Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μυρτώ από τα πιο όμορφα ποστ,μπράβο σου!!!
Καλά να περάσετε οικογενειακός....Καλή χρονιά!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο !!!! μια αλυσίδα καταστάσεων που έπρεπε να συμβούν για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα που ηταν προδιαγεγραμμένο. Σας εύχομαι καλή χρονιά !!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αν ημουν ευαισθητος ανθρωπος θα χα συγκινηθει!!!
αντε τυχερουλα στο κανε το δωρακι σου ο αγιος βασιλης...
αν δεν ησουν ευαισθητος δεν θα το ειχες πει καν αυτο...αντε...μου το παιζεται σκληροι :p

μπραβο Κυβελακι....δακρυζω απο χαρα!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
σταψτη στα ματια σας ριχνω ρε...για να νομιζετε οτι εχω ευαισθησιες!
αμα σας περναει κατι τετοιο απο το μυαλο ειστε πολυ γελασμενες!!!
Εισαι σκληρος αντρας οκ!
(οι σκληροι παντως δεν το δηλωνουν... Απλα ειναι:p)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Τελειώσαμε πριν λίγο το πρώτο μάθημα με έναν κατά την γνώμη μου εξαίρετο εκπαιδευτή, και είμαι πολύ αισιοδοξη για την πορεία του Τζιμάκου. Μου εξήγησε ότι η επίθεση που βγάζει είναι ανασφάλει και φόβος, δεν πρόκειται για έναν εν γένει επιθετικό σκύλο, και θα προσπαθήσουμε μαζί να διορθώσουμε τα προβλήματα που είναι κυρίως στη βόλτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Εφόσον τον έβαλα στην οικογένεια μου οφείλω βόλτες ξεκούραστες και απολαυστικές και οχι να με τραβάει σαν γαιδούρι!
Σήμερα κάναμε το δεύτερο μάθημα, ο εκπαιδευτής μας μας λέει πόσο εκπαιδεύσιμοι και έξυπνοι είμαστε. Το κυριότερο είναι ότι εκπαιδεύει εμένα και αυτό είναι που χρειάζομαι πραγματικά. Επίσης συνέβη κάτι ανέλπιστο. Το βάλαμε στο puppies park μαζί με τα άλλα σκυλιά και έπαιζε μαζί τους αφού βέβαια πρώτα οριοθέτησε τον χώρο του, είχε σούζα έναν κούταβο γκόλντεν και ενα μπιγκλ θηλυκό το πηρε στην ομάδα του και τον άλλο αρσενικό της παρέας τον είχε σε απόσταση απο τον χώρο του.. Έχει πολυ γέλιο ο τζιμάκος!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Πριν λίγο γύρισα από την βόλτα της δεύτερης εκπαίδευσης. Εντυπωσιακή διαφορά ο Τζίμυ περπατάει δίπλα μου...Πάνε οι μέρες της τρελής που έτρεχε πίσω από έναν δαιμονισμένο σκύλο. Δεν το έχω στην εντέλεια ακόμη αλλά θα βελτιωθούμε. Το μόνο στενάχωρο είναι ο κακός χαμός που γίνεται μόλις δούμε άλλο σκύλο..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Με δουλειά και υπομονή θα δεις οτι ο Τζιμάκος θα γίνει ο τέλειος! :) Συνεχεια θα βελτιώνεται και σύντομα η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Με δουλειά και υπομονή θα δεις οτι ο Τζιμάκος θα γίνει ο τέλειος! :) Συνεχεια θα βελτιώνεται και σύντομα η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη!!!
Κι εγώ έτσι πιστεύω, σε ευχαριστώ Αλίκη. :)
Ο εκπαιδευτής τον είδε αρχικά σπίτι μας και μου είπε ότι σίγουρα αυτός ο σκύλος κάποτε ήταν σε σπίτι και μετά πετάχτηκε στους δρόμους. Αυτό ήταν κάτι που κι εμείς υποθέταμε γιατί συμπεριφερόταν πολύ ήρεμα για να ήταν η πρώτη του φορά σε σπίτι. Ίσως για αυτό τον βρήκαμε τον Ιούλιο πρώτη φορά στο πάρκο, πρέπει να τον είχε πετάξει κάποιος πρόσφατα.
Πάντως ο Τζιμάκος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι δεν τον παίρνει να τραβάει στη βόλτα, το μόνο που με ανησυχεί σ'αυτόν είναι ότι δεν πίνει πολύ νερό. Είχε μάθει να πίνει μάλλον σπάνια, αλλά τώρα που τρώει ξηρά τροφή αυτό ειναι επικίνδυνο. :/

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Και τα δικά μου ελάχιστο πίνουν.
Μην ασχολείσαι με τέτοια.
Μην σου βάζεις συνεχώς εμπόδια και νέες δυσκολίες.
Δεν υπάρχουν όλα στην πραγματικότητα. Ξεκόλλα και ηρέμησε ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα βρε l.Kyveli που ανησυχείς που πίνει λίγο νερό... Όταν διψάσει θα πιεί, το ανησυχητικό θα ήταν να πίνει παραπάνω απ'όσο πρέπει...

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά και η φιλοξενούμενή μου, τις πρώτες μέρες, μόνο μια μια μικρή γουλιά έπινε, ενώ τώρα, κανονικά. (Εξακολουθεί να προτιμάει τις βρωμολακούβες όμως παρά το καθαρό νεράκι στο σπίτι... Αααχ η αλήτισσα)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Δίκιο έχετε παιδιά, απλά έκανε πολύ λίγα τσίσα το πρωί για αυτό ανησύχησα!
Άσχετο τώρα, εχθές στο puppies park είδα πως διορθώνει ένας ισορροπημένος σκύλος ένα κουτάβι. Το τσίμπαγε σχεδόν , είχε πολύ πλάκα, για να κάτσει στη θέση του. Μόλις κουνιόταν αυτό έτρεχε ο Τζίμυ και του δίνε μια απαλή ας πούμε δαγκωνιά κι αυτό το έρημο ξανακαθόταν. Έτσι μου φαίνεται ότι και μετά την εκπαίδευση όταν τρελένομαι θα τα πηγαίνω στο puppies park να τα αμολάω και τα δύο να παίζουν μήπως ησυχάσει λίγο το κεφάλι μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn