Να συστηθούμε κι εμείς...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Για να παίρνεις κουράγιο, 5 μηνών, παιχνιδιάρικη διάθεση.
Στην ίδια ηλικία είμαστε αγαπητέ, μέσα στο σπίτι μας, με βλέμμα προς τον...Θεό μας ;-):mad:
Ιδίου σεναρίου με την δική σου φωτό, δεν προλαβαίνουμε καν να βγάλουμε. Λόγω ταχύτητας στις μασέλες καταρχάς :rolleyes:

μάλλον δεν πήρε χαμπάρι τι έγραψες... :p
Πήρα...πήρα. Θα της απαντήσω την Τετάρτη όμως, face to face :twisted:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ξεκίνησα από χθες, ομολογουμένως όχι με ιδιαίτερη επιθυμία, να γράψω καμμιά κουβέντα για το ταλιμπανάκι μου. Ακόμη μέχρι τώρα, δεν έχω βρει το κέφι να γράψω, σε τι έχει μεταλλαχθεί η ζωή μας από τον Απρίλιο, που μπήκε στο σπίτι μας. Γράφοντας εντελώς περιληπτικά και περικόπτοντας πάαααρα πολλά που θα έπρεπε ακόμη να πω, προκειμένου να περιγράψω με τον καλύτερο τρόπο, τα όσα ζούμε τόσους μήνες, συνειδητοποίησα ότι είχα μπει στην 3η σελίδα Α4. Και σταμάτησα. Και αποφάσισα, απλώς να πω, ότι σχεδόν ένα 6μηνο τώρα, ζω με τον μικρό, όσα ανοίγονται σε θέματα καθημερινά στο φόρουμ. Τα πάντα όμως. Οτι έχει συζητηθεί ποτέ στο φόρουμ, σαν πρόβλημα κουταβίσιας συμπεριφοράς, τα ζήσαμε και τα ζούμε όλα στον υπερθετικό βαθμό. Κάποια, κάνοντας απλώς γαιδουρινή υπομονή, τα ξεπεράσαμε με το πλήρωμα του χρόνου. Κάποια καινούργια, περιμένουν την σειρά τους και τον τρόπο τους. Είμαστε ευλογημένοι, που έχουμε συνεχώς σημαντικότατη βοήθεια από εξαιρετικούς εκπαιδευτές, γιατί χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, ειλικρινά.

Αποφάσισα λοιπόν, να βάλω απλώς και μόνο φωτό, για να δείτε πως έχει γίνει.

Λίγες χαριτωμένες στην αρχή. Ισως είναι και οι μοναδικές ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το αγαπημένο του παιχνίδι:

Και το άλλο, ακόμη πιο αγαπημένο του παιχνίδι :rolleyes:

Ολοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος. Κλασσική εικόνα στο σπίτι μας

Ωστε αυτή είναι η βροχή ε;

Μα τι ρομαντικό...αχχχχ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είμαστε πλέον περίπου 7 μηνών και 17 κιλά. Και μόλις πρόσφατα ενημερώθηκα στον δρόμο σε μια βόλτα μας, ότι είναι χαλαρά...κανίς. Μπορεί και γκριφόν-κανίς. Αρα...τώρα, μπορώ επιτέλους να λέω, ότι ξέρω τι σκύλο έχω..Κανίς!!!

Το ακόμη πιο σίγουρο είναι, ότι βρίσκεται στην πιο περίεργη και άχαρη ηλικία, από θέμα εμφάνισης. Κάθε εβδομάδα και διαφορετικός.

Τον γιατρό του τον λατρεύει και τον περιμένει με λαχτάρα κάθε φορά!!! Αλλίμονο...δυό φορές την εβδομάδα, εκεί είμαστε!

Εμμμ...έχουμε και αίσθημα...

Κατά τα λοιπά...αρχίζουμε και γινόμαστε αγέλη

Πόσο χώρο είπαμε χρειάζεται ένας σκύλος στο σπίτι;

Αντε...θα περιμένουμε πολύ ώρα ακόμα; Κουνήσου...

Αυτά λοιπόν για τον Μαρκούλη. Καλύτερα χωρίς πολλά λόγια....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eξυπνο μουτρακι!
Η περμαναντ στην πλατη καλα κραττει! Ωραιο το κανις ;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ειναι φως φαναρι οτι εχει κανις μεσα του το παιδι! Εσυ δεν ξερεις απο αυτα! ;)

Ειναι πανεμορφο το κουταβι σας οσο μεγαλωνει κι ας το λες αχαρο! Βλεπω και "μεινε" με αφημενο τον οδηγο??? :)

Η δευτερη φωτο απο τις καινουριες που φαινεται το αθωο προσωπακι του ειναι ολα τα λεφτα! Δεν πιστευω οτι αυτο το σκυλακι εχει προβληματα συμπεριφορας... :culo::paletas::-\"

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ αγαπώ Μάρκο!

Δείχνει μια παθολογική λατρεία στη Μαρία και την αναζητά κάθε στιγμή! Οκ είναι λιγο υπερδραστήριος... αλλά είναι κούταβος! Με τον ενθουσιασμό και την βλακεία που υπάρχει σε αυτή την ηλικία!

Όσο για το γκριφόν κανίς... δεν είναι μόνο το τρίχωμα... παρατηρήστε λιγο και τη μουσούδα!!!! Θεός αυτός που το παρατήρησε πρώτος!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μα φαίνεται το κανίς μέσα του..απορώ τόσο καιρό γιατί δε το βλέπεις!!
Πονηρόφατσα μεγάλη ο Μάρκος,με την υγεία του πως πάει?
Για τα μεγάλα παιδιά τι να πω...:love:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...τωρα που ειναι μικρος και δεν θα ψαχνει την μαμα του οπως εκανε ο σωτος!
Εμμμ...πατριώτη...το χάσαμε κι αυτό το κορμί...8-[

Δείχνει μια παθολογική λατρεία στη Μαρία και την αναζητά κάθε στιγμή!
Δυστυχώς....και φαντάσου να μην είχε φάει και τόσο ξύλο :cuniaoo:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...με την υγεία του πως πάει?
Είναι μεταξύ των θεμάτων για τα οποία δεν έχω ενέργεια να γράψω :rolleyes:
Μια μικρή βελτίωση την έχουμε πάντως και είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον μπορεί και κρατιέται όλες αυτές τις ώρες μέσα στο crate, γιατί από 4 μηνών σήκωνε και πόδι μέσα από το crate, όπως έγραψα και παλαιότερα, και κατούραγε απ'έξω :mad:

• Haha
Reactions: Aliki V.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
και μένα μου αρέσουν οι εκτροφείς που μεγαλώνουν τα σκυλιά τους μέσα στο σπίτι....
Μπράβο Μαρέκο ..να σου ζήσουν!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Λες ε; Κρίμα δηλαδή που δεν κάνει πια κρύο στην Αθήνα ούτε τον χειμώνα και δεν τα έχω να μένουν στην ταράτσα...;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
mareco απλά να τα χαίρεσαι και τα τρία μαζί και το καθένα ξεχωριστά. Είμαι σίγουρη ότι του έχεις αδυναμία και δεν θα τον άλλαζες με κανένα άλλο. Άλλωστε... «Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα"

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
αλλος ενας τυχερος σκυλος και το καλυτερο παιδι στα ομαδικα μαθηματα!
φουςςςςςς μαρκο!!!