Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: 5 σκυλιά κρεμασμένα στη Σητεία

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εικόνες ντροπής και φρίκης!

Στις 14 Μαΐου τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Σητείας, μετά από τηλεφώνημα που δεχτήκαν, πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω από τη πόλη και αντίκρισαν το παρακάτω θέαμα: Τέσσερα σκυλιά κρεμασμένα σε μια ελιά και ένα ακόμη σκυλί κρεμασμένο σε ένα δέντρο απέναντι.
Οι κτηνίατροι που πήγαν στο σημείο είπαν ότι τα τέσσερα σκυλιά κρεμάστηκαν με τέτοιο τρόπο που αρχικά πατούσαν στο έδαφος και άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από 8 ώρες. Η αστυνομία έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή:agroschannel

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν είναι ποτέ δυνατόν...:mad::mad::mad::mad:
Τι αν πεις και τι να σχολιάσεις....:(:(:(:mad::mad::mad:
Τι ποινή αρμόζει σε αυτόν που το έκανε;
Αν απαντήσω στην ερώτησή μου θα είμαι πολύ σκληρός....:mad::mad::mad:Αλλά και πάλι λιγότερο σκληρός απο αυτό το πράγμα που το έκανε...:mad::mad::(:(:(
Τι ποινή θα επιβληθεί σε αυτόν;;;
Μην γελάτε...ρητορική είναι η ερώτηση, το ξέρω...:(:(:(
Το ξέρω ότι ούτε καν θα ασχοληθεί η αστυνομία να τον βρει...:(:(:(

Rocky

Active Member
15 Μαϊου 2009
32
0
Glyfada
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την βαρβαρότητα. Λυπάμαι τόσο πολύ το ανθρώπινο είδος που πάει από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζω με κάποιο θαύμα να πιαστεί ο ένοχος, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το ξανακάνει.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Παιδιά, ΞΕΡΟΥΝ ποιός το έκανε. Είναι σίγουρο.

Σε τέτοια μέρη ξέρουν τι έφαγες για πρωϊνό! ΞΕΡΟΥΝ. Απλά σε τέτοια μέρη αυτή η κτηνωδία δεν θεωρείται και τόσο κακό πράγμα.

Έχουν τα "ζά" σαν "πράματα" και αν το έκανε ο ιδιοκτήτης (που ΜΑΛΛΟΝ αυτός το έκανε) δεν πειράζει, δικά του πράματα ήταν...

Αν και ούτε στην Αθήνα θα τιμωρούσαν κανέναν... ακόμη περιμένω να ακούσω ΜΙΑ περίπτωση όπου υπήρξε δικαιοσύνη όσο αφορά κακοποίηση σκύλου στη χώρα μας.

Η άλλη περίπτωση είναι να ήταν αδέσποτα...

... κι όλοι ξέρουμε πόσο ο νόμος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των αδέσποτων σκύλων.

Αν ήμουν στο σωματείο της Σητείας θα έκανα της παραπάνω φωτό αφήσες και θα ΓΕΜΙΖΑ την πόλη και όλα τα περίχωρα, με τίτλο "Προσοχή! Κυκλοφορεί Ελεύθερος Παρανοϊκός Δολοφόνος". ΠΟΛΛΟΙ ξέρουν ποιός το έκανε (στην Κρήτη "καυχιούνται" κι όλας για κάτι τέτοια).

Το ότι δεν μιλάνε τους κάνει ακόμη χειρότερους από τον ίδιο. Η αφίσσες θα τους εμπόδιζε από το να το ξεχάσουν όλοι το θέμα λες και δεν έγινε τίποτα.

@#$#@!!&*)*^%$@!!*&%@$^&$@!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν ειναι δυνατον:(,σορυ φιλοι κρητικοι αλλα πολλα σκουληκια ζουν στα χωματα σας, και γινονται τα τελευταια χρονια πολλες βαρβαρες πραξεις,στο ονομα της περηφανιας σκοτωνεται απογονοι του Μινωα,τιποτα δεν σας πειραζει μονο να μην σας πουν ρουφιανους,μαλλον για αυτο οι νεαροι λεγονται κοπελια στον τοπο που μεγαλωσε ο Διας.
Ευχομαι να το δειξουν ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης στο εξωτερικο,γιατι τα δικα μας αποκαλουν βαρβαρους μονο τους τουριστες που μας δειχνουν τα στηθια τους και τα οπισθια τους και τους δειχνουν καθε καλοκαιρι,σε αυτο ομως τσιμουδια.
Και θα λενε παλι οι ξεναγοι το καλοκαιρι για τον πρωτο πολιτισμο στην Ευρωπη,αν οι κρητικοι μιλησουν παει κι αυτος ο μυθος.
Και παλι σορυ απο του κρητικους του φορουμ αλλα εγιναν και γινονται πολλα εκει κατω.:mad::mad::mad::mad:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Δεν πιστεύω πως θα ιδρώσει το αυτί τους με το θέαμα ακόμη κι αν το βλέπουν σε γιγαντοαφίσα σε κάθε τετράγωνο.
Μια πιο ευρεία (από γεωγραφικής άποψης) κυκλοφορία όμως, μπορεί να τους αγγίξει έστω και λίγο. Γιατί εγώ, με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα για την αντιμετώπιση των σκύλων στην Κρήτη, το έχω κάνει τάμα να μην πατήσω το πόδι μου ΠΟΤΕ στο νησί. Και δεν πιστεύω πως είμαι η μόνη.

Εγώ λοιπόν, όσο περνάει από το χέρι μου (e-mails, facebook κλπ), θα τους καταξεφτιλίσω σε όλους τους υποψήφιους τουρίστες, Έλληνες και μη, τους "ζωόφιλους" Κρητικούς!

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
..και να ήταν μόνο στην Κρήτη;
Συμφωνώ με την dr.Z είμαι σίγουρη ότι ξέρουν ποιός το έκανε ,είμαι βέβαιη ότι καμάρωνε κιόλας!:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
απο εφημεριδα ειναι αυτο ? η τηλεοραση ειπε τιποτα ?

γιατι αν ανθρωπος δεχοταν επιθεση απο σκυλο θα ειχε βουιξει ο τοπος
και δωστου τα τηλεοπτικα συνεργεια στο τοπο της επιθεσης και δωστου ο παπαδακης και οι αλλοι του συναφιου του να φτιαχνουν παραθυρα με τους συγγενεις και δωστου καλεσμενοι ανεγκεφαλοι να μιλουν και που στο τελος παλι το σκυλο θα δικαζανε και εις θανατο οχι τον ανθρωπο που τον ειχε στην κατοχη του

και τωρα το πολυ πολυ καμια φωτο με λεζαντα ντροπης και μετα τι ? το κανουν γαργαρα και ποιες αρμοδιες αρχες να χειριστουν την κατασταση και να βρουν-τιμωρησουν τους εγκληματιες

αυτος που το εκανε θα επρεπε να κρεμαστει με τον ιδιο ακριβως τροπο

ελληναρες ντρεπομαι πολλες φορες για την καταγωγη μου

γιατι εχουμε γεμισει ψευτες κλεφτες και φονιαδες και γιατι το χειροτερο απο ολα δυστυχως που το λεω δεν βλεπω φως εστω και επι του μακροθεν

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
καποτε στην ελλαδα πρεπει να ανοιξουν ψυχιατρικες φυλακες νομιζω :maria:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
γιατι εχουμε γεμισει ψευτες κλεφτες και φονιαδες και γιατι το χειροτερο απο ολα δυστυχως που το λεω δεν βλεπω φως εστω και επι του μακροθεν

Μωρέ, ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν τέτοιοι εγκληματίες, αλλά τουλάχιστον σε "πολιτισμένες χώρες" δεν έχουν και την αστυνομία με το μέρος τους!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ οοοοΕΕΕοοοΟ;;;;;;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ οοοοΕΕΕοοοΟ;;;;;;
Ποιά;;;;;;:eek::eek::eek::eek:
Η αστυνομία;;;;;:eek::eek::eek::eek:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;:(:(:(:(

Ο κυρ-νοματάρχης τώρα θα πίνει τσικουδιές με τον άθλιο και θα του λέει:Ρε Μ@#$%^&*α δεν μπορούσες να τα κρύψεις καλύτερα...Πρέπει να συμπληρώσω τόσες φόρμες κι αναφορές τώρα!!!:mad::mad:

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
ποια? η αστυνομια? χαχα...πριν πολλα χρονια η αστυνομια στην πολη μου,σε συνεργασια με το δημο αποφασισαν να "καθαρισουν" την πολη απο τ'αδεσποτα,βγηκαν μερα μεσημερι και τα σκοτωναν με τα οπλα τους στην ψυχρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχουν περασει πολλα χρονια αλλα δεν το ξεχναω,ειχαν σκοτωσει και τη σκυλα του διπλανου σπιτιου,μεσα στην αυλη γιατι δε φορουσε κολαρο:eek:
καποιοι ξεσηκωθηκαν,αλλα και τι εγινε? ΤΙΠΟΤΑ!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υπάρχουν Κρητικοί που αγαπούν τα σκυλιά και τα ζώα. Αυτούς λυπάμαι περισσότερο απ' όλους... (ok. Μετά τα δυστυχή σκυλιά που ΤΟΣΟ υπέφεραν :( ) Είναι ΚΡΙΜΑ να κατηγορείται μια ολόκληρη κοινωνία πολιτών για τις πράξεις κάποιων διεστραμμένων σαδιστών. Απ' τις χειρότερες αναμνήσεις μου: Λίγο πριν το δεκαπενταύγουστο του 2005 στη Ζάτουνα (χωριό της Αρκαδίας κοντά στη Διμιτσάνα). Είχα γνωρίσει τα 6-7 σκυλιά του χωριού, όλα υπέροχα, φιλικά αδεσποτάκια. Το βράδυ, έξω απ' το σπίτι που έμενα είδα ένα απ' τα σκυλιά να τρέμει, να παραπατάει, να κλαίει σιγανά. Το πλησίασα και εκείνο έφυγε παραπατώντας. Δεν κατάλαβα τίποτα!!! Την άλλη μέρα μάθαμε ότι όλα τα σκυλιά του χωριού είχαν φολιαστεί. Οι κάτοικοι μιλούσαν για το έγκλημα με αφύσικη απάθεια. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, ήθελα να φύγω εκείνη τηυ στιγμή απ' το χωριό. Την ίδια μέρα όμως, μια ακόμα πιο συγκλονιστική είδηση έκανε τους κατοίκους να σταματήσουν να μιλούν γι' αυτό. Δεν είχε πλέον κανένα ενδιαφέρον. (Είχαν μάθει για τη συντιβή του αεροπλάνου της Helios στο Γραμματικό). Φώναζα στο φίλο μου να φύγουμε, είχα σκάσει απ' το κακό μου. Πήγαμε για ένα καφέ στο μοναδικό καφενείο του χωριού. Κάτω από ένα τραπεζάκι μια παρέα κατοίκων του χωριού είχε δέσει μια μικρόσωμη μαύρη σκυλίτσα. Μας είπαν ότι μόνο αυτή γλίτωσε. Κάθονταν και την πρόσεχαν και προσπαθούσαν να αποφασίσουν πώς θα την προστατευαν. Κάποιος την πήρε στο σπίτι του. Κάποιοι άλλοι έκλαιγαν. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, συγγνώμη για το μελόδραμα!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σήμερα άκουσα από μεγάφωνο σε έκθεση (Ολλανδία) ότι :

"Παρακαλούνται οι επισκέπτες της έκθεσης να φροντίσουν να μην βρίσκονται σκύλοι στον ήλιο, σε αμάξια κλπ γιατί ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να φωνάξουμε την αστυνομία αν ΚΡΙΝΟΥΜΕ ότι ένας σκύλος ΘΑ πάθει θερμοπληξία, και ο σκύλος θα ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ και θα υπάρχουν νομικές συνέπειες ... "

Αυτό πρός προβληματισμό ... ο "ψυχοπαθής" ... ο "αδιάφορος" ... ο "ωχ αδερφέ" και ο "άντρας" (με πολλά εισαγωγικά) υπάρχει μόνο στην Ελλάδα ?? Μάλλον όχι ... απλά αλλού του κόβουν τον κώλο στην κυριολεξία. :mad:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το 2003 σε εκθεση στην Γερμανια πεθαναν σε αυτοκινητα πανω απο 12 σκυλια και περιπου 20 εσωσε η αστυνομια σπαζοντας τα τζαμια,ολοι ειχαν ερθει στην εκθεση και ξεχασαν τα βιβλιαρια υγειας στο σπιτι,οποτε εμεναν εξω τα σκυλια.
Το εδειξε παντως το Σκαι σημερα το ρεπορταζ με την Κρητη.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πολύ ωραία. Κάνανε λοιπόν ρεπορτάζ σε διάφορα κανάλια. Συμφωνώ δε μαζί σας ότι όλοι ξέρουνε στην περιοχή ποιος το έκανε. Να δώσουμε λοιπόν μια βδομάδα στους Κρήτες να καθαρίσουνε την τοπική τους κόπρο του Αυγείου? Νομίζω ότι φτάνει.