Νέο μέλος με κάποια άγχη..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εμ δεν ήθελα να δείξω ότι τα ξέρω όλα..Απλά και μια φίλη έχει καθαρόαιμο μαλτέζ και δεν δεν έχει pedigree..Τέλος πάντων θα το πάμε στο γιατρό κι αν δούμε ότι δεν είναι καθαρόαιμο θα το πάρο από πετ σοπ..(κάτι που δεν το θέλω)
Σκυλι χωρις πεντιγκρι δεν ειναι καθαροαιμο και ας λέει η φιλη σου ό,τι θελει. Επισης ο κτηνιατρος ΔΕΝ μπορει να σου πει αν ειναι καθαροαιμο, μόνο αν ειναι υγιες τη στιγμή που θα το δει. Τελος δεν παιρνουμε ΠΟΤΕ από πετσοπ ζώα γιατι οι γονεις των σκυλιων των βιτρίνων κακοποιούνται, γεννοβολάνε ως το τελος της βασανιστικής ζωης τους για να εχουμε εμεις φθηνό σκυλάκι

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Fanzina να είσαι σίγουρη πως δεν θα γίνει..=] Έχω ξαναπάρει σκύλο και δεν έχει συμβει..Ελπίζω ούτε και τώρα :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
εμ δεν ήθελα να δείξω ότι τα ξέρω όλα..Απλά και μια φίλη έχει καθαρόαιμο μαλτέζ και δεν δεν έχει pedigree..Τέλος πάντων θα το πάμε στο γιατρό κι αν δούμε ότι δεν είναι καθαρόαιμο θα το πάρο από πετ σοπ..(κάτι που δεν το θέλω)
Πως ξέρει η φίλη σου ότι ο σκύλος της είναι καθαρόαιμος, χωρίς pedigree;
Ο κτηνίατρος, από που κι ως που, ξέρει να ξεχωρίζει έναν καθαρόαιμο σκύλο;
Γιατί δεν θέλεις να το πάρεις από pet shop; Τι διαφορά έχει, από την αγγελία του internet την οποία έχεις επιλέξει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
13 χρονών μια χαρά μεγάλη είσαι Χριστίνα να καταλάβεις κάποια πράγματα. Όλα τα σκυλάκια έχουν την ίδια αξία , καθαρόαιμα και ημίαιμα. Και όλα χρειάζονται σπίτι και φροντίδα. Ένα σκυλί όσο και να μοιάζει για καθαρόαιμο δεν έχουμε τις γνώσεις να το πιστοποιήσουμε. Ούτε εμείς ούτε ο κτηνίατρος. Καθαρόαιμο θα πει με γενεαλογικό δέντρο γνωστό, γονείς, παπουδες, όλοι οι πρόγονοι γνωστοί και γραμμένοι σε ένα πιστοποιητικό που λέγεται pedigree. Σκύλος χωρίς αυτό το πιστοποιητικό είναι ημίαιμος. Οπότε αν δεν έχει pedigree o σκύλος που δίνει η κοπέλα να μην το πουλάει γιατί χαρίζονται χιλιάδες ημίαιμα και είναι απάτη να πουλιούνται.

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Ο κτηνίατρος δεν μπορει να καταλάβει αν ο σκυλος είναι καθαρόαιμος, ο κτηνίατρος είναι υπεύθυνος για την υγεία . Καθαρόαιμος ίσον pedigree . Και οι τσάντες που πουλάνε στα παζάρια με Gucci μοιάζουν αυτο δε σημαίνει ότι και είναι :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
...τα αλλα 2 πιστεύω οτι θα τα παραμελησετε :)
Αλλο ένα εξαιρετικό σχόλιο. Στο...τρίτο, θα ξεχάσω ότι έγραψες για πιθανότητα καθαροαιμίας του δήθεν γιόρκι :D

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Fanzina να είσαι σίγουρη πως δεν θα γίνει..=] Έχω ξαναπάρει σκύλο και δεν έχει συμβει..Ελπίζω ούτε και τώρα :)
Τότε γιατι το 1 ζει στην αυλή και μη μου πεις λόγω μεγέθους :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι..Αυτός ο εκτροφέας..Μήπως ξέρετε που μπορώ να τον βρώ;
Παρε τηλέφωνο κάποιο πρωι ROUSSOS YORKIE: να μιλήσετε.
Αλλά και εγώ θα σου ελεγα να μην βιαστείς να παρεις γιορκι. Εχεις ήδη σκυλάκια μικρά σε ηλικια. Περιμενε λιγο να μεγαλώσουν γιατι να μαθαινουν σωστά συμπεριφορά πολλά κουτάβια μαζι, ειναι ζόρικο.

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Επειδή μαδάει αρκετά..Κι επίσης είναι λίγο μεγάλο σκυλί και η Σιντούλα την φοβάτε!Δεν παίζουν!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Στις έντεκα την νύχτα, δεν νομίζω ότι θα χαρεί κανείς, να ακούσει μια άγνωστη στο τηλέφωνο...

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Eγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να συγκεντρωθείς στα μαθήματά σου, γιατί σε λίγο αρχίζουν τα δύσκολα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στις έντεκα την νύχτα, δεν νομίζω ότι θα χαρεί κανείς, να ακούσει μια άγνωστη στο τηλέφωνο...
Ναι θα ειναι λιγο... αουτς!

Αύριο με καθαρο μυαλο, Χριστινα, να συζητησετε με τους γονεις σου αυτά που σου ειπαμε και μετά να αποφασισετε αν οντως θελετε και αλλο σκυλάκι. Μην ξεχνάς αλλωστε οτι στο σχολείο θα ζορισουν τα πράγματα και δεν θα ειναι τόσο ρόδινος ο χρόνοςπου θα μπορείς να αφιερώνεις στα σκυλιά σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα