Νέο κουτάβι δώστε τα φώτα σας!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Οταν λες καθε 2ο σχολιο οτι βαζεις τις φωνες ,δεν δειχνεις ατομο με υπομονη και ηρεμια!!!
Περιμένω απαρίθμηση σχολίων με χρονολογική σειρά που κάθε δεύτερο να λέει ότι χάνει την υπομονή της και βάζει τις φωνές από αρχής που ξεκίνησε να γράφει για το Μάγο.

Blade προτρέχεις και τρέχεις με 1000 ορισμένες φορές. Η κοπέλα έχει δώσει δείγματα γραφής και αν τα έβλεπες θα καταλάβαινες πόσο άδικα την πήρες απ'τα μούτρα. Μη μου πεις ότι δεν την πήρες απ'τα μούτρα, δεν θα απαντήσω καν..

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Αυτο εγραψες ''σημερα του εβαλα πολυ τις φωνες και ενω με ειχε αρπαξει και με δαγκωνε, δν αντεξα απο τον πονο και τον πεταξα μακρια, οχι πολυ βεβαια αλλα πρεπει να πονεσε...'' ...αυτο και εκρινα!

Σου ειπε κανεις οτι πρεπει να το μαλωσεις??? Οποιος το ειπε αυτο ειναι λαθος!!!
Απλα πρεπει να του θετεις ορια στο τι να δαγκωνει και τι οχι!!!
Θες τροπο? οποιο τροπο και να σου πω αν δεν τον κανεις με ηρεμια και αποφασιστικοτητα ,αλλα μηχανικα/αναποφασιστα/νευρικα...θα αποτυχει...

Οταν λες καθε 2ο σχολιο οτι βαζεις τις φωνες ,δεν δειχνεις ατομο με υπομονη και ηρεμια!!!
δε θελω να με κρινεις ρε φιλε και μαλιστα να κανεις ακυρα σχολια μετα για παιδια κλπ...με ξερεις και απο χθες για να βγαζεις τετοια συμπερασματα?μπορει να εχεις εμπειρια με σκυλια, ομως με ανθρωπινη επικοινωνια δν το χουμε...πως σου αρεσε τωρα που σε εκρινα κι εγω?
για το σκυλο?
ολοι λενε να λες εντονα ενα ΜΗ πραγμα και το οποιο κανω. Το να μου πεις να το κανω ηρεμα και αποφασιστικα...hello!!!μου λες κατι το οποιο δν γνωριζω?εκει που ζηταω βοηθεια ειναι στο να καταλαβω την ψυχολογια των σκυλων γενικοτερα οσον αφορα στα ορια...εκει ζητησα μια συμβουλη...

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
βασικα ''ρε φιλε''
εχω διαβασει τα μεχρι τωρα σχολια σου και συμπεραινω οτι αντιδρας χωρις ηρεμια και αποφασιστικοτητα!
το καταλαβαινεις οτι το 90% της υποθεσης ειναι ο,τι κανεις να το κανεις με ηρεμια και αποφασιστικοτητα?
Ο,τι και να κανεις αν συνδυαστει με νευρα και φωνες δεν θα λειτουργησει!
Αν εσυ απο αυτο καταλαβαινεις οτι σε λεω νευροσπαστη και ηλιθια, δεν φταιω εγω!
απλα ρε φιλε, ΜΗΝ συμπεραινεις οταν δν εχεις ΟΛΑ τα δεδομενα μιας καταστασης!!!

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
δεν χρειαζεται...αυτα που γραφεις φτανουν
να δεις εγω τι καταλαβα για σενα απο τον τροπο που απαντας...τελος παντων, σεβομαι την καταπληκτικη φιλοξενια του φορουμ και δν θα συνεχισω αλλο την κουβεντα μαζι σου.. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, το κρειτ το εχω στα αμεσα σχεδια μου και για εκπαιδευτη εννοειται.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Γεια σας παιδια, απο χθες το πρωι εχω στο σπιτι μου το ημιαιμο αρσενικο κουταβακι μου!
Οπως περιμενα, αν και προσαρμοστηκε σχετικα γρηγορα στο περιβαλλον του, πχ αμεσως διερευνησε το σπιτι, φαινεται αρκετα κοινωνικο σε οποιον ερχεται σπιτι κλπ, ειναι σχετικα ησυχο, πχ απο χτες εχει γαυγισει μονο 2 φορες, κλαιει σπανια οταν θελει να του ανοιξω την πορτα κλπ εχω αντιμετωπισει καποια προβληματακια που θα μου ηταν σωτηριο να με βοηθουσατε καθότι πρωτη φορα μαμα κουταβιου.
1. Το κλασικο προβλημα με τουαλετα.Εχω διαβασει παρα πολλα, δν εχω παρει ακομα κρειτ. Ωστοσο, θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω στρωσει πανες σε ολο το δωματιο, σαν να ηταν εφημεριδες. Εχω διαβασει πως πρεπει μονο μια πανα στην ακρη του δωματιου. Πως ομως θα πρωτοπαει εκει? Αξιζει να παω να παρω εκεινες τις σταγονες?εχω ακουσει αμφολεγομενα πραγματα.
2. Εχω προσπαθησει να του μαθω την εντολη να ερθει κοντα μου, για να μην το χανω μεσα στο σπιτι (δν εχω παρει παρει κρειτ προς το παρον γτ μου ειπε η κτηνιατρος να μην τον ζορισω στην αρχη, αλλα να τον ψιλοαφησω ελευθερο). Μεχρι στιγμης εχει παει καλα η εκμαθηση, χρησιμοποιωντας λιγη τροφη ως ενισχυση. Το θεμα ειναι πως ΚΑΘΕ φορα που ειμαι κοντα του νομιζει πως κραταω τροφη και την ψαχνει. Πως θα κανω αποσβεση της γενικευσης?ειναι σαν να περιμενει κατι απο μενα καθε φορα, οχι μονο με την εντολη. Επισης, ενω εχει μαθει να ερχεται γτ μετα ακολουθει τροφη, ποτε και πως μπορω να ξεκινησω να μην του δινω καθολου και να μην τον πειραζει?φαινεται πως τα χαδια δν του αρκουν για ενισχυση. πχ προσπαθησα 10 φορες να ερθει με τροφη, και την 11η, να κανω μονο χαδια, δν του εδωσα τροφη δηλαδη, και με "εφαγε" σε δαγκωματιες και πηδηματα για να ψαξει την αμοιβη του, δηλ την τροφη. Λογικο να την περιμενει, αλλα πως περναω απο τροφη σε χαδια ως αμοιβη?
3. Δαγκωματιες. Οσο περνανε οι ωρες γινονται και πιο εντονες στο παιχνιδι του. Φοβαμαι πως παιζω μαζι του πολυ βιαια. Καθε φορα που θα παω να τον χαιδεψω θα παει να με δαγκωσει ειτε για παιχνιδι ειτε για να βρει τροφη. Προσπαθω να απομακρυνομαι καθε φορα και να φωναζω αουτς αλλα επειδιη συμβαινει συνεχως μου φαινεται καπως κριμα, οστωσο θελω να βαλω ορια απο τωρα.

Σας ευχαριστω ολους πολυ για τη βοηθεια μεχρι τωρα!
Καλησπερα παιδια, εχω πολυ προβλημα σημερα με το κουταβι μου. Υπενθυμιζω πως ειναι 2 μηνων.
Ενω παιζαμε και του μαθαινα το"κατω" πηγαινοντας στο δωματιο μου, αρχισε να με τραβολογαει απο το παντελονι με πολυ μεγαλη δυναμη και να με δαγκωνει ελαφρα στο ποδι. Ηταν σα δαιμονισμενο και γρυλιζε γαυγιζε και προσπαθουσε να με "καβαλησει" καπως. Παω στο δωματιο μου, ο Μαγος συνεχιζει τα γαυγισματα και ενω καθησα στο κρεβατι μου, προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να ανεβει και αυτος. Ενω προσπαθουσε και δυσκολευοταν νευριαζε πιο πολυ, γρυλιζε και γαυγιζε τοσο δυνατα που δν τον ειχα ξανακουσει ποτε τοσες μερες!στο τελος τα καταφερε και αρχισε να δαγκωνει ο,τι εβρισκε πανω στο κρεβατι με λυσσα. Τον κατεβαζα κατω, ξανα ο Μαγος πανω, ξανα τον κατεβαζα και του φωναζα ΜΗ τπτ ο Μαγος. Εκει, ανεβαινε και ξαναανεβαινε. Στο τελος, τον εδιωξα απο το δωματιο γτ δε σας κρυβω πως ηθελα να ηρεμησω λιγο και επισης τον φοβηθηκα λιγο...πριν λιγο πηγα εξω που καθοταν, τον χαιδεψα και ηταν ποοολυ ηρεμος οπως παντα. δε σας κρυβω πως εχω καταστεναχωρηθει. Το μεσημερι καθοταν στην αγκαλια μου και κοιμοταν...τι συνεβη μετα?ξερω πως θελει συνεχεια να παιζουμε αλλα δν ξερω αν προσπαθει να με δοκιμασει. οπως εχω διαβασει αλλου ή απλα νευριαζε που δν επαιζα και καθομουν στο κρεβατι...οποιαδηποτε βοηθεια πραγματικα πολυτιμη...:(
αυστηρη εγινα αλλα δν επιανε. Του ελεγα ΜΗ με εντονο τροπο και τον κατεβαζα κατω αλλα αυτος τπτ... Υπαρχει περιπτωση να δειχνει δειγματα κυριαρχικοτητας απο τωρα?2 μηνων και κατι ειναι...Οταν λετε να με δοκιμαζει, τι εννοειτε??
Γεια σας παλι, εχω αρχισει να μαθαινω καποια βασικα στον Μαγο..το θεμα ειναι πως ενω πχ ξερει το "ελα δω", αν καταλαβει πως εχω λιχουδια αμεσως ανταποκρινεται... γενικα ομως δειχνει να ανταποκρινεται ΜΟΝΟ οταν εχω λιχουδια και φοβαμαι μηπως συνεχιστει μονο ετσι. Ξερω πως σιγα σιγα αφαιρεις λιχουδιες και προσθετεις πχ ΜΠΡΑΒΟ κλπ αλλα το δικο μου το σκυλι δειχνει να μην συγκινειται ουτε απο χαδια ουτε απο λεκτικη επιβραβευση...
τι λετε εσεις?
επισης, παιζει διελκυνστιδα με τα ρουχα μου, τα οποια δν αφηνει με ΤΠΤ!με δαγκωνει, καθομαι ακινητη και προσπαθει να τραβηξει με μανιας το ρουχο οπου εκει πραγματικα μεταμορφωνεται σε σατανα , γρυλιζει, γουρλωνει τα ματια του κλπ..προσπαθω να του λεω ΜΗ και να του αποσπω την προσοχη αλλα εξιταρεται τοοοσο πολυ με το τραβηγμα που δν το αφηνει με τπτ..οποτε καταληγουμε να παιζουμε διελκυνστιδα που ξερω πως κανει τα κουταβια επιθετικα.
Ακομα, οσο και να προσπαθω να του τραβηξω την προσοχη, θελει οπωσδηποτε να ανεβαινει πανω σε επιφανειες, κρεβατια, καναπεδες κλπ...και παλι η αποσπαση προσοχης και το ΜΗ δν πιανουν!σαν να σεληνιαζεται και μπαινει σε αλλο mode...
Οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε παρα πολυ.
Τελοσ, σημερα ελειψα στη δουλεια καποιες ωρες..δν εκλαψε οταν εφυγα δν φανηκε να εχει προβλημα εντος σπιτιου τις ωρες που ελειπα. Η μητερα μου μαλιστα μου τονισε πως ηταν παααρα πολυ ησυχος και δν ενοχλησε καθολου. Καλα μονο με μενα αφηνιαζει ετσι?με το που γυρισα ξεκινησε αμεσως!!!
Σε ευχαριστω πολυ καταρχας για την απαντηση..το θεμα ειναι πως ΔΕΝ μπορω να τον αφησω γτ πολυ απλα δν μπορω εκεινη την ωρα..με εχει με λιγα λογια αρπαξει, προσπαθω να ξεφυγω τραβαει περισσοτερο...το εχω πετυχει κανα 2 φορες να του ξεφυγω και παω στο αλλο δωματιο..αλλιως, ενω προσπαθω να ξεφυγω, αυτος πορωνεται πιο πολυ...ισως κανω κατι λαθος εκεινη την ωρα..τι να πω..αυτο με τις λιχουδιες με εχει τρομαξει λιγο γτ καθε φορα που θα ερθω κοντα του νομιζει πως εχω και κατι...αν απλα παω κοντα του και τον χαιδεψω πχ ειναι σαν να μην νοιαζεται...γι αυτο ανησυχω, ειναι σαν το μονο που τον κινητοποει ειναι οι λιχουδιες..ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα..το να τον σηκωνω ψηλα καθε φορα που παει να με αρπαξει ειναι οκ?εχω διαβασει πως μπορω να το χρησιμοποιησω σαν μεθοδο αφοπλισμου.
Γεια σας παλι, τωρα ειδα ολα τα μηνυματα και χιλια ευχαριστω για την καθοδηγηση. Δυστυχως σημερα το πρωι εγινε αυτο που φοβομουνα... ετοιμαζομουνα να παω στη δουλεια και τον ειχα αφησει για λιγο μονο του σε ελεγχομενο περιβαλλον . Σε καποια φαση, τον ακουω να μασουλαει κατι..Παω κοντα του και τι να δω...ειχε βαλει στο στομα του ενα κολιε μου, το οποιο κατα λαθος ειχε πεσει κατω χωρις να το παρω χαμπαρι... τα παιξα εντελως και του πιανω το στομα να το βγαλει..εκει εγινε πολυ επιθετικο, γρυλιζε, οποτε με προειδοποιουσε να μην τον πιανω..ομως ηθελα να του βγαλω το κολιε για να μην πνιγει και τοτε δυστυχως με δαγκωσε με πολυ δυναμη στο χερι..μιλαμε για πολυ αιμα και πονο...ηταν καθαρα επιθετικο, πηρε φορα και δαγκωσε. Το θεμα ειναι πως του εβγαλα το κολιε, ηταν αυτο που με ενδιεφερε. Ξερω πως εγω φταιω που δν προσεξα το περιβαλλον του, καταλαβαινω πως ενιωσε απειλη ισως. Εννοειτε πως απλα απομακρυνθηκα και δν το κρατησα στο Μαγο, μετα ηταν μαλιστα πολυ ηρεμος. Απλα δν θα ηθελα με τπτ να αρχισει τετοια συμπεριφορα.Επισης, δινουμε μαχη να τον κρατησουμε απο το να ανεβαινει στο κρεβατι μου.Εχει πολυ μεγαλη επιμονη..Αυτα τα νεα απο το μετωπο..
Ρε παιδια καθε βραδυ η ιδια ιστορια, κοιμαται στο κρεβατακι του, οχι πανω στο δικο μου, και ξαφνικα αφηνιαζει και θελει να αρχισει να δαγκωνει χερια ποδια και να ανεβει επανω στο κρεβατι μου...σημερα του εβαλα πολυ τις φωνες και ενω με ειχε αρπαξει και με δαγκωνε, δν αντεξα απο τον πονο και τον πεταξα μακρια, οχι πολυ βεβαια αλλα πρεπει να πονεσε...σαστισε ο μαγος και τωρα καθεται σε μια γωνια του δωματιου και με κοιταζει...νιωθω απιστευτες τυψεις που εκανα κατι τετοιο και του φωναξα παρα πολυ..ξερω πως δν πρεπει να φωναζω σε κουταβι 2 μισι μηνων...φοβαμαι πως θα με φοβαται απο δω και περα..τι να κανω?προσπαθω να του βαλω ορια απο τωρα αλλα δν θελω να το κανω να με φοβαται ουτε να το στεναχωρω...
Περιμένω απαρίθμηση σχολίων με χρονολογική σειρά που κάθε δεύτερο να λέει ότι χάνει την υπομονή της και βάζει τις φωνές από αρχής που ξεκίνησε να γράφει για το Μάγο.

Blade προτρέχεις και τρέχεις με 1000 ορισμένες φορές. Η κοπέλα έχει δώσει δείγματα γραφής και αν τα έβλεπες θα καταλάβαινες πόσο άδικα την πήρες απ'τα μούτρα. Μη μου πεις ότι δεν την πήρες απ'τα μούτρα, δεν θα απαντήσω καν..
σου φτανουν για δειγμα νευρικοτητας/αναποφασιστικοτητας/αγχους???

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
δε θελω να με κρινεις ρε φιλε και μαλιστα να κανεις ακυρα σχολια μετα για παιδια κλπ...με ξερεις και απο χθες για να βγαζεις τετοια συμπερασματα?

απο τα σχολια σου ειναι τα συμπερασματα...αν εβγαλα λαθος συμπερασμα ,μηπως εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης που δεν περιεγραψες ακριβως τι συνεβει?για ξαναδιαβασε τι εγραψες και πες τι θα καταλαβαινες αν το διαβαζες αυτο περι ''τον πεταξα''

μπορει να εχεις εμπειρια με σκυλια, ομως με ανθρωπινη επικοινωνια δν το χουμε...πως σου αρεσε τωρα που σε εκρινα κι εγω?

γουσταρω!!!χααχαχα :p:p:p:p:p:p

για το σκυλο?
ολοι λενε να λες εντονα ενα ΜΗ πραγμα και το οποιο κανω.

Το εντονα ειναι δυσκολη λεξη με ευκολη παρερμηνευση...αλλα εντονα και αλλο φωναζω αγχωμενα/νευρικα η οτιδηποτε αλλο...
Ποιο σωστο ειναι το ηρεμα και αποφασιστικα!!

Δυσκολο να σου εξηγησω την διαφορα με γραπτο λογο στο ιντερνετ...

Δες εδω για παραδειγμα παιδακια πως δινουν εντολες ηρεμα και αποφασιστικα!

Το να μου πεις να το κανω ηρεμα και αποφασιστικα...hello!!!μου λες κατι το οποιο δν γνωριζω?

αφου το γνωριζεις γιατι δεν το κανεις???

εκει που ζηταω βοηθεια ειναι στο να καταλαβω την ψυχολογια των σκυλων γενικοτερα οσον αφορα στα ορια...εκει ζητησα μια συμβουλη...

το πως θα θεσεις τα ορια η το ποια θα πρεπει να ειναι?
..

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
δυστυχως συνεχιζεις την απαραδεκτη κριτικη σου απεναντι μου...ειπα πως δν εχω εμπειρια με κουταβια, αλλα εσυ προχωρησες και σε επιθεση για αυτο εναντιον μου..πραγματικα δε θα μιλουσα ποτε ετσι σε καποιον που τωρα προσπαθει να βρει εναν πρωτο κωδικα επικοινωνιας με το κουταβι...τα λογια του στυλ "τα εκανες μανταρα" και "τι το ηθελες το κουταβι" δειχνουν μνησικακια.. το κουταβι το θελω στη ζωη μου, και θα παλεψω να εχω μια πολυ καλη σχεση μαζι του και το αντιμετωπιζω σαν συντροφο ζωης. Θελω πανω απο ολα να ειναι υγιες και χαρουμενο...

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
δν παιρνω συμβουλες απο σενα, ο,τι και να γραψεις τα εχεις ακυρωσει...μην ξανασχοληθεις με τα ποστ μου σε παρακαλω..συμβουλες απο τετοιου ειδους ατομα δεν θελω..καλο σου βραδυ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
ότι χάνει την υπομονή της και βάζει τις φωνές
Οι λέξεις είναι διαφορετικές. Το λεξιλόγιο διακρίνει αυτές τις έννοιες για κάποιο λόγο. Γιατί εννοούν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Οι λέξεις είναι διαφορετικές. Το λεξιλόγιο διακρίνει αυτές τις έννοιες για κάποιο λόγο. Γιατί εννοούν κάτι εντελώς διαφορετικό.
μηπως χανεις την ουσια οτι τα σχολια δειχνουν νευρικοτητα/αναποφασιστικοτητα/αγχος?

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
δυστυχως συνεχιζεις την απαραδεκτη κριτικη σου απεναντι μου...ειπα πως δν εχω εμπειρια με κουταβια, αλλα εσυ προχωρησες και σε επιθεση για αυτο εναντιον μου..πραγματικα δε θα μιλουσα ποτε ετσι σε καποιον που τωρα προσπαθει να βρει εναν πρωτο κωδικα επικοινωνιας με το κουταβι...τα λογια του στυλ "τα εκανες μανταρα" και "τι το ηθελες το κουταβι" δειχνουν μνησικακια.. το κουταβι το θελω στη ζωη μου, και θα παλεψω να εχω μια πολυ καλη σχεση μαζι του και το αντιμετωπιζω σαν συντροφο ζωης. Θελω πανω απο ολα να ειναι υγιες και χαρουμενο...
σε ερωτηση αλλου μελους απαντησα!

Αν εσυ ακομα δεν καταλαβαινεις οτι πρωταρχικο σου προβλημα ειναι δεν ειναι το ''τι'' κανεις αλλα το ''πως'' το κανεις...και θεωρεις προσωπικη επιθεση το να σου λεω οτι πρεπει να εισαι αποφασιστικη και ηρεμη και οχι νευρικη/αγχωμενη/αναποφασιστη...προβλημα σου!!!

ενταξει ρε φιλε που σε προσβαλλε και το ''τα εκανες μανταρα''/''τι το ηθελες το κουταβι'' οταν σε σχολιο γραφεις οτι ''το πεταξες μακρια, οχι πολυ βεβαια''??? αιντε βραδυατικα!!!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
δν παιρνω συμβουλες απο σενα, ο,τι και να γραψεις τα εχεις ακυρωσει...μην ξανασχοληθεις με τα ποστ μου σε παρακαλω..συμβουλες απο τετοιου ειδους ατομα δεν θελω..καλο σου βραδυ

Alprazolam - Wikipedia, the free encyclopedia

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
μηπως χανεις την ουσια οτι τα σχολια δειχνουν νευρικοτητα/αναποφασιστικοτητα/αγχος?
Μήπως χάνεις την ουσία ότι την είπες ανίκανη να έχει σκύλο επειδή συνέταξες αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι το άγχος/νευρικότητα/αναποφασιστικότητά της βγήκε εκτός λογικών ορίων και ενώ θα μπορούσες να συμβάλλεις με την όση πείρα έχεις στην αντιμετώπιση αυτών των λαθών απλά την αφόρισες?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Για να το πω αλλιώς: το σκύλο σου όταν κάνει κάτι λάθος δεν τον μαλώνεις ούτε του βάζεις τις φωνές γιατί ξέρεις ότι έτσι τον αποτρέπεις από το να κάνει το σωστό. Στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ισχύει το ίδιο?

Μάθετε ουσιαστικότερα από τα ζώα σας...

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
επεσες σε περιπτωση γτ ειμαι ψυχιατρος , οποτε να σου εξηγησω πως ουτε για αστειο δν προτεινεις φαρμακα...οσον αφορα για τα αλλα μαθε να φερεσαι καλυτερα στους ανθρωπους γυρω σου και ασε τις συμβουλες προς το παρον.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Μήπως χάνεις την ουσία ότι την είπες ανίκανη να έχει σκύλο επειδή συνέταξες αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι το άγχος/νευρικότητα/αναποφασιστικότητά της βγήκε εκτός λογικών ορίων και ενώ θα μπορούσες να συμβάλλεις με την όση πείρα έχεις στην αντιμετώπιση αυτών των λαθών απλά την αφόρισες?
Οτι τα εχει κανει μανταρα το ειπα αλλα που την ειπα επι λεξη ''ανικανη''?
Αυθαιρετα?????????τα ιδια σχολια διαβαζουμε???
Οτι το να ειναι ηρεμη/αποφασιστικη αλλιως ο,τι και να κανει δεν θα δουλεψει δεν ειναι συμβουλη??????

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul