Νέο μέλος [Rottweiller]

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο νόμος παραμένει νόμος... Κι εμένα με προβληματίζει η στάση "δυο μέτρα και δύο σταθμά"..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Πάλι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, να συζητάμε.

Πολύ βαρετό κατήντησε. Και το θέμα μας εδώ, είναι το βάρος του σκύλου.
Αστε τώρα, τις θεωρίες συνομωσίας πάλι βραδιάτικα.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Ο σωστός εκτροφέας πολύ πριν συμπληρώσουν 60 μέρες -οπότε και θα το πάρεις το κουτάβι- τα απομακρύνει από την μάνα και τα συνηθίζει στην αποχώρηση από αυτήν σταδιακά!Οπότε μην παίζεις με τις μέρες!Παίξε με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνει ο εκτροφέας.
Πήραμε ένα μπούσουλα και τον λέμε...60 μέρες...

Πλακα κανουμε ρε παιδια???
Με ποιο σκεπτικο καποιος ''σωστος εκτροφεας'' απομακρυνει τα κουταβια ''πολυ πριν τις 60 ημερες?''???

Δεν θέλω να πιαστούμε όμως από λέξεις!Η ανάπτυξη του topic με προβληματίζει...

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τεστ DNA!Καν'το αν έχεις αμφιβολίες...

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ,αλλα οταν ο αλλος πληρωνει εκτροφεα για ροτβαιλερ ,δεν θα πρεπε να χρειαζεται να κανει τεστ DNA

Και δεν θα λεγατε τα ιδια αν αφορουσε ΒΥΒ η πετ-σοπ...(που τα ιδια σκ@τ@ ειναι...)
..

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
View attachment 42672
Αυτή είναι η μικρή μας
Η σκυλιτσα κουκλα ειναι!!
Αν και δεν βλεπω να συμφωνει 100% με την εμφανιση ενος ροτβαιλερ (μπορει εννοειται να κανω και λαθος) ελπιζω εσενα να μην αλλαξει η γνωμη σου για αυτην και το ποσο την αγαπας!!!

STELI

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
20
0
ATHENS

Ευχαριστώ Mareco γιατί όντως το θέμα μου είναι το βάρος αυτή τη στιγμή γιατί για το καθαρόαιμο το καταλαβαίνω ότι κακως σας το ανέφερα από την στιγμη που δεν έχω μιλήσει στον εκτροφέα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Βρε Blade είσαι και κριτής μορφολογίας, μέσα σ'όλα; :rolleyes:
Μα...στα πάντα εξειδίκευση έχεις;

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
δεν νομιζω -μεταξυ μας- να μετραει τοσο αν το σκυλι το παρεις 55 ή 60 ημερων. μια ή αλλη ειναι. και παει αναλογα και με την ωριμανση του σκυλου κτλ. μετρουν πολλες συνιστωσες σε αυτο και ο σωστος εκτροφεας γνωριζει πολυ καλα ΠΟΤΕ θα το δωσει το σκυλακι. επισης, blade να σε ρωτησω κατι? εχεις παρει σκυλακι ποτε απο εκτροφεα? σε ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση που τους αποκαλεις ολους απατεωνες. πουθενα δεν υφισταται το μονο μαυρο ή μονο ασπρο. ναι, συμφωνω πως υπαρχουν εκτροφεις λαμογια. αλλα υπαρχουν και πολλοι αξιολογοι. μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Η σκυλιτσα κουκλα ειναι!!
Αν και δεν βλεπω να συμφωνει 100% με την εμφανιση ενος ροτβαιλερ (μπορει εννοειται να κανω και λαθος) ελπιζω εσενα να μην αλλαξει η γνωμη σου για αυτην και το ποσο την αγαπας!!!
Βρε Blade είσαι και κριτής μορφολογίας, μέσα σ'όλα; :rolleyes:
Μα...στα πάντα εξειδίκευση έχεις;
ειμαι πολυ συγκεκριμενος νομιζω οταν γραφω...
η μουσουδα/κεφαλι σαν του Λεμμυ μου ειναι...που δεν ειναι ροτβαιλερ...(και προσωπικα το ξαναελω για οποιον δεν το καταλαβε..χεστηκ@ για αυτο...!)

υ.γ.τους κριτες μορφολογιας (δλδ γεωμετριας) πιστευω εχεις καταλαβει που τους εχω γραμμενους...

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ep, επ, μη τσουβαλιάζουμε... Δεν είναι όλοι οι εκτροφείς άχρηστοι... Όσο για τη μορφολογία(γεωμετρία) έχει κι αυτή το σωστό σκοπό της, φτάνει να γίνονται σωστά κι όχι υπερβολικά. Η υπερβολή πάντα βλάπτει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
ειμαι πολυ συγκεκριμενος νομιζω οταν γραφω...
η μουσουδα/κεφαλι σαν του Λεμμυ μου ειναι...που δεν ειναι ροτβαιλερ...
Μέχρι τώρα, όλα τα σκυλιά στον Λέμμυ σου μοιάζουν και όλα με τον Λέμμυ σου τα συγκρίνεις.

(και προσωπικα το ξαναεω για οποιον δεν το καταάβε..χεστηκ@ για αυτο...!)
Αυτό...δεν κατάλαβα γιατί το γράφεις...

υ.γ.τους κριτες μορφολογιας (δλδ γεωμετριας) πιστευω εχεις καταλαβει που τους εχω γραμμενους...
Κι αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να κάνεις και την δουλειά τους;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τεστ DNA!Καν'το αν έχεις αμφιβολίες...
Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να περνάει αυτή η σκέψη αν η αγορά γίνεται από εκτροφείο.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
δεν νομιζω -μεταξυ μας- να μετραει τοσο αν το σκυλι το παρεις 55 ή 60 ημερων. μια ή αλλη ειναι. και παει αναλογα και με την ωριμανση του σκυλου κτλ. μετρουν πολλες συνιστωσες σε αυτο και ο σωστος εκτροφεας γνωριζει πολυ καλα ΠΟΤΕ θα το δωσει το σκυλακι.

ο εκτροφεας ξερει καλυτερα απο την κουταβομανα δλδ?
οτι οι τελευταιες 2 εβδομαδες ειναι πολυ κρισιμες γιατι τοτε μαθαινουν να μην κανουν nipping απο τη μανα τους, το ξερουν αυτοι που τα δινουν νωριτερα?

επισης, blade να σε ρωτησω κατι? εχεις παρει σκυλακι ποτε απο εκτροφεα? σε ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση που τους αποκαλεις ολους απατεωνες. πουθενα δεν υφισταται το μονο μαυρο ή μονο ασπρο. ναι, συμφωνω πως υπαρχουν εκτροφεις λαμογια. αλλα υπαρχουν και πολλοι αξιολογοι. μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

το κριτηριο σου για το ποιοι ειναι λαμογια και το ποιοι δεν ειναι ομως διαφερει απο το δικο μου...
..

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
ο εκτροφεας ξερει αν το σκυλι εχει παρει τα απαραιτητα απο την κουταβομανα οπως λες. και το ξερει διοτι ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του. ειδαλως δεν μιλαμε για εκτροφεα. θα μιλουσαμε για BYB. τι εννοεις για το κριτηριο μας το οποιο διαφερει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να περνάει αυτή η σκέψη αν η αγορά γίνεται από εκτροφείο.
Έτσι.

Έχει πολλές παραμέτρους το θέμα αυτό. Ξεκίνησε μεν από το βάρος άλλά δόθηκαν και άλλα στοιχεία τα οποία φωτογραφίζουν ένα είδος εκτροφέα που το φόρουμ και τα μέλη του δεν υποστηρίζουν,δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας αλλά για υποψίες που όσο καλή διάθεση και να έχει κάποιος βγαίνουν από τις πληροφορίες του ιδιοκτήτη του ροττ.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Μέχρι τώρα, όλα τα σκυλιά στον Λέμμυ σου μοιάζουν και όλα με τον Λέμμυ σου τα συγκρίνεις.

Τι?α καλαααα...ακυρο...
...κανα παραδειγμα ισως περα απο δημιουργια εντυπωσεων???

Αυτό...δεν κατάλαβα γιατί το γράφεις...

γιατι δεν με νοιαζει που η μουσουδα του σκυλου του παιδιου μοιαζει με του δικου μου που δεν ειναι ροτβαιλερ......δυσκολο ειναι???

Κι αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να κάνεις και την δουλειά τους;

την δουλεια τους την βρισκω αχρηστη...και δεν θα ηθελα να την κανω...και σιγουρα δεν την οικιοποιηθηκα
.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Λίγες μέρες πριν πάω να τηνπάρω (50 ημερων) πήρα στον ΚΟΕ και δεν ήταν δηλωμένη.Ο εκτροφέας μου μου είπε ότι δεν πρόλαβε και δεν υπάρχει πρόβλημα την δηλώνει και μετά.Όπως είπα και παραπάνω το πεντιγκρι έχει διαφορετική ημερ.γεν. από αυτήν που μου είπε ο εκτροφέας και έγραψε στο βιβλιάριο εμβολίων της.1,5 μήνα διαφορά.
Τα πλευρά αν την προσέξω καλά ψιλοφαίνονται.Μικρόσωμη δεν θα την έλεγα δεν έχω μετρήσει ύψος γιατί παιδιά δεν έχω καταλάβει πως μετράμε,θα βάλω μόλις μου πείτε και πως και καμία φωτο
Γιατι εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναδει το εργο;
Και μαλιστα ολως τυχαιως;
με ΡΟΤΥ.
:confused:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ο εκτροφεας ξερει αν το σκυλι εχει παρει τα απαραιτητα απο την κουταβομανα οπως λες. και το ξερει διοτι ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του. ειδαλως δεν μιλαμε για εκτροφεα. θα μιλουσαμε για BYB. τι εννοεις για το κριτηριο μας το οποιο διαφερει?
Το οτι το κανει και ειναι ''δουλεια'' του δεν παει να πει οτι ξερει και τι κανει!
Ξερεις γιατι ισχυει ο κανονας ποτε να μην απομακρυνουμε τα σκυλια απο τη μανα πριν τους 2 μηνες?
και στην τελικη...βιαζοτανε και τα εδωσε στις 50 ημερες???
Τα κριτηρια μου ειναι 1)υγεια του σκυλου 2)''τρεητς''/χαρακτηρας/τεστ αυτων 3)χωρος που ζει (οχι κεννελς) 4)εμφανιση με οχι ακραια χαρακτηριστικα............................5)γεωμετρια 6)βραβεια γεωμετριας...συμφωνεις??
ξεχασα...πριν απο αυτα καποιος θα πρεπει να εχει πτυχιο βιολογιας/γεννετικης...αλλιως...δεν...

Θες να ανοιξεις ενα θρεντ να τα πουμε?
υ.γ. αυτος που εφτιαξε το αμαξι σου ειχε πτυχια...αυτος που εφτιαξε το σκυλο σου γτ δεν εχει???

Last edited:

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Ασε τη συζητηση να παρει το δρομο της.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi