Νέο μέλος [malinois]

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
οχι εμενα ειναι απο το κωνσταντακη freileben εκτροφη αλλα διαπαιδαγωγηση μουχου χαχαχα

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
η μονη που εχω μεσα στο λαπτοπ τωρα.και την περασα χωρις αυτα που μου ειπαν ποιο πανω απευθειας την περασα μεσα αντε με ειχαν φοβηση οτι ηταν δυσκολο πολυ

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
χαχα οχι 3 θεση πηρα στα 6 αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο αλλα η εμπειρια και για μενα και για το σκυλο διοτι ειναι μικρος ακομη 2 χρονων σχεδων στης εξετασεις.και μεγαλω ρολο παιζει η βαθμολογια και να δεις τι λαθη και που θες προπονηση για να βελτιωθεις για την επομενη φορα.
αλλα δοξα το θεο ειμαστε σε καλο δρομο.

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
και επισεις εγω δεν προπονουμε αρκετα το τελευταιο μισο χρονο λογω στρατιωτικου αλλα να ναι καλα και η μουχου που και οποτε ειμαι εκει αλλα και απο το τηλ οσο τον ειχα μαζι και εκανα προπονηση στη μοναδα μου ελυνε προβληματα και αποριες τηλεφωνικα.

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
ε ναι ετσι κιαλλιως εγω το κανω για την κ....α μου δεν ειμαι επαγελματιας αλλα επειδη μαρεσει πολυ και εχω αναπτυξη ενα διαφορετικο δεσιμο με τα ατομα στο κλαμπ και πλεον τα θεωρω φιλους και οικογενεια και περναμε καλα και εμεις και τα σκυλια μας.ετσι το φχαριστιεσε περισοτερο και μενεις διοτι δεν σου φαινεται οτι κανεις αγκαρια αλλα σαν να πηγενεις για καφε με φιλους που εχετε την ιδια τρελα

k.tasos

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2012
42
0
Καλημέρα. Αγαπημένη μου ράτσα τα μαλινουά. Κάποτε ήθελα κι εγώ να αποκτήσω ένα, αλλά δεν βρήκα εκείνη την περίοδο. Μόνο από πετ σοπ υπήρχε, αλλά δεν ήθελα από εκεί για τους γνωστούς λόγους.
Να τα χαίρεσαι.