Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: 5 σκυλιά κρεμασμένα στη Σητεία

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
gismo επειδή έχω δεί πολλά σχόλια σε πολλά φόρουμ σχετικά με το θέμα σε βεβαιώνω οτι η ζημιά που έκαναν αυτά τα αρ...α στην εικόνα των Κρητικών είναι τεράστια, σε συνδιασμό με άλλα παλαιότερα περιστατικά (σούβλισμα σκύλου πριν 1 χρόνο) οι Κρητικοί έχουν πλέον την εικόνα των αγροίκων και σκληρών ανθρώπων που κακοποιούν τα ζώα για σαδιστικούς λόγους, το χειρότερο είναι οτι κανείς ποτέ δεν τους πιάνει και το horor show συνεχίζεται.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ρε συ δεν υπερασπιζομαι κανεναν , ουτε ορκιστηκα δικηγορος τους ,οκ, αλλα μην καταδικαζουμε για ολα τα δεινα της Ελλαδας τους Κρητικους!!!

Η γενικευση της Σοφι με πειραξε....στο θεμα ναρκωτικα κυριως να πω την αληθεια ! (καθοτι εδω μονο χορταρακι παραγουμε απο αλλου ερχονται τονοι Ιρωινης !!!)

Και απο την αλλη στα υπολοιπα 9.400.000 κατοικους κανενας δεν εχει κανει κανενα αποτροπεο εγκλημα σε σκυλο και οσοι κανουν εχουν πιαστει;;

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Βασανισμός σκύλου στον Κάλαμο

http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=slyli30928947423.jpg&width=490
Λυπηρό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης στον Κάλαμο Αττικής. Μία σκύλα εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση καθώς κάποιοι είχαν περάσει στο λαιμό της ένα μπουρί σόμπας. Το μπουρί έμεινε προφανώς αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο λαιμό του άτυχου ζώου με αποτέλεσμα να σαπίσει και να του δημιουργήσει πληγές.
http://www.zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/skylos0978378743.jpg

Λυπηρό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης στον Κάλαμο Αττικής. Μία σκύλα εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση καθώς κάποιοι είχαν περάσει στο λαιμό της ένα μπουρί σόμπας. Το μπουρί έμεινε προφανώς αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο λαιμό του άτυχου ζώου με αποτέλεσμα να σαπίσει και να του δημιουργήσει πληγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στη zougla.gr το άτυχο σκυλί είχε γίνει αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, αλλά δεν το πλησίαζε κανείς εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας.

ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/news.php?id=45358

Δυστυχως συμβαινουν παντου:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αθελα σας δίνετε άλλοθι στους εγκληματίες και στους συνενόχους τους, το χρωστάμε σε αυτά τα σκυλιά που υπέφεραν απο αυτά τα σαδιστικά καθάρματα να μην τους ξεχάσουμε τόσο γρήγορα και να μην τα ενσωματώσουμε στις στατιστικές, άγριο κράξιμο στον Δήμαρχο Σητείας και στην τοπική κοινωνία για την συγκάλυψη του εγκλήματος, εαν αυτό γίνει ξανά και δεν έχουμε κάνει τίποτα θα είμαστε και εμείς συνένοχοι. Σε μία οργανωμένη κοινωνία αυτοί θα είχαν πιαστεί μέσα σε λίγες ώρες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ http://www.sitia.gr/ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ [email protected] ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΜΕ ΜΕ 100Ο ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΤΟΥΣ EΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ [email protected]

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Το επικήρυξη είναι λίγο δραματικό αλλά δεν νομίζω οτι είναι παράνομο να πληρώνει κάποιος για πληροφορίες που οδηγούν σε ενόχους.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Έτσι όπως το λες γίνεται με ιδιωτικούς ντετεκτιβ (π.χ.)

Νομίζω ότι μόνο το κράτος μπορεί να βγάλει τέτοια "ανακοίνωση"

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η επικήρυξη από ιδιώτη απαγορεύεται. Επιτρέπεται από το κράτος και τις αστυνομικές αρχές.
Από ιδιώτες το μονο που επιτρέπεται είναι η παροχή ανταμοιβής για τυχόν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μιας παράνομης πράξης ή κατάστασης.

tsitsornia

Member
5 Ιουνίου 2009
9
0
Αίσχος!

Ο θεός να τους καταριέται αιώνια!!!Δεν είμαι κ πολύ θρήσκα,αλλά πραγματικά ελπίζω να υπάρχει όντως αυτό που είπε ένας μοναχός:ότι δηλ.όταν θα ξεψυχήσουν αυτά τα εκτρώματα θα περάσουν από δαίμονες κ ένας από αυτούς θα τους βασανίζει για ό,τι κακό έκαναν σε ζώο!!!Οσο για αυτή τη ζωή θέλω πολύ να ασχοληθώ ως δικηγόρος με τη νομική προστασία ζώων προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες στο psychanimal.Μια rspca animal cups μας χρειάζεται ρε παιδιά και δικαστές εξειδικευμένοι σε κακοποίηση ζώων να τους κόψουν όχι μόνο τον κώλο αλλά κ κάτι άλλο!!!Γαμώ τη βλαχιά μου δηλαδή στην κωλοχώρα που ζούμε!!!Πότε επιτέλους θα αλλάξουν οι καιροί!Δεν αξίζουμε το όνομα ¨"ευρωπαίοι πολίτες¨".Ούτε καν το όνομα άνθρωπος δεν αξίζουμε μετά από αυτά!!!

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Σοφι....χωσε οσο θες για την κοινωνια και την ανοχη της σε τετοια αποτροπεα πραγματα, χωσε οσο θες για την αδιαφορια των κατοικων τις Σητιας και της εκαστοτε περιοχη που συνβαινει αυτο ....

Αλλα σε παρακαλω μην γενικευεις τα πραγματα σε Ναρκωτικα , δολοφονιες , βεντετες κτλπ.... Γιατι δεν ειναι οι υπολοιποι Ελλαδα αγιοι!!! Ουτε κυνοφιλοι ειναι ολοι τους .....
Καλέ μου Gizmo...
Πραγματικά με λυπούν αυτά τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην Κρήτη, γιατί δεν σου κρύβω, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες, αγαπάμε την Κρήτη και θαυμάζουμε τους Κρητικούς!

Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ έναν Κρητίκαρο ηλικίας 60-70 (ήταν δύσκολο να καθορίσω ακριβώς την ηλικία του καθώς έδειχνε απίστευτα κοτσωνάτος) στο μεγάλο συλαλλητήριο για την Μακεδονία που έγινε εδώ στη Θεσ/νίκη, που ήταν ο μοναδικός σκοπός του ταξιδιού του... είχε έρθει μόνο και μόνο γι αυτό! Κι έλεγε και βροντοφώναζε πως οι πρόγονοί του είχαν πολεμήσει στους Μακεδονικούς αγώνες... Το λέω κι ανατριχιάζω... κυριολεκτικά!

Αυτούς τους Κρητικούς τιμώ και σέβομαι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...

Τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ που βγάζουν τ' απωθημένα τους σε αθώα και ανυπεράσπιστα ζωάκια, όπως επίσης και τους ΔΕΙΛΟΥΣ που γνωρίζουν και ανέχονται αυτές τις καταστάσεις καθώς και τις άλλες που ανέφερα, για να μην.. μπλέξουν... θα τους κράζω, θα τους καταριέμαι και θα τους μισώ μ' όλη τη δύναμη της ψηχής μου...

Και είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση γιατί όπως προανέφερα, στο μυαλό μας η Κρήτη παραμένει "ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ"....

Ζητώ συγνώμη από τους παρευρισκόμενους στο forum διότι αποδεδειγμένα είναι η εξαίρεση και δεν ανήκουν σ' αυτές τις κατηγορίες... :)

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Χριστέ μου!!! Τι εφιάλτης είναι αυτός???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?????????????

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ζομπι, αυτά τα ανθρωποειδή δεν έχουν ψυχή, τους εύχομαι το πιο επώδυνο και αργό θάνατο.