Παιδιά κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Σας ενδιαφέρει πολύ αν θα πάω στρατό ή δεν θα πάω? Αν εγώ το παίξω τρελός και δεν πάω σε τι έχει να κάνει με εσάς? Δεν στηρίζομαι σε κανέναν. Γνώσεις ήρθα να πάρω από εδώ. Εκτός από μερικούς δεν έχω ακούσει κάτι θετικό. Τι έγινε ρε παιδιά? Τα μεγάλα μυαλά πάνω στο μεγάλωμα του σκυλιού τελείωσαν όταν πήρατε εσείς σκύλο??? Καταννοώ ότι εσείς πριν πάρετε είχατε δουλειά σε πολυεθνική,με πολλά λεφτά και δεν σασ απασχόλεισαι ποτέ το οικονομικό. Απλά εγώ δεν έχω τις δυαντότητες σας. Κάτι παραπάνω δεν έχω να πω!!Το Ε9 μου όμως δεν σας ενδιαφέρει!!! Ψάχνω από Πέρυσι το Σεπτέμβρη και γραφτηκα πριν λίγες μέρες εδώ για βοήθεια! Που να ήξερα με ποιους θα μιλούσα?!
Άκουσα πολυεθνική κ ήρθα..
Εγώ λοιπόν, ναι το ομολογώ δουλεύω σε πολεθνική.. αλλά δεν βγάζω καλά λεφτά..!!(Παράδοξο..;;
Σοβαρά τώρα..
Διαβάζοντας όσα γράφεις κ εγώ στο οικονομικό που αναφέρεις,κόλλησα..
όχι γιατί είμαι πάμπλουτη..καμία σχέση..
αλλά γιατί ένα χρόνο τώρα που είμαι με την Άλμπα, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχεις την οικονομική άνεση να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όσα προκύπτουν..
Τα μηνιαία έξοδα οκ..δεν είναι κ τραγικά..
αλλά αν προκύψει κάτι έκτακτο, θα πρέπει να αναταπεξέλθεις..
Είναι αρκετά σημαντικό να τρέφεται το σκυλί σωστά, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις εκπτώσεις σε κάτι άλλο κ όχι στην τροφή και την ιατροφαρμακευτική του κάλυψη, μαζί με τα όσα θα χρειάζεσαι μηναιίως για την πρόληψη από τσιμπούρια, σκνίπα κλπ , συν τις ετήσιες ή εξαμηνιαίες εξετάσεις...
Κακά τα ψέμματα, στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο κύκλος των εμβολίων τα έξοδα είναι αρκετά..
Μετά οκ..μπαίνεις σε μια σειρά, αν σκεφτείς πως μηνιαία πληρώνεις τροφή, αμπούλες, άντε κ κανά παιχνίδι..
Αν σκέφτεσαι από τώρα το οικονομικό, δεν ξεκινάς καλά..
Είναι σημαντικό το οικονομικό, φυσικά..!!!Τρομερά σημαντικό.. κ για σένα, αλλά κ για την ευζωία του σκύλου..
Αλλα προσωπικά σου προτείνω να κάνεις εκπτώσεις σε κάτι άλλο κ όχι στην τροφή του..
Τσέκαρε πρώτα την ποιότητα..κ μετά δες κ το οικονομικό..όχι αντίστροφα..