα. μετα στην δευτερη φορα μας εκανε εξετασεις
:evil: :evil: :evil:

Εγώ πάλι λέω να της ρίξεις ευθύνες. Αν είχε κάνει το καθήκον της δε θα ανακαλύπτατε την ασθένεια σ' αυτό το στάδιο. Το σκυλι θα ήταν μια χαρά ίσως. Δεν ξέρω κι αν στέκει κατηγορία για αμέλεια. Αν και αυτό είναι δικό σου θέμα.
ΚΑΙ άσχετη ΚΑΙ ανεύθυνη.
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φροντίζει η συγκεκριμένη το σκυλί σου?
Γιατί ορισμένοι από μας έχουμε πολύ καλούς γιατρούς να σου προτείνουμε αν θες (με π.μ βέβαια).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν