Νέο μέλος [dogo argentino]

Status
Κλειδωμένο θέμα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ευχαριστω casi!!!! συγνωμη για τον εκνευρισμο αλλα αυτι η μαρεσκο ι μαρεσκα ιη μπρεσκα με εχει ζαλισει
Γιαννη σε παρακαλω ηρεμησε και μιλα πιο ομορφα. Το μηνυμα σου διαγραφηκε γιατι εχει προσωπικους χαρακτηρισμους.

Επισης, η τροφη που δινεις ειναι μια χαρα. Να παραμεινεις σε αυτη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Για την ακρίβεια...το mareco.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. Λες ότι οι παππούδες είναι πολυβραβευμένοι.
Δεν λέω ότι λες ψέμματα, ή ότι σε έχουν κοροιδέψει.
Αντιθέτως. Πες μας ποιοί είναι οι παππούδες που έβγαλαν τόσο όμορφο κουτάβι..
Απλά πράγματα.

Με ποιό πατσαβούρη απ'όλα να ασχοληθώ; Εχω 2-3 :rolleyes:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
είπαμε να τον χαιρεσαι τον κουταβο.
τα υπολοιπα αν δε θες να τα καταλαβεις μη δινεις σημασια.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
για να στο ξεκαθαρησω επειδη με το που εγινα μελος η συμπεριφορα σου ητανε απαραδεκτη και συνεχισες δν προκειτε να απαντησω σε ερωτησεις μηνε με την απορια...εγω ξερω τι σκυλι πηρα κ απο ποιον...τα υπολοιπα ειναι περιττα να εισαι καλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Δεν αμφιβάλλω ότι δεν πρόκειται να απαντήσεις.
Προσωπικά, δεν έχω καμμία απορία και καμμία αμφιβολία.
Κι εγώ ξέρω τι σκυλί πήρες και πως και σχεδόν από που :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
για να στο ξεκαθαρησω επειδη με το που εγινα μελος η συμπεριφορα σου ητανε απαραδεκτη και συνεχισες δν προκειτε να απαντησω σε ερωτησεις μηνε με την απορια...εγω ξερω τι σκυλι πηρα κ απο ποιον...τα υπολοιπα ειναι περιττα να εισαι καλα

σε ποιον αναφερεσαι?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
σε οσους δεν ξερουνε απο το dogo και δεν ητανε ιδιωκτητες αν θελετε να περνατε την ωρα σας μερικοι πηγαινεται καντε μια βουτια κ για μας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ναι βρε παιδιά...και πείτε μας κι εμάς, αν βρείτε καμμιά καλή κι ερημική παραλία :idea:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μια που δε μπορεις να κανεις βουτιες, ριξε μια ματια στο φορουμ, γιατι δεν παιρνουμε σκυλια απο ιδιωτες.
το γεγονος οτι κυκλοφορουν απειρα πλαστα pedigree δεν αλλαζει το γεγονος οτι σκυλος χωρις αυθεντικο pedigree δεν ειναι καθαροαιμος οτι και να λεει ο καθενας μας. οι λόγοι ειναι απειροι και εχουν χιλιογραφτει εδω μεσα.

σε καθε περιπτωση εχεις μπολικη δουλεια με το νεαρο. καλο κουραγιο και να ξερεις οτι οση αγαπη του δωσεις θα την παρεις πισω στο πολλαπλασιο.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
το forum κανει του δουλεια αν εσενα ειχε ο ξαδερφος σκυλο και στο εδινε θα ελεγες οχι πρεπει να παρω απο εκτροφειο συγνωμη.... αθτο εννοειτε για το pedigree ισα ισα που δεν εμπιστευομαι ουτε pedigree oute εκτροφειο αλλα τον ανθρωπο που μιλαω καλο μεσημερι και σε μερικους που μεινανε με νευρα ξυδακι στην σαλατιτσα το μεσημερι

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
εαν ο ξαδερφος μου μου ελεγε οτι θα ζευγαρωνε το ημιαιμο σκυλακι του θα προσπαθουσα να τον αποτρεψω.
Και δε θα επαιρνα κουταβι από αυτόν.

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
αν θεωρεις οτι ειναι ημιαιμο αποψη καλο μεσημερι κ προσοχη στους δρομους

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
"μαραθηκε η λουλουδιασμενη ιτια...
και ψηλωσε η κοντουλα λεμονια...
στην ελλαδα δεν εκτρεφουνε σκυλια...
γιαυτο κ ταγοραζω απο back yard....

εεεεελληναααα,νεοεεεεελληναααα"

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Αγαπητέ Γιάννη,

Καλημέρα και να χαίρεσαι το πολύ όμορφο σκυλί σου.
Να είναι πάντα γερό και να είστε καλά μαζί!

Για δική σου ενημέρωση πιστοποιηση καθαροαιμίας ενώς σκύλου στην Ελλάδα μπορεί να βγάλει μόνο ο ΚΟΕ. Αντίστοιχα και στις υόλοιπες χώρες πιστοποίηση βγάζει ο αντίστοιχος όμιλος.
Οποιοδήποτε σκυλί δεν έχει πιστοποίηση από τον ΚΟΕ θεωρείται αυτομάτος ημίαιμο ακόμα και εάν ο Μπαμπάς, η Μαμά του και όλο του το σόι είναι champion σε 50 χώρες γιατί πολύ απλά εφόσον δεν έχει δηλωθεί η γέννα εξαρχής και δεν έχουν κατατεθεί τα απραίτητα έγγραφα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποδειχθεί ότι είναι όντως οι γονείς του.

Καλή συνέχεια

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
αν θεωρεις οτι ειναι ημιαμο αποψη σου σεβαστη,,,καλο μεσημερακι αδερφε κ προσοχη στους δρομους

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
το forum κανει του δουλεια αν εσενα ειχε ο ξαδερφος σκυλο και στο εδινε θα ελεγες οχι πρεπει να παρω απο εκτροφειο συγνωμη.... αθτο εννοειτε για το pedigree ισα ισα που δεν εμπιστευομαι ουτε pedigree oute εκτροφειο αλλα τον ανθρωπο που μιλαω καλο μεσημερι και σε μερικους που μεινανε με νευρα ξυδακι στην σαλατιτσα το μεσημερι
αν ήθελα ημίαιμο θα έπαιρνα αδέσποτο όπως και έκανα.
αλλα να σε ρωτήσω κάτι γιατί είσαι τόσο απόλυτος και κάθετος με τα εκτροφεία και μάλιστα με όλα?

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
δεν με αφηνεται κ να το κλεισω...ολα αυτα περι κοε καλα κανετε κ τα πιστευετε!! εγω εχω αλλη αποψη ελπιζω να την σεβεστε

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
κι εσυ να προσεχεις γιατι καιει η ασφαλτος.

αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι πολλα μελη σε αυτο το φορουμ τρεχουν μερα νυχτα για να σωσουν αδεσποτακια που προκυπτουν απο ανευθυνες γεννες. επισης εχουν δει πολλα τα ματια τους που εσυ κι εγω δεν μπορουμε να φανταστουμε.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi