Να τον παρω μαζι μου? ΓΑΜΟΣ

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Α καλα, τώρα ειδα το ποστ σου Σταματια.
Το Ρασσελακι της ιδιοκτήτριας τις 'εργασιμες νυχτες' φυσικά μενει σπιτι του.

Θα πρυτανεύσει η λογικη τελικα. Θα μεινει σπιτάκι. Μια καλη βολτουλα πριν και μετα σπιτι!
Θα του χω δωσει λιγοτερο φαγητο εκεινη την μερα και νερο ωστε να μην εχει αυξημενες ανάγκες!!!Λιγες ωρες ειναι θα περασουν!!!! Και μετα γαμηλιο ταξιδι τα 3 μας!!!!:D

Πάντωςετσι θα ηταν στον γαμο αν ερχόταν ο Σπαικακος!!! Του έκανε μια δοκιμη η μαμα σήμερα!!:rolleyes:

The name is Bond...James Bond!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ασε τον Σπαικ σπιτι , παρτου πιτσες , μπυρες, βαλτου και τα 101 σκυλια της Δαλματιας να βλεπει και μην ανησυχεις για τιποτα.

Με το καλο, να ειστε παντα καλα και φιλε...αγαντα!:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Tώρα που τον βλέπω με το παπιγιόν του είναι κρίμα που θα μείνει σπίτι :D
Είναι κούκλος!!!
Η ώρα η καλή σου ευχήθηκα; :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Άστον σπίτι.
Δεν είναι ωραίο θέαμα για ένα σκύλο να βλέπει το αφεντικό του που το λατρεύει στην κρεμάλα. :D

Η ώρα η καλή!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Φάτσα!!
Λοιπόν, αν δεν παίζει φωτογράφηση με τον μικρό, κάντε φωτομοντάζ την παραπάνω σε μια δυο φωτογραφίες του γάμου... Αν το πείτε στον φωτογράφο θα κάνει θαύματα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Η ώρα η καλή πάντα ευτυχισμένοι!!!

Κι εγώ είμαι της γνώμης να μείνει σπίτι για να μπορείς να ευχαρηστηθείς αυτη τη μέρα και να αποφύγεις τυχόν παρατράγουδα!
Εξάλλου λίγες ώρες είναι αυτές! Μη ξεχνάς αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή για σένα και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη! Μην έχεις και το αγχος του Σπαικάκου! Αν μπορούσες βέβαια να έβρισκες κάποιον να είναι μαζί του για να μη νιώθει τελείως μόνος θα ήταν το καλύτερο! Λέμε τώρα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Φάτσα!!
Λοιπόν, αν δεν παίζει φωτογράφηση με τον μικρό, κάντε φωτομοντάζ την παραπάνω σε μια δυο φωτογραφίες του γάμου... Αν το πείτε στον φωτογράφο θα κάνει θαύματα!
Αυτή είναι μια θαυμάσια ιδέα.
Να ζητήσετε να σας βγάλουν και φωτό με τον μπούλη και το παπιγιόν του. Θα ειναι ωραιότατες αναμνηστικές!!!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Αυτή είναι μια θαυμάσια ιδέα.
Να ζητήσετε να σας βγάλουν και φωτό με τον μπούλη και το παπιγιόν του. Θα ειναι ωραιότατες αναμνηστικές!!!
Σωστό!8)

Η ώρα η καλή (δεν σας ευχήθηκα!!);)

Last edited:

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Αυτο ηταν! Εφτασε η μερα!

Σας ευχαριστω ολους ολοψυχα για τις ευχες σας!!
Λιγες ωρες ειναι και μετα θα ξαναειμαστε μαζι με τον μικρο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Με το καλό ASFE!

Να είσαστε πάντα αγαπημένοι.

Εχετε τις ολόψυχες ευχές όλων μας.

Ο δεύτερος φορουμικός γάμος γι'αυτό το καλοκαίρι, που ξέρω εγώ τουλάχιστον. Πάντα τέτοια :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Με το καλό!

Με το καλό ASFE!

Να είσαστε πάντα αγαπημένοι.

Εχετε τις ολόψυχες ευχές όλων μας.

Ο δεύτερος φορουμικός γάμος γι'αυτό το καλοκαίρι, που ξέρω εγώ τουλάχιστον. Πάντα τέτοια :)
Μπα τι έχασα? Γνωριμία/γάμος μέσω dogforum?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κούκλος ο μικρός και υπομονή μιά μέρα είναι θα περάσει(ευχάριστα ελπίζω γιατί έχει και μεγάλο νόημα για εσάς).να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ