Νέο μέλος [Rottweiller]

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

3η φορά η ερώτηση!

Ποιο είναι το εκτροφείο?

Ένα αξιόπιστο εκτροφείο δεν θα κάνει κάποιο λάθος!Ούτε θα εκδώσει λάθος ή ψεύτικα Pedigree!Πολύ απλά γιατί δεν έχει ανάγκη να το κάνει για πολλούς και διάφορους λόγους!Θα είναι κουτό αν το κάνει!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Το μεγεθος/βαρος του σκυλιου δεν με βαζει καθολου στην παρακατω σκεψη...αλλα οι ''κινησεις'' του εκτροφεα πολυ......μηπως μιλαμε για αλλο ενα ''λαμογιο'' τυπου ''για τα λεφτα τα κανεις ολα...?...''???

υ.γ. αν δεν καταλαβα καλα...50 ημερων στην εδωσε?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
mareco
να ψάχνει καλύτερα εκτροφείο για να είναι σίγουρη και να μην δέχετε το pedigree να έρθει μετά απο καιρό και με λάθοι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
mareco
να ψάχνει καλύτερα εκτροφείο για να είναι σίγουρη και να μην δέχετε το pedigree να έρθει μετά απο καιρό και με λάθοι.
Γνωρίζεις γιατί ένα Pedigree μπορεί να έρθει μετά από καιρό?

Αν σου πω ότι και σε εμένα καθυστέρησε το Pedigree αλλά το εκτροφείο που πήρα τον σκύλο μου είναι από τα αποδεδειγμένα καλά και πολύ παλιά εκτροφεία της φυλής μου θα βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα?

Ας προσέχουμε τι λέμε...κυρίως αν δεν ξέρουμε...

Ακόμα και αν ο εκτροφέας δήλωσε την γέννα την 29η μέρα δεν το καθιστά λαμόγιο...αν είναι δυνατόν!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει πει κάτι αρνητικό για τον εκτροφέα, μόνο μη ολοκληρωμένες εικασίες του μέλους διαβάζουμε!
Οπότε άτοπο το συμπέρασμα σου!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
αν θες, πες τον εκτροφεα.. δεν ειναι κατι κακο, ουτε ευθυνες του επιρριπτονται. αλλα μπορει καποιο μελος να τον ξερει και να σου πει σχετικα με αυτον και με την ποιοτητα εκτροφης του.
ναι και εγω ηθελα να σε ρωτησω: 50 ημερων το πηρες το σκυλακι?

STELI

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
20
0
ATHENS
Το μεγεθος/βαρος του σκυλιου δεν με βαζει καθολου στην παρακατω σκεψη...αλλα οι ''κινησεις'' του εκτροφεα πολυ......μηπως μιλαμε για αλλο ενα ''λαμογιο'' τυπου ''για τα λεφτα τα κανεις ολα...?...''???

υ.γ. αν δεν καταλαβα καλα...50 ημερων στην εδωσε?
Ναι 50 ημερων την πηρα.Μου είπε΄ότι σταμάτησε να τα θηλάζει η μάνα τους όποτε την πήρε πίσω ο κάτοχος.

Σόρρυ παιδιά αλλά δεν μου κάθεται καλά να πω το όνομα από την στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Ναι 50 ημερων την πηρα.Μου είπε΄ότι σταμάτησε να τα θηλάζει η μάνα τους όποτε την πήρε πίσω ο κάτοχος.

Σόρρυ παιδιά αλλά δεν μου κάθεται καλά να πω το όνομα από την στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του
αυτο με την μανα εντυπωση μου κανει να σου πω την αληθεια. επισης το ονομα οπως προειπα αλλωστε δεν το ζηταμε για να κρινουμε, στο ζηταμε για να σου που αποψεις παιδια που ειχαν ή εχουν εμπειρια απο τον συγκεκριμενο εκτροφεα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Δύο πράγματα δεν μου κολλάνε. Το ένα είναι η ημερομηνία γέννησης και το άλλο είναι ότι μετά από 50 ημέρες η γέννα δεν είχε δηλωθεί. Όλα τα άλλα είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού (pedigree που καθυστερεί είναι φυσιολογικό, 50 ημερών αρκετοί εκτροφείς δίνουν κουτάβια αν και 60 ημερών είναι καλύτερα).

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25

50 ημερών κουτάβι και στο έδωσε ο "εκτροφέας"
Αν το σχολιάσω θα μου πείτε ότι καταλήγω σε συμπεράσματά χωρίς να ξέρω;
Στέλιο εσένα αν στο έδεινε 50 ημερών το κουτάβι τι θα έκανες;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη

Πες μου τότε έναν λόγο να μην κλειδώσω το θέμα?

Οι εντυπώσεις που θα σχηματιστούν θα είναι λανθασμένες...
Να μιλήσουμε και να επιχειρηματολογήσουμε πάνω σε τι λοιπόν?
Να πούμε ότι υπάρχουν εκτροφείς που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους?
Άντε να το πούμε...και?
Τι συμπέρασμα θα βγει από αυτό εδώ το topic?

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Πες μου τότε έναν λόγο να μην κλειδώσω το θέμα?

Οι εντυπώσεις που θα σχηματιστούν θα είναι λανθασμένες...
Να μιλήσουμε και να επιχειρηματολογήσουμε πάνω σε τι λοιπόν?

συμφωνω.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
50 ημερών κουτάβι και στο έδωσε ο "εκτροφέας"
Αν το σχολιάσω θα μου πείτε ότι καταλήγω σε συμπεράσματά χωρίς να ξέρω;
Στέλιο εσένα αν στο έδεινε 50 ημερών το κουτάβι τι θα έκανες;
56 ημερών εγώ τον πήρα τον σκύλο μου!

Πήρες την απάντηση σου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Στέλιο.

KICKASS sorry αλλά...πολύ φόρα έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Πάτα λίγο φρένο, στις υπερ-γνώσεις σου.

STELI πολύ όμορφη η σκυλίτσα σου και μια χαρά μου φαίνεται το μποι της, όσο φαίνεται τουλάχιστον από αυτή την φωτό.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μισό λεπτό... Αν την έπαιρνε από ιδιώτη 50 ημερών, θα λέγαμε τι απερίσκεπτος που είναι ο ιδιώτης και πως βιαστήκε να ξεφορτωθεί τα κουτάβια... Ο νόμος λέει ότι δεν μπορούν να πωληθούν ζώα συντροφιάς μικρότερα των 8 εβδομαδων (7x8=56)... Πόσες φορές έχουμε ακούσει κι έχουμε πει ότι ιδανικό διάστημα είναι κάπου ανάμεσα στο 2ο και τον τρίτο μήνα της ζωής τους? Άλλαξε τώρα κάτι επειδη είναι από εκτροφείο? Επιπλέον το να δηλωθεί άλλη ημερομηνία γέννησης... Ε! Μου κάθεται κάπως... Αν είναι να δηλώνουμε όποτε θέλουμε (κι όσα θέλουμε)...εε...να...

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
56 ημερών εγώ τον πήρα τον σκύλο μου!

Πήρες την απάντηση σου?
Πήρα και την κρατάω για τον επόμενο που θα μου πει ότι ο σωστός ο εκτροφέας πρέπει να τα δείνει 60+ ημέρων.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Γνωρίζεις γιατί ένα Pedigree μπορεί να έρθει μετά από καιρό?

Αν σου πω ότι και σε εμένα καθυστέρησε το Pedigree αλλά το εκτροφείο που πήρα τον σκύλο μου είναι από τα αποδεδειγμένα καλά και πολύ παλιά εκτροφεία της φυλής μου θα βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα?

Ας προσέχουμε τι λέμε...κυρίως αν δεν ξέρουμε...

Ακόμα και αν ο εκτροφέας δήλωσε την γέννα την 29η μέρα δεν το καθιστά λαμόγιο...αν είναι δυνατόν!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει πει κάτι αρνητικό για τον εκτροφέα, μόνο μη ολοκληρωμένες εικασίες του μέλους διαβάζουμε!
Οπότε άτοπο το συμπέρασμα σου!
και αλλες ημερομηνιες γεννησης...και μανα ''αγνωστου''...και κουταβια 50 ημερων να δινονται...

Δύο πράγματα δεν μου κολλάνε. Το ένα είναι η ημερομηνία γέννησης και το άλλο είναι ότι μετά από 50 ημέρες η γέννα δεν είχε δηλωθεί. Όλα τα άλλα είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού (pedigree που καθυστερεί είναι φυσιολογικό, 50 ημερών αρκετοί εκτροφείς δίνουν κουτάβια αν και 60 ημερών είναι καλύτερα).
τοτε να σταματησουν την εκτροφη γιατι ειναι ακυροι...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πήρα και την κρατάω για τον επόμενο που θα μου πει ότι ο σωστός ο εκτροφέας πρέπει να τα δείνει 60+ ημέρων.
Ο σωστός εκτροφέας πολύ πριν συμπληρώσουν 60 μέρες -οπότε και θα το πάρεις το κουτάβι- τα απομακρύνει από την μάνα και τα συνηθίζει στην αποχώρηση από αυτήν σταδιακά!Οπότε μην παίζεις με τις μέρες!Παίξε με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνει ο εκτροφέας.
Πήραμε ένα μπούσουλα και τον λέμε...60 μέρες...

Δεν θέλω να πιαστούμε όμως από λέξεις!Η ανάπτυξη του topic με προβληματίζει...

και αλλες ημερομηνιες γεννησης...και μανα ''αγνωστου''...και κουταβια 50 ημερων να δινονται...

τοτε να σταματησουν την εκτροφη γιατι ειναι ακυροι...
Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τεστ DNA!Καν'το αν έχεις αμφιβολίες...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi