Για Γ.Π. δεν ήταν αυτο που αναφέρεσαι;Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
Και μαλιστα ολως τυχαιως;
με ΡΟΤΥ.
Κατάλαβα για ποίο λες έχει κανένα μήνα πάνω κάτω αλλά δεν μπορώ να βρω το θέμα.
Για Γ.Π. δεν ήταν αυτο που αναφέρεσαι;Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
με ΡΟΤΥ.
Οποιος εχει ματια βλεπει.Βρε Blade είσαι και κριτής μορφολογίας, μέσα σ'όλα;
Μα...στα πάντα εξειδίκευση έχεις;
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις τα απωθημένα σου και χαλάς ένα θέμα χωρίς λόγο.Ο
Μην το παρεις προσωπικα,
αλλα μοιαζει,
σαν καποιον θελεις να προστατεψεις.
Φώτη άδικο έχεις άστο.Οποιος εχει ματια βλεπει.
\\/
Μην το παρεις προσωπικα,
αλλα μοιαζει,
σαν καποιον θελεις να προστατεψεις.
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις τα απωθημένα σου και χαλάς ένα θέμα χωρίς λόγο.
Αστε βρε την συζήτηση να πάρει τον δρόμο της, μπας και μάθω ποιόν προστατεύω. Με την απορία θα μείνω.Φώτη άδικο έχεις άστο.
Τι να χαλασω;Μην το πάρεις προσωπικά αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις τα απωθημένα σου και χαλάς ένα θέμα χωρίς λόγο.
Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος για τα περι προστασιας,Φώτη άδικο έχεις άστο.
Ενταξει ...Για τα μάτια σου, δεν έχω να πω τίποτα, άλλωστε όλοι μας "κάτι" βλέπουμε. Αλλά να δω το mareco να "προστατεύει" και τι στον κόσμο μετά! (Καλά, κάτι θα μένει, να δω ίσως το σκύλο μου να κάνει μόνο χαρούλες στα άλλα αρσενικα)
Κι εγώ αυτό θυμήθηκα. Όντως υπήρξε ένα θέμα, αλλά αδυνατώ να το βρω τώρα. Τότε που λέγαμε ότι άλλες μέρες γέννησε, άλλες μέρες ειναι δηλωμένες (καπου 20 μέρες διαφορά). Τελοσπάντων, νά'χαμε να λέγαμε.Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
με ΡΟΤΥ.