Νέο μέλος [Rottweiller]

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
Και μαλιστα ολως τυχαιως;
με ΡΟΤΥ.
:confused:
Για Γ.Π. δεν ήταν αυτο που αναφέρεσαι;
Κατάλαβα για ποίο λες έχει κανένα μήνα πάνω κάτω αλλά δεν μπορώ να βρω το θέμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ο
Μην το παρεις προσωπικα,
αλλα μοιαζει,
σαν καποιον θελεις να προστατεψεις.
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις τα απωθημένα σου και χαλάς ένα θέμα χωρίς λόγο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις τα απωθημένα σου και χαλάς ένα θέμα χωρίς λόγο.
Φώτη άδικο έχεις άστο.
Αστε βρε την συζήτηση να πάρει τον δρόμο της, μπας και μάθω ποιόν προστατεύω. Με την απορία θα μείνω.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τι να χαλασω;
Τη ζαχαρενια του "εκτροφεα";
Γιατι συμπτωση επαναλαμβανομενη,
παυει να ειναι συμπτωση.
Και εξηγω με λιγα λογια.
1ον.Η μανα καπου εδω ηταν,
Απ.μαλλον θα κυνηγαει καμια γατα.
2ον.Η γεννα δηλωθηκε καθυστερημενα,η καθολου.
Απ.Ελα μωρε, πρωτη φορα ειναι;
Και
4ον.Ο "πελατης" εχει προβλημα,με το "εμπορευμα".
Αλλα αφου το ψωνισε απο "εκτροφεα"
δεν τρεχει τιποτα.
Ουτως η αλλως εχει πετιγκρι.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για τα μάτια σου, δεν έχω να πω τίποτα, άλλωστε όλοι μας "κάτι" βλέπουμε. Αλλά να δω το mareco να "προστατεύει" και τι στον κόσμο μετά! (Καλά, κάτι θα μένει, να δω ίσως το σκύλο μου να κάνει μόνο χαρούλες στα άλλα αρσενικα)

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Για τα μάτια σου, δεν έχω να πω τίποτα, άλλωστε όλοι μας "κάτι" βλέπουμε. Αλλά να δω το mareco να "προστατεύει" και τι στον κόσμο μετά! (Καλά, κάτι θα μένει, να δω ίσως το σκύλο μου να κάνει μόνο χαρούλες στα άλλα αρσενικα)
Ενταξει ...
ειπαμε υπερεβαλα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
@προς όλους μας

δε φτάνει να έχεις διαβάσει πέντε πράγματα....
πρέπει να είσαι σε θέση να μπορείς να τα αξιολογείς...

δεν φτάνει να έχεις πληροφορίες...
πρέπει να έχεις γνώση...

δεν φτάνει να έχεις πρόσβαση σε πληκτρολόγιο...
πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην γίνεσαι υπερφίαλος ...

ελπίζω το θέμα να σταματήσει να έχει αυτή την θλιβερή εξέλιξη....

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
@ επισης προς ολους μας...

Η ευγονικη/βιολογια/γεννετικη ειναι επιστημες...
ποιος εδω εχει πτυχια πανω σε αυτες τις επιστημες?...

''Προσεξε τις ψευτικες γνωσεις...ειναι ποιο επικυνδυνες απο την αγνοια...''
G.B.Shaw

οπως ειπε καποτε και ενας ανωνυμος...
''αν θες να βρεις τον ενοχο...ακολουθησε το χρημα...''

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...

STELI σε παρακαλω ενημερωσε μας για την εξελιξη αφου συζητησεις με τον εκτροφεα σου... και καλως ηρθες :) Ομορφη η σκυλιτσα σου :D

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάντως χωρίς να κάνω κάποιο συσχετισμό με τη συγκεκριμένη περίπτωση,όσοι "κυκλοφορούν στην πιάτσα",ακόμα και εδώ από το forum θα έχουν παρατηρήσει πως με την οικονομική κρίση,μέρος των εκτροφέων έχει γίνει πιο.... large σε τυπικούρες.

Καθυστερήσεις,αγγελίες,ζώα να δίνονται μέσω petshop,αδήλωτες γέννες επειδή ξεπερνάνε τον ετήσιο επιτρεπόμενο αριθμό άνα θηλυκό κ πολλά ακόμα παρόμοια στο βασίλειο της Δανημαρκίας!

Αυτή είναι μια πραγματικότητα που όποιος θέλει να στέκεται αντικειμενικός στα πράγματα,λίγο η περισσότερο την έχει δει.

Στο θέμα μας τώρα,εμένα μου γεννήθηκε η εξής απορία.Περίπτωση κάποιο σκυλί να γεννηθεί πιο μικρόσωμο από αυτό που υπαγορεύει το πρότυπο δεν υπάρχει?Όλα βγαίνουν καλούπι?

Ξέρω πολλές φυλές που βγάζουν πιο μικρόσωμα σκυλιά από το πρότυπο (και μάλιστα οι εκτροφείς τα μικρά τα παρουσιάζουν και σαν "mini" για εμπορικούς λόγους,χωρίς ουσιαστικά να υφίσταται τέτοιος όρος).Δεν θα βιαζόμουνα να βγάλω συμπέρασμα βάση κιλών μονάχα,δεν έχει καμία λογική στα πλαίσια που περιγράφεται!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Βασίλειο της Δανιμαρκίας εννοείς το χώρο των εκτροφέων Ροτβάιλερ...ή την ελληνική εκτροφή εν γένει?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
Και μαλιστα ολως τυχαιως;
με ΡΟΤΥ.
:confused:
Κι εγώ αυτό θυμήθηκα. Όντως υπήρξε ένα θέμα, αλλά αδυνατώ να το βρω τώρα. Τότε που λέγαμε ότι άλλες μέρες γέννησε, άλλες μέρες ειναι δηλωμένες (καπου 20 μέρες διαφορά). Τελοσπάντων, νά'χαμε να λέγαμε.

Μέχρι στιγμής μιλάμε για ένα ροτ που έχει παρθεί απο εκτροφέα σύμφωνα με τα λεγόμενα του μέλους.
1. Pedigree δεν έχει ποστάρει ακόμα.
2. Όνομα εκτροφείου δεν έχει αναφερθεί.
3. Η φωτογραφία ίσως είναι από λάθος οπτική γωνία για να καταλάβουμε (εμφανισιακά τουλάχιστον) πόσο ροτ είναι αυτό το σκυλί.
4. Οι 50 μέρες προσωπικά δε με πειράζουν τόσο, αλλά με προβληματίζουν από πλευράς εκτροφέα.

Αν λοιπόν δεν ξεκαθαριστούν τα δύο πρώτα θέματα, τότε πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα σύμφωνα με τα υπόλοιπα. Και προφανώς δε θα είναι σωστά γιατί η ζυγαριά πέφτει προς τα αρνητικά συνήθως.

Επί της ουσίας, τα κιλά της μια χαρά μου ακούγονται. 9 μηνών και 24 κιλά. Αν δεν την τρέχεις κιόλας να αναπτύξει μυική μάζα είναι λογικό. Ο κτηνίατρός μου λέει ότι σημασία έχει η κλινική εικόνα. Αν βλέπεις ότι το ζώο είναι ομοιόμορφο, δε χρειάζεται καν να το ζυγίσεις.
Και η δικιά μου (ροτ) που είναι 7 ετών ζυγίζει 35 κιλά και πάντα μου λένε ότι είναι πολύ φιτ. Δε θέλω ντε και καλά να φτάσει 40 γιατί δεν την τρέχω 3 ώρες τη μέρα, οπότε τα περιττά κιλά θα φαίνονται σαν πάχος.

Κάποια στιγμή πάντως δημοσίευσε και το pedigree. Δεν πειράζει αν είναι μέλος ο εκτροφέας, προς τιμήν του θα είναι αν όλα είναι οκ. Αν όχι, τουλάχιστον να ξέρουμε ότι "κυκλοφορούν ανάμεσά μας".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi