Μην τον παρεξηγείται δεν έχει υπόψην του τι γίνεται με τις γένες από ιδιότες, απλα και μόνο επειδή θέλουν ο σκύλος τους να βρει την "χαρά του έρωτα". Ο Αλέξανδρος πήρε αυτή την θηλυκιά από τον εκτροφέα με προϊπόθεση να βάλει κάποια στιγμή γέννα για να κρατήσει ο εκτροφέας ένα θηλυκό κουτάβι. Φυσικά η γέννα θα δηλωθεί στον ΚΟΕ, και τα κουτάβια θα δωθούν μόνο σε ανθρώπους που θα ασχοληθούν με κάποιο σπορ, και φυσικά με συμβόλαιο υιοθεσίας ( ότι πράγματι θα ασχοληθούν, και μεταβίβαση στο όνομά τους γίνεται μόνο αφού περάσουν μία οποιαδήποτε εξέταση εργασίας......έστω και ΕΒΥ). Ο λόγος που το κάνω πλέον αυτό είναι ότι πολύ μου έλεγαν ότι θα ασχοληθούν αλλά τελικά ....τιποτα, με αποτέλεσμα τα σκυλια αλλά και οι ιδιοκτήτες να μην περνάνε καλά. Με αυτό τον τρόπο σιγουρεύω ότι τουλάχιστον θα έχουν χτίσει μία σωστή σχέση ακόμα και εάν σταματήσουν μετά την εξέταση.Αυτό με το ζευγάρωμα δεν μου πολυαρέσει Αλέξανδρε...
Θα μάθει μωρέ...καινούργιος είναι!!! χαχαχαχχα!!!!Ε...ναι...αλλά πες του ότι έτσι πρέπει να τα λέει, εδώ μέσα, γιατί σέρνονται και εγκεφαλικά...
ο vaggelis GVLs είναι......δυστυχώς έχουμε καιρό να τον δούμε στο κλαμπ....είχε έρθει μερικές φορές αλλά σταμάτησε.....ελπίζω να τον ξαναδούμε σύντομα. Πάντως έχει μεγαλώσει σωστά τον σκύλο του και δεν τον φοβάμαι ότι θα κάνει καμιά Μ.....κία. Από όσο γνωρίζω πηγαίνει στο κλαμπ του Καματερου καμιά φορα.Μου αρκεί ότι ασχολείται με το παραπάνω με τον σκύλο του, και έχουν καλή επαφήποιος ειναι ο βαγγελης τι σκυλακι εχει??
Σύμφωνα με τον νόμο αλλά και το συμβόλαιο, απο την στιγμή που δεν έχει γίνει μεταβίβαση ο σκύλος ανήκει στον εκτροφέα και μπορεί να τον πάρει πίσω. Εγώ τώρα, άμα δώ ότι ο σκύλος και το αφεντικό έχουν αποκτήσει μια σωστή βάσει στην σχέση τους θα τον αποδεσμευσω μόνη μου από το συμβόλαιο. Εάν όμως δω ότι ο σκύλος μπορεί να γίνει επικινδυνος, και να φάει το αφεντικό του ή ολους γύρω του θα πάω ακόμα και δικαστικά για να πάρω τον σκύλο πίσω. Ετσι αποφεύγω να χαλάσει το όνομα της ράτσας, την ευθανασία του σκύλου, αλλά και πολλά άλλα χειρότερα.μουχου αν καποιος παρει σκυλο με αυτη τη συμφωνια και για τον χ,ψ λογο δε κατεβει σε εργασια τι γινεται?
απλα δε του μεταβιβαζεται ο σκυλος?
γιατι τι ηταν το τοσο κακο-περιεργο που ειπα που δεν θα επρεπε να περασει απαρατηρητο ??Ασε...γιατί άγιο είχε που άφησα να περάσει η ψεσινή μέρα αναίμακτη...
Δεν πειράζει, γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ. ;-)έχεις δίκιο Νατασσα!!! Sorry παρασείρθηκα