Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Παιδιά ο Τζιμάκος είναι το καλύτερο παιδί. Τέλος. Και αν δεν με πιστεύετε θαυμάστε τον αγγελουδένιο και μοσχομυριστό και τον groomer ολοζώντανο!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Η φωτό με τον Τζιμάκο στον σβέρκο του γκρούμερ έχει πλάκα!
Σκύλος με προσωπικότητα ε, όχι αστεία!
Με εκπλήσει κάθε μερά και πιο θετικά. Δεν παίζεται. Βλέπω σκύλους που έχουν μεγαλώσει από κουτάβια σε σπίτι και πας να τους καθαρίσεις τα αφτιά και καταλήγεις με ράμματα και αυτός καθόταν σαν κύριος και δεχόταν τις περιποιήσεις στωικά. Μόνο την ώρα που τον στέγνωνε έκλαιγε αλλά μετα ναρκώθηκε και κοιμόταν όρθιος :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
χαχαχαχα τέλειος!!!
Μυρτώ ακριβώς το ίδιο μαντήλι φοράμε,μόνο που σε μας ήταν κοπέλα γκρούμερ!
Με γειά,με γειά! Αντε και......γαμπρός!:D

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Με εκπλήσει κάθε μερά και πιο θετικά. Δεν παίζεται. Βλέπω σκύλους που έχουν μεγαλώσει από κουτάβια σε σπίτι και πας να τους καθαρίσεις τα αφτιά και καταλήγεις με ράμματα και αυτός καθόταν σαν κύριος και δεχόταν τις περιποιήσεις στωικά. Μόνο την ώρα που τον στέγνωνε έκλαιγε αλλά μετα ναρκώθηκε και κοιμόταν όρθιος :D
Του έλειψαν οι περιποιήσεις του καημενούλη και γι'αυτό κάθετε!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
καλυτερα γιατι αν μου το δινες θα επρεπε να μου κανεις κ γκρουμινγκ.τι ετσι θα το περνα?
Α δεν θα μπορούσα να σου κάνω γκρούμινκ γιατί δεν έχω τα κατάλληλα μέσα! Θα μπορούσα όμως να σου κλείσω ραντεβού να σου κάνουν σπέσιαλ δουλειά κατοίκον!
Θύμισε μου τι ράτσα είσαι?:p:D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
... Βλέπω σκύλους που έχουν μεγαλώσει από κουτάβια σε σπίτι και πας να τους καθαρίσεις τα αφτιά και καταλήγεις με ράμματα και αυτός καθόταν σαν κύριος και δεχόταν τις περιποιήσεις στωικά....
Kι ο κτηνιατρος μας λεει οτι τα αδεσποτα ειναι οι καλυτεροι ασθενεις. Ειχα παει τις προαλλες με ενα αδεσποτο για μια ενεσιμη θεραπεια. Ξεμπερδεψαμε σε 3 λεπτα και ηταν ενδοφλεβια. Μου λεει το βλεπεις το κανισοειδες εξω? Ηταν ενα ξαπλωμενο στο πατωμα που το ειχε πιασει επιτελους το ηρεμιστικο. Ειναι απο τις 5 η ωρα εδω (η ωρα ηταν 6 μιση σχεδον) κι εχει σπασει 2 φιμωτρα για να του κανουμε μια ενεση.

Κουκλος και καθαρος ο Τζιμακος! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Πέρα από κάθε προσδοκία..Με τον Έλβις έχουν βρει τον τρόπο να δαγκώνονται αθόρυβα ώστε να μην τους παίρνουμε αμέσως χαμπάρι και να μην τους χωρίζουμε, όταν δε τους χωρίζουμε κλαίει( είναι πολύ εκφραστικός και χρησιμοποιεί διάφορους ήχους για να δείξει πως αισθάνεται).
Την Λούση θέλει να την μπιπ και αυτή θυμώνει και του ρίχνει καμία ψιλή, κατά τα άλλα δεν πολυδίνει σημασία ο ένας στον άλλο.

Γενικά είναι τόσο έξυπνος που αν εκπαιδευτεί θα γίνει τρομερός σκύλος. Δεν είναι πολύ food driven όπως ο Έλβις αλλά λύνει προβλήματα και βρίσκει λύσεις όταν κάτι δεν τον βολεύει.
Κάτι διαμάντια πάντως που έχει ο δρόμος...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn