Νέο μέλος [dogo argentino]

Status
Κλειδωμένο θέμα

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
οχι το αγορασα για στειλε μου το λινκ ποιους προσωπικους χαρακτηρισμους?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
βασικα μην γυριζουμε στα παλια αλλα προσωπικα το τι θα λεω δν θα μου το πεις εσυ τα ηθελε τα ακουσε

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αληθεια ποσο τον πηρες τον μουργο? (αν θες μας λες)

Φιλε μου, φαουλ ομως..ταπεινη μου αποψη, οντως αν τα σκυλια δεν εχουν χαρτια δεν επρεπε να πωλουνται... Νομιζω το υποστηριζεται και νομικα (αν δεν κανω λαθος..)

Ποσο ειναι τωρα ο μικρος?

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
βασικα μην γυριζουμε στα παλια αλλα προσωπικα το τι θα λεω δν θα μου το πεις εσυ τα ηθελε τα ακουσε
Ρε συ γιαννη μην μπεις τωρα παλι στη διαδικασια της επιθεσης τελειωσε. Βαλε περισσοτερες φωτο και πες ποιο πολλα για το dogo σου και τις απαιτησεις του. Παντως απο τις φωτο δειχνει φοβερος κουταβος!

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ευχαριστω πολυ panosdog ειναι στη φυση μου να αντιδραω....εχω αιμα απο dogo xoxoxooxoxox

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
55 ημερων ειναι για την τιμη δν θελω να μπω στην διαδικασια ακριβο φτηνω κ τετοια γι αυτο αφηστε το δν εχει νοημα η τιμη σε τπτ

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
δεν λες το ενα δεν λες το αλλο, κατσε και συζητα με οποιον σου λεει μονο γεια και μπραβο.
και εσυ θες να τα "ακουσεις" αλλα υπαρχει και ενα επιπεδο.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
οντως το κουταβι ειναι ομορφο,πολυ. ντογκο δεν ξερω αν ειναι βεβαια μιας και δεν ειναι
απο εκτροφειο αλλα πραγματικα ειναι πολυ ομορφο οτι κ να ειναι

γιαννη ειπες θαπαιρνες ροτβαιλερ,γιατι διαλεξες το ντογκο και οχι το ροτβαιλερ?
κ το ροτβαιλερ νομιζω ειναι αρκετα της μοδας. ενας φιλος σε ενα αλλο ποστ εψαχνε για τον σουλιωτικο
χηροκυνηγο που ειναι κατι αναμεσα σε ροτ και ντογκο,μπορει να σου αρεζε. ειδικα σε τεριε ειναι αξιαγαπητο,μιας και εχει διασταυρωθει και με πιντσεροπερμαν(μιξη ντοπερπαν με πιντσερ)

μιας και εχεις σκυλο νομιζω οτι καλο θαταν να ενημερωθεις ρε συ παραπανω,θες να σου παραθεσω μερικαχρησιμα αρθρα απτο φορουμ? εφοσον εχεις σκυλο αλλη μουρη θα πουλησεις αν ξες να πεις
και 5 λογια παραπανω σε οποιον και κυριως οποια (;) )σε πλησιασει λογω σκυλου. δεν ξερω αν εισαι του διαβασματος βεβαια αλλα καλο θαταν ρε συ

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τελος, το κουταβι το πηρε τωρα δεν αλλαζει αυτο ... θα μας τα πει σιγα σιγα ο ανθρωπος (ε?..)
Ας νιωσει λιγο ανετα.. κεραστε τον κατιτις..
θα διαβασει και αυτα που πρεπει με την ησυχια του κτλ κτλ..
δεν γινεται σε μια μερα να τα μαθει ολα...

(ειναι και αντιδραστικος μη τον ζοριζουμε.. γιατι τα ντογκο δαγκανε)

Τους γονεις θα μας τους πεις φιλε Γιαννη? :D
Η βαλε καμια φωτο να τους δουμε ..
55 ημερων μωρε?... ειναι μωρο ακομα!!
με τον αλλο σκυλο πως τα παει?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
για ποιο λογο κανετε ερωτησεις εκτως του θεματος της συγκεκριμενης ρατσας κ γενικοτερα κατινιστικες?δεν ενδιαφερομαι να μου πειτε τι σκυλι εχω ..ξερω εγω τι σκυλι εχω κ αν νομιζετε οτι ξερετε πολλα εκτος απο ξερολες γραψτε κ κανενα βιβλιο να μαθουμε εμεις που δν ξερουμε οσο για σενα zenio εγω δν ειπα οτι το πηρα για μοδα κ για επιδειξη δν ειμαι απο τους ανδρες τους 1.60 με το μολοσσο η το πιτμπουλ δοξα το θεο εχω προσωπικοτητα δν θα με αναδειξει ο σκυλος μου!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Giannis dogo κατ'αρχήν να χαίρεσε τον κούταβο,είναι πανέμορφος.Μην αρπάζεσε όλοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν να μάθεις 2-3 πράγματα για το σκυλάκι σου όχι να στο παίξουν ξερόλες.Κανένας δεν ξύπνησε μια μέρα ειδικός αλλα τα περισσότερα άτομα που είναι σε αυτό το φόρουμ διάβασαν και έπαθαν και έμαθαν.Κανένας δεν λέει το σκυλάκι σου ημίαιμο με σκοπό να προσβάλει ή εσένα ή το σκυλί.Δεν είναι βρισιά ούτε κάτι κακό.Οι περισσότεροι εδω μέσα σκυλιά απο δρόμο έχουμε.Δηλαδή αν μάθαινες οτι είναι όντως ημίαιμο που μοιάζει με ντόγκο θα το αγαπούσες λιγότερο?Μην είσαι τόσο επιθετικός και εκμεταλεύσου την ευκαιρία να μάθεις κάποια πράγματα για ζευγαρώματα,puppymills,pet shops και για το σκυλάκι σου και τις ανάγκες του.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κούκλος είναι ο κούταβος!
Αν είναι και υγιέστατος μην σε νοιάζει αν είναι καθαρόαιμο ή όχι, εκτός αν έδωσες τα μαλλιά της κεφαλής σου και δεν πήρες και πιστοποιητικά.
Εγώ έχω την Δάφνη μου, εδώ έμαθα πως δεν είναι καθαρόαιμο από την στιγμή που δεν έχουμε χαρτιά και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό.
Τώρα αν είχα πληρώσει καμιά τρακοσαριά μπικικίνια ίσως να με έκαιγε λίγο.!:)

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ευχαριστω παιδια ιμιαιμο ειναι το σκυλι βαση του κοε και μερικων εδω...για μενα ειναι γνησιοτατο dogo argentino οποιος ξερει απο ρατσα βλεπει τη φωτο κ καταλαβαινει δν περιμενει το κοε...αν ειναι δυνατον...οσο για τα ζευγαρωματα +φωνω!!!δν πρεπει να ειναι ανεξελεκτα...κ παντα για μενα να εχεις βρει οικογενεια πριν τη γεννα στα κουταβια!!ευχαριστω και παλι...χθες επαιζε με ενα λαμπραντορ 13 μηνων κ δν το εβαζε κατω ο μπαγασας ¨)

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ενα θεμα που με απασχολει ειναι το κοψιμο των αυτιων....ηθελα να ξερω ποσο ανωδυνο ειναι κ αν επιφυλασση κινδυνους

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ενα θεμα που με απασχολει ειναι το κοψιμο των αυτιων....ηθελα να ξερω ποσο ανωδυνο ειναι κ αν επιφυλασση κινδυνους
Παρανομο ειναι.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
το ξερω οτι πλεον στις εκθεσεις δν επιτρεπεται...αλλα δν εχω σκοπο να τον παο σε εκθεση..αλλαζει ολη η μορφη του με κομμενα αυτια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
το ξερω οτι πλεον στις εκθεσεις δν επιτρεπεται...αλλα δν εχω σκοπο να τον παο σε εκθεση..αλλαζει ολη η μορφη του με κομμενα αυτια
Ειναι παρανομο απο το 1992 ασχετα με τις εκθεσεις .

Η Ελλάδα προέβη στην Κύρωση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, η οποία υπογράφηκε από την Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου 1987, δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αριθμό 31, στις 27 Φεβρουαρίου του 1992 και έχει την ισχύ που προβλέπει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος. Στο άρθρο 10 της Σύμβασης αναφέρονται επί λέξει τα παρακάτω:

1.Οι χειρουργικές επεμβάσεις, που προορίζονται να τροποποιήσουν την εξωτερική εμφάνιση ενός ζώου συντροφιάς ή που προορίζονται για άλλους μη θεραπευτικούς σκοπούς πρέπει να απαγορευτούν και κυρίως

α) το κόψιμο της ουράς,

β) το κόψιμο των αυτιών,

γ) η τομή των φωνητικών χορδών,

δ) η αφαίρεση των νυχιών και των δοντιών.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Εγώ θα σου έλεγα να το ξεχάσεις γιατί οι γιατροί που έκοβαν τα αφτιά με άριστα αποτελέσματα δεν το κάνουν πλέον γιατί είναι παράνομο. Μπορεί δηλαδή να πέσεις σε χασάπη...

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
εχω επιλεξει κτηνιατρο εμπειρο για τον ντιεγκο απλα το σκεφτομαι τον αλλο μηνα ειναι να κοπουν απο οτι ξερω γυρω στο 100αρικο κοστιζει

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi