"κάθε πρότυπο έχει έναν συγγραφέα και μια χρονολογία την οποία εκδόθηκε ασχέτως πότε επισημοποιήθηκε δημοσίως ή όχι... "
για να δούμε λίγα ελληνικά λοιπόν, μιας και δεν φταίει ούτε η άγνοια των γεγονότων απ ότι καταλαβαίνω:
έκδοση η [ékδosi]
Ο33 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εκδίδω.
I1. το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται, ώστε ένα οποιουδήποτε είδους κείμενο να πάρει τη μορφή εντύπου και να δοθεί στη δημοσιότητα: ~
ενός βιβλίου. ~
εφημερίδας / περιοδικού. || το αποτέλεσμα της έκδοσης:
Εικονογραφημένες εκδόσεις. || το σύνολο των αντιτύπων ενός βιβλίου που προέρχονται από την ίδια στοιχειοθεσία:
Παλιά / δυσεύρετη / εξαντλημένη ~.
Nεότερη ~
. ~
με διορθώσεις και βελτιώσεις. || (πληθ.) εκδοτικός οίκος:
Aπό τις εκδόσεις «Aσέτ» κυκλοφόρησε η γαλλική μετάφραση του τάδε Έλληνα ποιητή. 2. (ειδικότ.) επιμέλεια μιας χειρόγραφης ή παλαιότερης έντυπης συγγραφής και αποκατάσταση των σφαλμάτων ή των αλλοιώσεων για να πάρει μια αρχική, γνήσια ή αναγνώσιμη μορφή εντύπου:
Φιλολογική ~.
Kριτική ~
(κειμένου), βασισμένη στη μελέτη της χειρόγραφης παράδοσής του. ~
χειρογράφου. 3. σύνταξη επίσημου εγγράφου και παράδοσή του σ΄ αυτόν που το ζήτησε: ~
πιστοποιητικού / διαβατηρίου / ταυτότητας. || διατύπωση και γνωστοποίηση, ανακοίνωση ή δημοσίευση απόφασης, διαταγής κτλ.: ~
ψηφίσματος / διατάγματος / υπουργικής απόφασης. || (για χαρτονόμισμα και άλλες χρηματικές αξίες) εκτύπωση σε πολλά (αριθμημένα) αντίτυπα και κυκλοφορία· (πρβ.
κοπή):
H ~
νέου χαρτονομίσματος. ~
ομολόγων / μετοχών. || ~
συναλλαγματικής. || ~
γραμματοσήμου. || ~
εισιτηρίου. II. (νομ.) παράδοση προσώπου από τις αρχές μιας χώρας σε άλλη, για να υποστεί τις συνέπειες έκνομης δράσης του:
H αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε την ~
ατόμου που θεωρείται υπεύθυνο για τρομοκρατικές ενέγειες.
ανέκδοτος -η -ο [anékδotos]
Ε5 : (για κείμενα, έργα, επιστολές κτλ.) που δεν έχει εκδοθεί ή δημοσιευτεί:
Aνέκδοτο χειρόγραφο / μυθιστόρημα / ποίημα / διήγημα. || (ως ουσ.) το
ανέκδοτο*.
Άρα δεν ταυτίζεται η έκδοση με την συγγραφή, αλλά με την δημοσιοποίηση.
Και κανένας δεν αρνήθηκε το ποιος και πότε ΕΓΡΑΨΕ το πρότυπο.
Ούτε καν έγραψα στο ποστ μου οτι ο ομιλος ΕΞΕΔΟΣΕ το πρότυπο.
Εγραψα ότι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ νέο πρότυπο και όνομα. Το έκανε ο Διαχειριστής κος Μουστακίδης μαζί με την Διαχειρίστρια κα Γκινάλα.
Ακόμα περιμένω να μου πεις ποιο είναι το λάθος σε αυτά τα ελληνικά....
Το ότι η ΟΜΜΑ έκανε προταση συνεργασίας και στους δύο ομίλους τον Ιούνιο, όταν άρχισε να φαίνεται οτι δεν θα αναγνωριστει ο ΟΦΜΗ, σαν να μην είχε καμία σχέση με τους ομίλους, ενώ η κα Γκινάλα ήταν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ στον ΟΦΜΗ από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021 , είναι απλά για γέλια, και δεν ξέρω αν ελπίζω να με κοροιδεύεις στα μούτρα μου, η να σε έχουν κοροιδέψει εσένα.
Ελπίζω να μου απαντήσεις συγκεκριμένα και όχι να μου κάνεις άλλη μια παρουσίαση του τι κάνει η ΟΜΜΑ και πώς γράφει τα πρότυπα κλπ κλπ σαν να μου ήρθε Ιεραπόστολος στην πόρτα.....
ευχαριστώ για το μάθημα ελληνικών.... όπως επίσης για την επίδειξη το ποιος γράφει καλύτερα....
μόνο εσύ δεν κατάλαβες έπειτα από τόσες επαναλήψεις ότι προφανώς και από την υπόλοιπη πρόταση ήθελα να γράψω "και μια χρονολογία για την οποία γράφτηκε..."
δεν πειράζει ... ας πρόσεχα, τα γραπτά μένουν..
κρίμα όμως που το μάθημα των ελληνικών ήταν η πρόφαση για να υποβαθμιστεί όλο το σχόλιο και να προσπεράσουμε όοοολα τα υπόλοιπα (που σαν ιεραπόστολος αλήθεια σε ενοχλεί τόσο πολύ που τα επαναλαμβάνω?) και να μην δούμε την ουσία του ζητήματος...
ακριβώς λόγω της εμπάθειας που διακατέχει τόσα χρόνια τα μέλη των δύο ομίλων... η φυλή έχει χωριστεί με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα 20 χρόνια τώρα στη φυλή....
η ΟΜΜΑ είναι υπεράνω των ομίλων φυλής, δεν αντιπροσωπεύει μία φυλή, και ούτε πρόκειται να πάρει το μέρος κανενός ομίλου...
όποιος έρχεται με την ΟΜΜΑ αφήνει πίσω το παρελθόν και προχωράει μπροστά.
έχει ενημερώσει και τους δύο ομίλους και όποιος θέλει να συνεργαστεί θα το κάνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ΟΜΜΑ. τα είπαμε δεν τα ξαναλέμε.
πάμε στα παρδαλά? όχι άστο πονάει....
αλήθεια η Γκινάλα είναι διαχειρίστρια μια σελίδας από τον Ιανουάριο του 21? πωπω... ντροπή!
κι εγώ είμαι στον διαδρομή από το 19... (σήμερα μετά από όλο αυτό ... αρχίζω και το σκέφτομαι...
ευτυχώς ελπίζω ότι δεν μιλάς σαν αντιπρόσωπος του διαδρομή.)
θα υπενθυμίσω λοιπόν γι αακόμα μια φορά ότι τελευταία έκκληση συνεργασίας στον διαδρομή έγινε τον Ιούνιο του 22
στις εκλογές του ΚΟΕ.
λίγο μετά ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του ΚΟΕ... και λίγο μετά ήρθε η πρόσκληση ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ για να αναγνωριστεί ο όμιλος..
ένας όμιλος κι όχι δύο... ένας όμιλος με ΔΣ μέλη κι από τους δύο ομίλους....
αυτή ήταν η πρόταση τον Αύγουστο του 22.
μα εμείς βλέπουμε συνωμοσίες από τον Ιανουάριο του 21....
μας ψεκάζουν? Βίρνα σκύψε ευλογημένη!
Συμμαζέψου τόσο πολύ ενοχλεί τι? ότι δεν πρόλαβες να βάλεις τα παρδαλά στο πρότυπο του ΚΟΕ?
20 Χρόνια πέρασαν.
Η αλλαγή του ονόματος? γιατί μόνο στην ήπειρο υπήρχαν μολοσσικά? στα Τρίκαλα δεν υπήρχαν? Άλλωστε η ιστορική αναφορά στην Ήπειρο υπάρχει...
σοβαρέψου επιτέλους είναι κρίμα για τα σκυλιά...
σε είχα και σε κάποια υπόληψη κι άνθρωπο που βλέπει μπροστά...
όχι αναγνώριση δεν θα περάσει η φυλή αλλά ούτε θα διασωθεί τελικά.
η αλήθεια είναι ότι την ΟΜΜΑ δεν την ενδιαφέρει η αναγνώριση από την fci το αντίθετο μάλιστα την ενδιαφέρει η υγεία της φυλής.
επιμένουμε να προτείνουμε σαν ΟΜΜΑ, υπάρχει η εμπειρία, η γνώση και οι άνθρωποι που την στηρίζουν...
20 χρόνια ο ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι είχε στον ντορβά του 200.000 ... μπράβο του δεν τα έφαγε τα παρέδωσε ανέγγιχτα στο επόμενο ΔΣ... τι έκανε για τις ελληνικές φυλές ενώ είχε το χρήμα?
το ξέρεις πολύ καλά ΤΙΠΟΤΕ.
μπορούσε να συστήσει επιστημονική επιτροπή και να βοηθήσει στην διάσωση των φυλών όχι μιας όλων των ελληνικών φυλών Αντίθετα από αυτό , πρόεδρος ομίλου υπό τον ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι δεν έχει αναγνώριση στις ελληνικές φυλές, άλλωστε δεν πληρώνουν φύρα είναι...
αυτή είναι η αντιμετώπιση των ελληνικών φυλών από επίσημο φορέα της ελληνικής κυνολογίας.
δεν θα ξαναπώ το παραμυθάκι για την ΟΜΜΑ, σταμάτα όμως με παραπληροφόρηση να προσπαθείς να υποβιβάσεις την ΟΜΜΑ.
ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ η ΟΜΜΑ φιλοδοξεί να αποκτήσει την δυναμική να ασχοληθεί ενεργά και με τις 25 ελληνικές αυτόχθονες φυλές και την διάσωση τους.... όσες τουλάχιστον δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα.
η ΟΜΜΑ δεν είναι μολοσσός μόνο.
α !!!! μια και το είδα τώρα στο μάθημα των ελληνικών...
η διόρθωση μου έγινε για την συγκεκριμένη πρόταση:
" Ο έτερος όμιλος, που δεν αναγνωριστηκε, πέρασε κάποιες εβδομαδες ερμηνεύοντας δημοσίως τους λόγους για τους οποίους ο ΚΟΕ προτίμησε τους "άλλους" και εν συνεχεία ανακοίνωσε ότι προχωράει σε μετονομασία της φυλής από Μολοσσο της Ηπείρου σε Ελληνικό Μολοσσο και σε νέο πρότυπο για τον "Ελληνικό Μολοσσο".
και αφορούσε ότι το νέο πρότυπο και η ονομασία φυλής οφείλεται στην ΟΜΜΑ.
μαθαίνουμε μαζί με τα ελληνικά και τι σημαίνει μπέσα στα αρβανίτικα.
και το κλείνω εδώ...
1. γιατί τα μυαλά δουλεύουν καλά όπως τα αλεξίπτωτα.
2. γιατί γινόμαστε κουραστικοί στους υπόλοιπους αναγνώστες και το έχουμε εξαντλήσει
3. γινόμαστε και γραφικοί επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια.
4.το συγκεκριμένο ποστ αφορά τον όμιλο διαδρομή κι από μια μικρή επισήμανση έγινε ποστ τι τρέχει με τον έτερο όμιλο και την Γκινάλα.
5. θα δημιουργήσω θέμα όπου μπορείς να αναπτύξεις όλες σου τις απόψεις. δεν ξαναμπαίνω στο συγκεκριμένο.