Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: 5 σκυλιά κρεμασμένα στη Σητεία

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ε, αμα δε βγει κανείς μάρτυρας που να ξέρει ποιος το 'κανε μέσα σε μια βδομάδα, πα να πει ότι οι Κρήτες δεν ενδιαφέρονται να βρούνε ποιος το έκανε, πολλοί απ' αυτούς θα λένε μάλιστα το συνηθισμένο "έλα τώρα, δεν κάνει!". Σ' αυτή την περίπτωση δεν απαλλάσσεται κανείς τους για το έγκλημα αφού καλύπτουν αυτόν που το έκανε. Η δε αστυνομία δεν έχει τη βούληση ή/και την ικανότητα να χρησιμοποιήσει ψυχολογία για να κάνει πιθανούς μάρτυρες να παρουσιαστούν. Κάτι σαν τους Γερμανούς με το Βου Παγκόσμιο δηλαδή....

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Ποιες ευαισθησιες...με αυτα που βλεπουμε σε λιγο θα νοσταλγουμε τους κυνηγους που απλως πανε στο βουνο και πυροβολουν τα σκυλια που δεν τους κανουν:mad:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ποιες ευαισθησιες...με αυτα που βλεπουμε σε λιγο θα νοσταλγουμε τους κυνηγους που απλως πανε στο βουνο και πυροβολουν τα σκυλια που δεν τους κανουν:mad:
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ...
Τι κάθαρμα.
Προφανώς ήθελε να τα δει να υποφέρουν όσο το δυνατό περισσότερο.

Αυτό δεν καταλαβαίνουν εκεί κάτω (και κυρίως η αστυνομία).

Αυτού του τύπου ο σαδισμός θέλει συνεχώς "τροφή". Και συνήθως δεν αρκείται στα "ζα". Αργά ή γρήγορα "πεινάει" για ανθρώπινη σάρκα...
Θα έπρεπε να κινούν γη και ουρανό να τον κλείσουν μέσα αυτόν.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Θέλω για να τιμήσω αυτά τα Ηρωϊκά Θυσιασμένα Σκυλιά μας, να σας δείξω ότι ταυτόχρονα υπάρχει και ΑΥΤΟ

όπου αναφέρεται ένας φορέας προστασίας και πρόληψης κατά της βίας ενάντια στα ζώα...
Εκει υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για τέτοιες περιπτώσεις με νομοθετική και εκτελεστική δύναμη....

Σκοτώνεις Σκυλιά είναι σα να σκοτώνεις παιδάκια

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το βίντεο της δολοφονίας των ζώων, όπως παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κάνει το γύρο του κόσμου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο τριτοκοσμική χώρα είναι η Ελλάδα.

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=100735

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σκεφτομαι τοσο καιρο να μιλησω ή θα μου ορμιξετε;;;;
Αισχος και ντροπη σε οσους το καναν, και οπως λεμε και εδω "απ'τον θεο θα το βρει":mad:
Η λυση ειναι μια petpolice !Ειχα παρακολουθησει μια εκπομπη παλαιοτερα και ηταν ειδικο σωμα οχι αστυνομια που επεμβενε σε τετοιες περιπτωσης ,στην Καλιφορνια νομιζω. Και αυστηρως ελεγχος των ζωων του καθενος ! Το εχουν εφαρμοσει μεχρι ενους σημειου στην κτηνοτροφια ας το εφαρμοσουν και στα κατοικιδια!Δεν παει αλλο!!!!!!!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ουουουουουοουουουο παλιοκρητικέ!!!!Ουουουουοουου!!!:p:p:p:p:p:D:D:D:D

!Ειχα παρακολουθησει μια εκπομπη παλαιοτερα και ηταν ειδικο σωμα οχι αστυνομια που επεμβενε σε τετοιες περιπτωσης ,στην Καλιφορνια νομιζω. Και αυστηρως ελεγχος των ζωων του καθενος ! Το εχουν εφαρμοσει μεχρι ενους σημειου στην κτηνοτροφια ας το εφαρμοσουν και στα κατοικιδια!Δεν παει αλλο!!!!!!!!!!
Σκέψου το λίγο αυτό που λες...φαντάζεσαι ατην Ελλάδα κάποιος που δεν είναι αστυνομία να πάει και να πει ότι σου παίρνω τον σκύλο ή δεν ξέρω τι άλλο επειδή τον κακοποιείς;;;;;:confused::confused::confused::confused:
Σε πόσα λεπτά ή μάλλον δευτερόλεπτα, θα εκαπαραθυρωθεί αυτός;;;;:confused::confused::p:p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχχοχοαοχοαοχοαοχοαοχ...εδω δεν μπορουμε να παρουμε τα κακοποιημενα παιδια απο τους γονεις τους, θα παρουμε τα σκυλια:paja1::paja1::paja1:

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μου μάτωσε η καρδιά:(:(:(
Απίστευτο, τους παλιομ@λ@κες...
Εν ψυχρό θα τους πυροβολούσα...και θα τους κρέμαγα να μην πω από που...
Καλά κάναμε και γίναμε ρεζίλι και περισσότερο η Κρήτη, να μην πατήσει κανείς...(και πάω και κάθε χρόνο, θα το σκεφτώ αν θα ξαναπατήσω...)
Να πω επίσης ότι η αστυνομία ζώων δεν έχει δικαίωμα συλλήψεως, όμως σε περιπτώσεις που η ίδιοι κρίνουν φωνάζουν αστυνομία (άριστη συνεργασία) και κάνουν αυτοί τη σύλληψη και τους αφαιρούν τα ζώα που πάνε όμως σε κέντρα υποδοχής με κτηνιατρική περίθαλψη και δίδονται στη συνέχεια για υιοθεσία...
Να το δω αυτό στην Ελλάδα, κι ας πεθάνω μετά...

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
ναι ρε οι κρητικοι σας πειραξαν.....μη τα ισοπεδωσουμε ολα τωρα!!!!οι βλαχοι οι ηπειρωτες οι πυργιωτες οι βολιωτες οι λαμιωτες.....................ες ειναι πολυ καλητερης ποιοτητας ανθρωπων!!!!!παιδακια τα ιδια γινονται παντου ειτε ειναι στη σητεια ειτε ειναι στην κομοτηνη!!!!:eek::eek::eek:

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
Εγώ λοιπόν, όσο περνάει από το χέρι μου (e-mails, facebook κλπ), θα τους καταξεφτιλίσω σε όλους τους υποψήφιους τουρίστες, Έλληνες και μη, τους "ζωόφιλους" Κρητικούς!
Συγχαρητηρια αν λειτουργειτε με αυτον τον τροπο ποτε να μην ερθετε!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Φίλε μου δεν ξέρω αν είσαι από την Κρήτη και δε με ενδιαφέρει.
Δεν παίρνω πίσω ούτε μια λέξη μου, ούτε μια σκέψη μου.

Αν είναι να έρθω για να γουστάρω και καταλήξω να μαυρίσει η ψυχή μου με τα παλουκοδεμένα σκυλιά στις ερημιές (αφού στο μεταξύ έχω ακουμπήσει τα ωραία μου φράγκα στο νησί) μη σώσω και έρθω!

Όπως δε θα πάω οπουδήποτε υπάρχει μια κατάσταση που εμένα με ενοχλεί.

Όπως δε γουστάρω να πάω σε χώρες του Ισλάμ γιατί δε δέχομαι την απαξίωση της γυναίκας!

Όπως δε θα αγοράσω ποτέ χειροποίητο χαλί που φτιάξανε παιδικά χεράκια για μισή μπουκιά φαϊ!

Και η λίστα μου δεν έχει τελειωμό...

Ελευθερία λόγου έχουμε, ότι με ενοχλεί θα το λέω πάντα ανοιχτά.
Όποιος νιώθει ότι τον συκοφαντώ να με καταγγείλει.

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
δεν ξερω αν είδες το βιντεο του σκαι που εβαλα ο Rottie.Ειναι μι ατακτικη που γινεται σε ολη την Ελλαδα και παντου.Ειναι κατι που ουτε και μενα με ευχαριστει να βλεπω και με εξοργιζει πραγματικα!!!!!Αλλα θα πρεπει να σκεφτομαστε λιγο πριν μιλησουμε!!!!Δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναπας στην Καλλιθεα επειδη 1 μ@@@@ς εσφαξε τη γυναικα του και πηδηξε απο την ταρατσα με τα 2 παιδια του!!!:confused::confused:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναπας στην Καλλιθεα επειδη 1 μ@@@@ς εσφαξε τη γυναικα του και πηδηξε απο την ταρατσα με τα 2 παιδια του!!!
Όχι, αλλά κοιτάς και λίγο ψηλά όταν περνάς πεζοδρόμιο...:D

Δίκιο έχεις, αλλά και ο καθένας έχει δικαίωμα να διαμαρτύρετε όπως επιθυμεί για αυτά που τον ενοχλούν.

Εμπάργκο θες?...Πορείες θες?...Μηνύσεις θες?...Γκαζάκια θες?
Όλοι κρινόμαστε και κρίνουμε...Τουλάχιστον εδώ είναι τζάμπα! :)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Εχει δικιο ο ΑΡΚΟΚ δεν ειναι μονο η Κρητη καντε ενα search στο google για κτηνοδιες και θα δειτε οτι ειναι πολλες οι περιοχες στην Ελλαδα που εχει γινει κατι αναλογο!!!
Το να κατηγορεις την Κρητη πανω στα νευρα σου , το βρισκω οκ, το να μην βλεπεις ομως οτι δεν ειναι μονο η Κρητη ,το βλεπω παραλογο!
Απλα και ομορφα!
Τωρα οσο για το θεμα "να ακουμπησω τα λεφτα μου στην Κρητη "
τοτε σε συμβουλευω αν κατεβεις να μην πας απο Μαλια , Χερισσονισο , και γενικα διμοφιλης προορισμους γιατι τοτε ναι θα σαι συνενοχος , απο την αλλη εχει πανεμορφες παραλλιες ,οργανομενες και μη ,σε περιοχες φανταστικες ! Επιλεγεις !!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εννοείται ότι δε γενικεύουμε. Η ουσία του μποϋκοτάζ όμως είναι αυτή: επιλέγεις μια χτυπητή περίπτωση και κάνεις φασαρία. Από κει και πέρα ελπίζεις ότι το μποϋκοτάζ θα τσούξει τους όποιους (γενικά, δεν εννοώ συγκεκριμένα την Κρήτη) και θα λειτουργήσει το όλον ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους.

Για μένα το ζήτημα δεν είναι ότι βρέθηκε ένας ή περισσότεροι Κρητικοί ανάμεσα στους τόσους χιλιάδες και διέπραξε αυτό το έγκλημα. Προφανώς και δε στιγματίζει ένα έγκλημα μια ολόκληρη κοινωνία. ΑΛΛΑ! Ολόκληρη μια κοινωνία στιγματίζεται και δικαίως όταν σωπά και δεν παραδίδει τον ένοχο στις αρχές τη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα τον γνωρίζει. Κάθε κοινωνία. Και τότε ναι, επιβάλλεται το μποϋκοτάζ και το ρεζιλίκι.

Γι΄αυτό είπα: ας δώσουμε μια βδομάδα στους Κρητικούς. Μπορεί να είναι άνθρωποι σωστοί και να κάνουν το καθήκον τους. Αν δεν το κάνουν, τότε ό,τι και να τους σούρουν θα το αξίζουν. Διότι ακόμα και αν πούμε άντε, φταίει η Σητεία, η υπόλοιπη Κρήτη έχει τη δύναμη να ασκήσει σοβαρή πίεση στη Σητεία με διάφορους δημιουργικούς τρόπους ώστε να βουτήξουνε τον όποιο μαλάκα. Αν δε γίνει απολύτως τίποτα, ούτε καν υπάρξει κατακραυγή, τότε έχουμε να κάνουμε με συνενόχους.

Και πάλι: η ουσία είναι το να ασκηθεί πίεση με δημιουργικό τρόπο. Χμμμμ, άντε και μια και το Σικάγο είναι εδώ δίπλα, ας πούμε πίεση του στυλ FBI κατά του Al Capone.

Last edited: