Ladies and gentlemen...
διαβάζω εδώ και ώρα αυτό το θέμα και μπορω να πω πως βρίσκω δύο λάθη συγκεκριμένα στο παιδί που θέλει να πάρει ΓΠ.Πρώτον,
έχει στρατό μπροστά του και δεύτερον η ανυπομονησία του για σκύλο τον εξωθεί σε βιαστικές κινήσεις.
Όμως κάπου εδώ θα ήθελα με πολύ ήρεμο και φιλικό τρόπο να κάνω μια παρατήρηση.Αρχικά σχετικά με το οικονομικό......
Δεν νομίζω πως το ότι σκέφτεται ο εν λόγω κύριος την τροφή είναι απολύτος λάθος.Ποιος από εσάς αν ήθελε να κάνει ένα ταξίδι δεν θα υπολόγιζε την δαπάνη;;;Ανάλογα με τα χρήματα που θα διαθέτατε θα ήταν και ο προορισμός σας.Όμως το να μην πάτε πουθενά επειδή δεν μπορείτε να πάτε στα Μπόρα Μπόρα είναι κάπως
απόλυτο!
Για να μιλήσω ακόμα πιο απλά,το να δίνει κάποιος μια καλή τροφή στον σκύλο του και όχι την καλύτερη δεν είναι έλειψη υπευθυνότητας,εκτός και αν έχει ένα αρκετά καλό μηνιαίο εισόδημα....
Σκεφτείτε το εξής,πόσοι από εσάς είχατε σκύλο στα φοιτητικά σας χρόνια;Πολλοί.Έργαζόσασταν παράλληλα;;Αν όχι ποιός συντηρούσε τον σκύλο;Ο μπαμπάς και η μαμα,όπως άλλωστε και εσάς.Όσοι τον πήρατε από εκτροφείο γιατί ο εκτροφέας έδωσε τον σκύλο του σε ένα άτομο που μένει σε γκαρσονιέρα;;;;;;;;Ένα άτομο που μένει σε γκαρσονιέρα δεν υποδηλώνει και την καλύτερη οικονομική κατάσταση,ούτε το ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για έναν σκύλο!! Πόσοι από εσάς έχει τύχει να έχετε σκύλο και παράλληλα να χρωστάτε ρεύμα ή νερό ή τηλέφωνο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Γιατί λοιπόν έχετε σκύλο;;;Αφού τα οικονομικά σας είναι στενεμένα.... Είναι ώριμο για έναν φοιτητή να πήγε για να σπουδάσει και να τελειώσει και αντ'αυτού να έχει μεγαλόσωμο σκύλο που τον τρέφουν οι γονείς του;;;Γιατί λοιπόν εσείς έχετε σκύλο;;;
Έχετε σκύλο γιατί πολύ απλά το γουστάρετε!!Και είστε διατεθειμένοι να φτάσετε στα άκρα πολλές φορές για αυτόν και μπράβο σας γιατί εγώ τέτοιους ανθρώπους σέβομαι.Ο σκύλος δεν έχει ανάγκη από την καλύτερη τροφή!Εμένα η μάνα μου δεν με μεγάλωσε με την καλύτερη τροφή αλλά έγινα μια χαρά άνθρωπος. Άλλα θέλει ο σκύλος και το ξέρουμε όλοι αυτό καλά!!Κανένας εκτροφέας δεν θα θέσει ως κριτήριο το αν θα δίνεις royal στον σκύλο ή όχι.Θα σε ρωτήσει όμως:«Κύριε Arrow,πόσο χρόνο θα αφιερώνετε,που θα ζει ο σκύλος και πολλά ακόμη....
Καταλαβαίνω ότι η αγάπη μας πάνω στον σκύλο καμιά φορά μας συνεπαίρνει,αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι!!
Κάπου διάβασα κάποιο μέλος να ρωτάει:Την ερώτηση για τον στρατό δεν έπρεπε να του την είχε κάνει ο εκτροφέας;;
Ναι θα έπρεπε!Αλλά ποιος μας λέει ότι πήγε σε εκτροφέα;;Στο Ίντερνετ είμαστε και το συγκεκριμένο φόρουμ είναι στόχος πολλών troller κακά τα ψέματα.
Η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο.Δηλαδή ή από την αρχή δεν σκέφτεσαι καθόλου το οικονομικό ή αν το σκέφτεσαι άστο καλύτερα!Εδώ παιδί κάνει ο άλλος και σκέφτεται τα οικονομικά,τι σημαίνει αυτό,πως δεν αγαπάει το παιδί του;; Όλα θέλουν ισορροπία!
Όλα αυτά φιλικά και χωρίς να θέλω να τσακωθώ με κανέναν!