Μία απ' τις πρώτες απαντήσεις που πήρες απ' αυτές που σε πήραν απ' τα μούτρα ήταν και η δική μου. Ξεκαθάρισα πάντως ότι τηρώ επιφυλάξεις μιας και για να σου απαντήσω βασίστηκα στον τρόπο που έγραψες και ο οποίος υποδηλώνει κάποιον που:
α. Ψάχνει ένα σκύλο για να του κάνει μια δουλειά
β. Ψάχνει ένα σκύλο τον οποίο απαξιώνει ως ον
γ. Θέλει να είναι φιλικός με το παιδί του
δ. Θέλει να είναι συγνωμονικός με το μικρότερο σκυλάκι του
ε. Βάσει συμφραζόντων ειίναι εν μέρει φιλόζωος (ύπαρξη γκριφόν)
στ. Διαχωρισμός του σκύλου συντροφιάς (γκριφόν) σε μέλος της οικογένειας (αναφέρεται στην ίδια πρόταση με το παιδί) με την ταυτόχρονη μπας γκλασαρία του μεγαλόσωμου σκύλου που ο μόνος του λόγος ύπαρξης είναι η φύλαξη και φυσικά μιας και πρόκειται για ένα ρομπότ θα τον προγραμματίσει κατάλληλα και θα του επιβληθεί με ευκολία.
Αυτά εγώ κατάλαβα.
ΆΡΑ απ' αυτά που κατάλαβα ο άνθρωπος που ξεκίνησε αυτό το thread δεν ψάχνει προφανώς ένα φιλαράκι, ψάχνει ένα ρομποτάκι, ή καλύτερα μια αγαπημένη έκφραση ανθρώπων που ζουν στα προάστια, ένα χαπάκι που χρησιμοποιήθηκε χαρακτηριστικά επί σωρεία ετών για να περιγράψει σκύλους σαν τα Ντόπερμαν, τα Ροτβάιλερ, τα Πιτ Μπουλ. Είχα λοιπόν έναν άνθρωπο που το λεκτικό του θύμιζε αυτούς που πάνε κι αγοράζουν αυτό που αναζητούν διακαώς τόσο για τη φύλαξη όσο και για την αυτοπροβολή τους σε κάποιους κύκλους: ''σκύλο-δολοφόνο''.
Εγώ αυτά κατάλαβα κι ανάλογα απάντησα. Αν εσύ υπονοούσες κάτι άλλο, τότε απλά εγώ είμαι ηλίθιος και ψυχοπαθής κυνόφιλος. Σ' ευχαριστώ πάντως που μας σύστησες τον ψυχοθεραπευτή που επισκέπτεσαι κι εσύ ο ίδιος (πραγματικά αυτό το ποστ ήταν μια πινελιά που δείχνει πόσο καλοπροαίρετος είσαι, μιας και περίμενες να δεις όσα περισσότερα σχόλια μπορούσες παραμένοντας αμέτοχος αντί να εξηγήσεις καλύτερα τη θέση σου ώστε να πάρεις τις ανάλογες σωστές απαντήσεις).