ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ..ασε να μιλησουνε αυτοι τοτε φιλε μου κ μην κρινεις ενα σκυλι αν δν ξερεις τι σκυλοι ειναι
Αγαπητέ,δεν με αφηνεται κ να το κλεισω...ολα αυτα περι κοε καλα κανετε κ τα πιστευετε!! εγω εχω αλλη αποψη ελπιζω να την σεβεστε
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ..ασε να μιλησουνε αυτοι τοτε φιλε μου κ μην κρινεις ενα σκυλι αν δν ξερεις τι σκυλοι ειναι
1. Κάποτε, όχι και τόσο παλιά, αν ο εξάδελφός μου είχε σκύλο κλπ... ναι, θα έπαιρνα ένα από τα όμορφα κουτάβια του... μιάς και τότε, νόμιζα ότι ο σκύλος από εκτροφέα είναι μόνο για τα "καλλιστεία σκύλων" και για τους πολύ "σνομπ" και τρελλαμένους σκυλάδες...1. ...αν εσενα ειχε ο ξαδερφος σκυλο και στο εδινε θα ελεγες οχι πρεπει να παρω απο εκτροφειο συγνωμη...
2. ...αυτο εννοειτε για το pedigree ισα ισα που δεν εμπιστευομαι ουτε pedigree oute εκτροφειο αλλα τον ανθρωπο που μιλαω...
Δηλαδή, πολύ απλά, γιατί δεν πρέπει να ζευγαρώνει ο οποιοσδήποτε το σκυλί του (ημίαιμο ή καθαρόαιμο)... γιατί, με αυτό τον τρόπο, γεμίζουμε (ακόμα περισσότερο) τους δρόμους με αδέσποτα...εαν ο ξαδερφος μου μου ελεγε οτι θα ζευγαρωνε το ημιαιμο σκυλακι του θα προσπαθουσα να τον αποτρεψω.
Δώσ'του να καταλάβει μωρέ του ανθρώπου.............γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν έχει ιδέα από εκτροφεία και pedigree.........Θα ήθελα όμως να μάθω τα ονόματα των προγόνων του. Όχι το "Λάκυ" και το "Κλάρα" που το φωνάζει ο ιδιοκτήτης αλλά το αληθινό τους όνομα, το ονοματεπώνυμο τους.
οντως ειναι της μοδας αν κ παραλιγο να παρω ροτβαιλερ...αλλα τελικα με κερδισε ο ντιεγκο!!!!!!!!κοιμαται τωρα ριχνει πολυ υπνο και κατουρημα...Πολυ της μοδας ρε παιδια τα ντογκακια.. βλεπω πολλα τελευταια ελπιζω να βγει σε καλο!