Νέο μέλος [malinois]

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
νομιζω οτι γραφω στο σωστο μερος.
να συστηθω και εγω λοιπον μιας και μου ζητηθηκε.
λεγομαι αλεξανδρος και ειχα πολλα σκυλια παλιοτερα απο πολλες φυλες μεχρι που αποφασισα να παω σε μαλινουα και οπως λενε και πολλα site ειναι το σκυλι η που θα λατρεψεις η που δεν θα θες εγω ειμαι η πρωτη περιπτωση.εχω πλεον 2 μαλινουα και θα παω και για 3 το απο οτι φαινεται.ασχολουμε με το μοντιο 2,5 χρονια εντατικα στο club της Μαριας - Χριστινας.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε λοιπόν αλλά.... χωρίς φωτογραφίες..... να φύγεις κύριε να πας αλλού,,,,,:p

αστειεύομαι εεεεεεε;)

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
α παιδια πολλα ζητατε τωρα με συνχορητε αλλα δεν ειμαι καλως σε αυτα.αλλα θα προσπαθησω καποια στιγμη.

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
ευχαριστω παντως για το καλοσορισμα και οτι μπορω να βοηθησω χωρις φωτογραφιες και τετοια ευχαριστως χαχαχα

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
θατου ριξω μια ματια αλλα οντως δεν τα παω καλα παροτι νεος χαχαχα και ετσι κιαλλιως αυτη την στιγμη λοιπο απο την εδρα μου δηλαδη το σπιτι μου λογω οτι υπηρετο την μαμα πατριδα αυτη την στιγμη και εχω πολυ λιγες φωτο τον σκυλων.
Καλως ήρθες εσύ και η αγέλη σου!!

Εδώ θα βρεις βοήθεια για το ανέβασμα φωτογραφιών : http://www.dogforum.gr/v3/κανονισμοί.σχόλια.προτάσεις-30/χρήσιμες.πληροφορίες-668/

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
το μονο που ξερω ειναι οτι στο facebook εχουν πολλες φωτο και βιντεακια αλλα δεν εχω εγω για να σας παραπεμψω οποτε οποιος γνωριζει τις μουχου ειναι εκει μεσα και ο ερμης!! και θα δειτε δινει και ενα ωραιο μαλινουα τον νερο για οποιον ενδιαφερεται να ασχοληθει και εχει και βιντεακια με εμενα σαν θηραμα χαχαχαχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αλέξανδρε...όταν λες υπηρετείς την μαμά πατρίδα...εννοείς ότι είσαι τόσο μικρός; :eek:
Και αν επιτρέπεται, μια και τίθεται πολύ συχνά το ερώτημα εδώ στο φόρουμ, με τα σκυλιά σου ποιός ασχολείται, τώρα που λείπεις.
Μια και δεν μιλάμε ακριβώς για...pet quality dogs...:rolleyes:

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
δεν ειμαι και τοσο μικρος αργισα να παω απλα ειμαι 28.και τωρα τα εχω στο σπιτι και πηγενει η κοπελα μου και τα περιποιηται ετσι κιαλλιως οταν λεμε λειπω ενοω 10 με 15 μερες τομηνα

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
χαχαχα ναι ναι και μεχρι τωρα τον επερνα και μαζι μου το σκυλο στην μοναδα αλλα τωρα πηγενοερχομαι με το αεροπλανο οποτε δεν τον περνω.

ALEXANDROS ERMIS

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
52
0
δοξα το θεο ολα καλα τελειωνω ετσι κιαλλιως οπου να ναι.για να γυρισουμε στην καθημερινοτητα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εγώ λέω να αφήσετε τα στρατιωτικά και να μας πεις, πως είναι το καθημερινό πρόγραμμα των σκύλων σου.
Επίσης...ηλικίες, φύλλα και περιγραφές των χαρακτήρων τους.
Εκπαιδεύονται και τα δύο στο mondioring; Και παρόλα αυτά, μπορεί η κοπέλλα σου να τα κουμαντάρει και τα δύο;
Και βεβαίως...γιατί και τρίτο; Θα μπορούν να συνυπάρχουν ή έχεις άλλα σχέδια για το μέλλον τους;

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
αντε σε περιμενουν να τα πας καμια βολτα.και τριτο σκεφτεσαι ρε θηριο;