Νέο μέλος [malinois]

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
και τα 2 ειναι περιπου στην ηλικια τον 2,5 ετων ο ενας ο αρσενικος ασχολειται με το μοντιο.σαν χαρακτηρας ειναι το αλλο μου μισο χαχαχα.
ειναι ενα σκυλι πολυ πολυ δυναμικο που αν δεν εκανε μοντιο θα ειχε φαει πολυ κοσμο μαζι και εμενα χαχαχ πλακα κανω.ειναι πολυ καλος μαζι μου χαδιαρεις υπακουος πολυ καλος φυλακας συνεργασιμος και ολα τα χαρακτηριστικα ενος μαλινουα.
η κοπελα μου τα κουμανταρη μια χαρα διοτι την ακουνε μονο με τον αρσενικο εχει ενα θεμα οσο να αφορα οτι ειναι λιγο αγαρμπος στης κινησης του πανω στο παιγνιδι ακομα και με εμενα. το 3 το σκεφτομαι μετα το ζευγαρωμα που προγραματιζουμε το μαιο για να κρατησω μια θυλικια για μοντιο και αυτη μιας και μαρεσει.και τι 2 τι 3 αμα ειναι να μεινεις σπιτι το ιδιο ειναι χαχαχα

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
α ξεχασα την θυλικια μου την κρουελα ειναι ενα σκυλι το οποιο δεν εχει δουλευτη για μοντιο αλλα ποιο πολυ για να την εχω να φυλαει εξω και για να κανουμε καμια καλη γεννα.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
τα σκυλια σου ειναι απο ιδιοτι; η απο καποιο εκτροφειο; ποση ωρα προπονηση για μοντιο καθημερινα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αυτό με το ζευγάρωμα δεν μου πολυαρέσει Αλέξανδρε...

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
απο εκτροφειο ειναι και δεν κανω καθε μερα προπονηση αναλογα την περιοδο αν εχουμε αγωνες η οχι αν ειναι ο σκυλος σε διαθεση παιζουν πολλα ρολο.
ο λογος που δεν σου αρεσε να γινει ενα ζευγαρωμα ποιος ειναι δεν το καταλαβενω τι ποιο υγιες απο το να γινει ενα καλο ζευγαρωμα???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εννοείς ότι θα κάνεις την γέννα, σε συνεργασία και με συμφωνία του εκτροφέα σου και θα τηρηθούν όλες οι τυπικές προδιαγραφές;
Ελπίζω να εννοείς αυτό.

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
αλεξανδρε καλως ηρθες κ τι αλλο να σου ευχηθω εκτος απο περαστικα!!:D:D
εχεις κουραγιο κ για τριτο? εισαι ηρωας φιλε!! να χαιρεσαι τα φατσονια σου!!!!

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
δεν σε καταλαβενω τι θες να πεις αλλα παρολαυτα θα ειναι μια υγιεις καλη και με ολες τις προδιαγραφες αναπαραγωγη για καλοκαι τον σκυλιων και τις φυλης και για μας που θελουμε να κρατησουμε κουταβια για να εχουν καλα αποτελεσματα μετα σαν σκυλια εργασιας του μοντιο.

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
αλεξανδρε καλως ηρθες κ τι αλλο να σου ευχηθω εκτος απο περαστικα!!:D:D
εχεις κουραγιο κ για τριτο? εισαι ηρωας φιλε!! να χαιρεσαι τα φατσονια σου!!!!
χιλια ευχαριστω τωρα να σου ειμαι ειλικρινεις ειναι λιγο δυσκολα αλλα τα σκασμενα τα γουσταρω και δοξα το θεο εχω και το χωρο.θα δουμε βεβαια μεχρι τοτε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
δεν σε καταλαβενω τι θες να πεις ...
Να σου εξηγήσω τι θέλω να πω...τα σκυλιά σου φαντάζομαι έχουν pedigree.
Αρα και τα κουτάβια τους θα έχουν pedigree και το όνομα του εκτροφείου τους;

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
Να σου εξηγήσω τι θέλω να πω...τα σκυλιά σου φαντάζομαι έχουν pedigree.
Αρα και τα κουτάβια τους θα έχουν pedigree και το όνομα του εκτροφείου τους;
ναι εχουν pedigree αλλα αναλογα με ποιο θα ζευγαρωση και τι δηλωση θα κανεις μπορει να μην φαινεταιμετα το ονομα του εκτροφειου μονο και μονο απο προγονους. αλλα και παλι δεν ειναι αυτο το προβλημα μου ετσι κιαλλιως οταν ερθει η ωρα να δωθουν τα κουταβια θα θελα να δωθουν σε ατομα που ξερουν και θα ασχοληθουν με τα σκυλια γιατι τα μαλινουα θελουν να εργαζονται αλλιως ειναι δυστηχισμενα.και επισεις καποιος που ξερει θα καταλαβει τι προελευση εχουν τα σκυλια που εχουν αναμιχθει.
αλλα κυριως να πανε σε σωστους ιδιοκτητες!!!!

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
αφου ειπε το παιδι...ξερει τι κανει!
εσενα ειδικα δεν θα σου κανω την χαρη με φωτο αφου εχεις μαλινουα και εισαι και κοντα να ερθεις καποια στιγμη απο το κλαμπ τις μουχου να μας δεις.