Να τον παρω μαζι μου? ΓΑΜΟΣ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λάθος, όπως είπα, φίλοι μου παίρνουν τα σκυλιά τους στο γάμο τους. Απλώς δεν πρόκειται φυσικά να βάλω φωτογραφίες τους χωρίς την άδειά τους στο ίντερνετ. Επίσης οι φωτογραφίες δεν παίρνονται άλλη μέρα, συνήθως τις παίρνουν μια και καλή, διότι αλλιώς κοστίζει πολύ περισσότερο και ήδη οι γάμοι είναι φωτιά και λάβρα εδώ.

Ορίστε όμως και φωτογραφίες γάμων που είναι σαφές ότι τις πήρανε τότε και όχι αργότερα. Εγώ έτσι και ξανακάνω ποτέ τη μαλακία, θα έρθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το Μουφ και δεν πα να χτυπηθεί χάμω όποιος θέλει. Έτσι κι αλλιώς όμως, όπως το έχω θέσει, βγαίνω μόνο με άτομο που ή έχει σκύλο εκείνη τη στιγμή, ή βρίσκεται μεταξύ σκύλων, όπως το λέμε εδώ. Και που φυσικά επιτρέπει σκύλους στον καναπέ και στο κρεβάτι και στον καμπινέ, που λέει ο λόγος. :p

Το ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι από τη μέρα του γάμου είναι σίγουρο, διότι η νύφη δεν έχει πετάξει ακόμα το μπουκέτο της, ως είθισται, να το πιάσουν οι ανύπαντρες φίλες της.

Εδώ ο σκύλος μέχρι που κουβαλάει και τα δαχτυλίδια:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Και προσοχή στις after wedding pics!Είδατε τι έπαθε μια νύφη στο ποτάμι πριν λίγες μέρες ...

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Ενταξει ολα καλα πηγαν!!!

Ο Σπαικουλης μας περιμενε με κουναμενη ουρα στις 5+ το ξημερωμα...Ετσι οπως ημουν με το κουστουμι αρπαξα το λουρι και τον πηγα βολτουλα ...Ειχε μια ωραια ηρεμια εκει εξω και προσπαθουσα να κατανοησω τι ειχα κανει λιγες ωρες πριν!!! :p

Στις οληγοημερες διακοπες οπου ακολουθησαν ο Σπαικ ηταν ενα αλλο σκυλι...Δεν ειναι ομως επι του παροντος νηματος.
Και παλι σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας!!! Να σημερα εχουμε επετειο....Βδομαδας!!! :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. Ενταξει ολα καλα πηγαν!!!

2. ...Ειχε μια ωραια ηρεμια εκει εξω και προσπαθουσα να κατανοησω τι ειχα κανει λιγες ωρες πριν!!! :p

3. ...Δεν ειναι ομως επι του παροντος νηματος.

4. ...Να σημερα εχουμε επετειο....Βδομαδας!!! :)
1. Εντάξει τότε, Αγιο είχαμε!!!:D

2. Και... ποιό ήταν το αποτέλεσμα του διαλογισμού?:cool:

3. Οχι, όχι!!! Μη μας πεις!:lol:

4. Να ζήσετε!!!:)
Στην αρχή, όλοι μετράμε κάθε υποδιαίρεση του χρόνου...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Να ζήσετε!!!

Να σημερα εχουμε επετειο....Βδομαδας!!! :)
Α! Καλά... Μή φοβάσαι σε λίγο καιρό θα στο υπενθυμίζει η σύζυγος!

Μία φορά σε ένα ΚΕΠ επειδή έπρεπε να δηλώσω ημερομηνία γάμου και αναγκάστηκα να τηλεφωνίσω στη σύζυγο, η υπάλληλος μου είπε σαρκαστικά...«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι οι άνδρες ξεχνάτε την ημερομηνία του γάμου σας ενώ οι γυναίκες όχι»
«Mα είναι απολύτως φυσιολογικό να θυμόμαστε πάντα τις νίκες, αλλά να ξεχνάμε τις ήττες μας» της απάντησα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ