Να τον παρω μαζι μου? ΓΑΜΟΣ

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Η ώρα η καλή!!!!!!
Άμα τον πάρετε μαζί, μέσα στην εκκλησία επιτρέπεται να μπει???
Πρόπερσι στο γάμο της νονάς μου,μια οικογενειακή τους φίλη είχε πάρει μαζί το σκυλάκι της!Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο (καλοκαιριάτικα μέσα στο μεσημέρι...) και μετά στην δεξίωση το είχε μαζί της!!

Νομίζω πως δεν είναι πολύ καλή ιδέα να τον πάρετε μαζί.. Θα ταλαιπωρηθεί πολύ ο μικρός με τόσο κόσμο τόσες ώρες...άσε που θα τρελαθεί στο γάβγισμα για να πάει κοντά σου..Είναι κρίμα μια τέτοια μέρα να να είστε μέσα στο άγχος για το τι κάνει,που είναι κλπ.

Για 'μένα η καλύτερη λύση είναι η πανσιόν!!!!
και δεν θα στεναχωριέσαι που θα είναι μόνος του σπίτι τόσες ώρες και θα ξέρεις ότι είναι ασφαλής και θα περάσετε και εσείς καλά στο γάμο χωρίς άγχος!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας και για τις ευχες σας. Οπως βλεπω ειναι μοιρασμένες οι απόψεις.

Μαρεκο το κλαψ ηταν χαριτωμενιά :rolleyes:

Το μυστήριο θα γινει εξω (το εκκλησάκι ετσι κ αλλιώς είναι μικρο),οποτε θα μπορουσε να τον κραταει καποιος πιο μακρια.
Αλλα επειδή ειναι φοβερά εκπαιδευμένος θα τραβάει συνέχεια για να ερθει προς τα εμας (ειρωνικό ειναι το εκπαιδευμένος) :p

Την πανσιόν παιδιά δεν ξέρω αν μπορώ να την εχω σαν λυση. Μιας και όπως έγραψα και στο θεμα του Σπαικ, τον ταλαιπωρεί μια μυκητίαση και είμαστε σε φάση που θα παίρνει αγωγή για 30 μερες. (Απο τι μας ειπαν δεν ειναι κολλητικό αλλά καλό ειναι να προσεχουμε σε αυτο το 30ημερο) Οπότε δεν ξέρω αν θα τον δεχτούν σε κάποια πανσιόν. (ουτε φυσικά σκέφτομαι να αποκρύψω το πρόβλημα)

υγ η ιδιοκτήτρια του κτήματος εχει θηλυκό τζακ ρασελακι!!!! Σημάδι???? :p:p

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
η ωρα η καλη!με το καλο!! προσφατα με τον αντρα μου γιναμε κουμπαροι και επρεπε να αφησουμε τον μικρο μας μονο του σχεδον 12 ωρες!!!αυτο που καναμε ηταν αφου εκοψαν την τουρτα,πεταχτηκα μεχρι το σπιτι,τον εβγαλα μιση ωρα βολτα και ξαναγυρισα στη δεξιωση.Ετσι και συ μπορεις να στειλεις καποιον που εμπιστευεσαι να τον βγαλει βολτα. καλυτερα κατα τη γνωμη μου σπιτι και ησυχος παρα στο γαμο και να τον τρελανουν!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η ώρα η καλή!!!

Κι εγώ με τους "μην τον πάρεις" είμαι... Ούτε αυτός θα το ευχαριστηθεί, ούτε κι εσείς... Αφού η μυκητίαση δεν είναι κολλητική, δε δοκιμάζεις να ρωτήσεις σε πανσιόν. (Ίσως και τον κτηνίατρό σου, ίσως να μπορεί να σε εξυπηρετίσει για 12 ώρες. Ή κάποιος από εμάς βρε παιδί μου, αν μας εμπιστεύεσαι κι αν τα πάει και καλά με τα δικά μας.

Θα μπορούσες να τον πάρεις όμως μαζί σου στη φωτογράφηση που γίνεται κάποια άλλη μέρα, που στολίζεσαι εσύ πάλι γαμπρός, ντύνεται κι η νύφη και ξαμολιέστε με το συνεργείο του φωτογράφου στη φύση. Θα ξαμοληθεί κι ο Spike και θα το έχετε φούλ το trash the wedding dress (και το tuxedo μη σου πω...)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θα μπορούσες να τον πάρεις όμως μαζί σου στη φωτογράφηση που γίνεται κάποια άλλη μέρα, που στολίζεσαι εσύ πάλι γαμπρός, ντύνεται κι η νύφη και ξαμολιέστε με το συνεργείο του φωτογράφου στη φύση. Θα ξαμοληθεί κι ο Spike και θα το έχετε φούλ το trash the wedding dress (και το tuxedo μη σου πω...)
Άλλη μέρα????????
Πλάκα κάνεις...
Αυτή τη δουλειά θα κάνουν? Θα ντύνονται και θα ξαναντύνονται νύφη και γαμπρός?

(σόρι για το οφ, αλλά μου φάνηκε πολύ παράξενο αυτό!)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άλλη μέρα????????
Πλάκα κάνεις...

Είναι της "μοδός" lately...

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Άλλη μέρα????????
Πλάκα κάνεις...

Και εμείς την επομένη την κάναμε μαζί με την Ηρα μας :)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Άλλη μέρα????????
Πλάκα κάνεις...

ninja_hide.gifΩχ! Νέα συνηθεια είναι αυτό;
Δεν είναι το ντυσιμο...Είναι και τα μαλλιά της νύφης που συνήθως έχουν χρυσοπληρωθεί!
Ασε που αν κάνουν την φωτογράφιση την επομένη, τι νύχτα του γάμου θα περάσει ο άμοιρος, αφου όλο θα του λέει η inlove.gif «πρόσεχε κακομοίρη μου μη και μου χαλάσεις τα μαλλιά»frown.gif

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιωργο δεν εχω διαβασει ολο το θεμα, ευχομαι η ωρα η καλη σε σενα και την Ανδριαννα.

Εαν μπορει καποιος να αναλαβει την απογευματινη βολτα του Σπαϊκ καλυτερα για μενα να μεινει στον χωρο του, εφοσον βεβαια του εχεις εμπιστοσυνη οτι δεν θα κανει τιποτε "αντιποινα" που θα τον αφησετε για πρωτη φορα τοσες ωρες μονο του.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Η ώρα η καλή!
Εγώ τον δικό μου θα τον έπαιρνα! Και γιατί θα ήθελα να τον έχω δίπλα μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα και γιατί θα έκανε ωραία αντίθεση με το λευκό νυφικό, έτσι μαύρος που είναι! χαχαχαα!
Αν έχεις κάποιον να τον έχει υπό την εποπτεία του, γιατί να μην τον πάρεις;
Εκτός κι αν μπορείς να βρεις κάποιον να τον βγάλει τον έρμο και μια βολτίτσα το απόγευμα και να τον αφήσεις ήσυχο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Άλλη μέρα????????
Πλάκα κάνεις...
Εδώ κάτι αχαρακτήριστοι...
Πάνε δυο τρεις μέρες μετά..
Και βγάζουν φωτό με το νυφικό και το κουστούμι στην θάλασσα..
"follow your heart" και καλά!
Επιφάσεις και σκηνοθεσία αυθορμητισμού στημένα και οργανωμένα στην εντέλεια!
ΕΜΕΤΟΣ

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Η ώρα η καλή!!!

Καλύτερα να τον αφήσεις και να μην τον πάρεις! Σκέψου, με τη φοβερή του εκπαίδευση :) να αρχίσει να γαβγίζει την ώρα του μυστηρίου;; Εκεί τι θα κάνεις;; Θα εκνευριστεί και ο παππάς και δεν σας βλέπω να παντρεύεστε! Και στο κτήμα μετά, όπως είπε και η Μareco υπάρχει ο φόβος να πατηθεί (και ο πόνος από λεπτό ψηλοτάκουνο δεν υποφέρεται!!), κίνδυνος να στρεσαριστεί πάρα πολύ και χωρίς λόγο και να αντιδράσει και με τρόπους που μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει καν! Σίγουρα είναι δύσκολο να τον αφήσεις, αλλά νομίζω πως είναι η καλύτερη δυνατή λύση για το μικράκι σου!

Άσε που μπορεί και κάποιοι καλεσμένοι να μην τα πηγαίνουν καλά με τα σκυλιά (λέω εγώ τώρα) και να γκρινιάξουν ή να δυσανασχετήσουν! Σίγουρα είναι η μέρα σας (η δική σου και της Ανδριάνας) αλλά και οι καλεσμένοι πρέπει να ληφθούν υπόψιν!

Άστον καλύτερα σπίτι, αν δεν υπάρχει κάποιος να τον κρατήσει, έχε του νεράκι και φαγητό, καλό καιρό θα έχει θα μπορείς να τον έχεις και στο μπαλκόνι να κάνει την ανάγκη του ελεύθερα και το πολύ πολύ θα επανορθώσεις την επομένη με πολλές αγκαλιές και παρατεταμένες βόλτες! :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εδώ κάτι αχαρακτήριστοι...
Πάνε δυο τρεις μέρες μετά..
Και βγάζουν φωτό με το νυφικό και το κουστούμι στην θάλασσα..
"follow your heart" και καλά!
Επιφάσεις και σκηνοθεσία αυθορμητισμού στημένα και οργανωμένα στην εντέλεια!
ΕΜΕΤΟΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αμερικλανιές full

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μμμ...δεν φτάνει που παντρεύεσαι ..έχεις και την φωτογράφηση..!!:p
Το ρασσελλάκι της ιδιοκτήτριας του κτήματος που θα είναι???

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Α καλα, τώρα ειδα το ποστ σου Σταματια.
Το Ρασσελακι της ιδιοκτήτριας τις 'εργασιμες νυχτες' φυσικά μενει σπιτι του.

Θα πρυτανεύσει η λογικη τελικα. Θα μεινει σπιτάκι. Μια καλη βολτουλα πριν και μετα σπιτι!
Θα του χω δωσει λιγοτερο φαγητο εκεινη την μερα και νερο ωστε να μην εχει αυξημενες ανάγκες!!!Λιγες ωρες ειναι θα περασουν!!!! Και μετα γαμηλιο ταξιδι τα 3 μας!!!!:D

Πάντωςετσι θα ηταν στον γαμο αν ερχόταν ο Σπαικακος!!! Του έκανε μια δοκιμη η μαμα σήμερα!!:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Να σου πω...το βλέπεις ότι ακόμη και στην...πρόβα, έχει σκεπτικό ύφος:

"Ποιά θα ήταν άραγε η μεγαλύτερη ζημιά, που θα μπορούσα να κάνω, για να εκδικηθώ γι'αυτό που μου περάσανε κολλάρο..." :rolleyes:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μία κοινή μας φίλη σε μία συνάντηση που είχαμε προχθές για φαγητό και κοινωνικά σχόλια:cool:, με πληροφόρησε για τον επικείμενο γάμo σας. Το θέμα φυσικά δεν το είχα δει, και διαβάζοντας το τώρα, ένα έχω να σου πω!!!

Άσε τον μικρό στο σπίτι και μην διαννοηθείς να αφήσεις τίποτα να χαλάσει την μεγάλη στιγμή της Ανδριάνας. Θα το βρίσκεις για πάντα μπροστά σου...:p:D:D

Η ώρα η καλή!!!!:):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn