Μπάνιο σκύλου

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δεν έχω ιδέα σε τι κυλίστηκε αφού στην περίπτωση Λίνκολν έκανα επιθεώρηση στους φοιτητές μου που κάνανε σταζ και είχα το μου μου στο ζουμπουρλούδικο κατά ένα 5% μπας και κάνει καμιά ιστορία, ενώ στη δεύτερη συνήθως κάθομαι στο παγκάκι και τον περιμένω να ξεσαλώσει. Πάντως κάπου είχε πολλά νερά και τα 'χει κάνει όλα άντε να μην πω. :( Εκείνο το μηλόξυδο με προβληματίζει, ρε σεις: ξύδι=οξύ=ξηροδερμία, έτσι δεν είναι?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εχει χαμηλή οξύτητα και με το βρεγμένο πετσετάκι δεν πάει στο δέρμα μέσα, αλλά καθαρίζει το τρίχωμα, οπου βρίσκεται η βρωμιά.
Και οι άνθρωποι βάζουμε στα μαλλιά για να μένουν καθαρά απο τα βαριά μαλακτικά, αλλά και στα ρούχα για τον ίδιο λόγο.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εμενα ο σκυλος μου μενει εξω απο το σπιτι και δεν τον εχω κανει μπανιο ποτε..ναι ναι ξερω πρεπει και τα λοιπα..
αλλα το νερο το μισει πολις το βλεπει τρεμει το κακομοιρο.εκτος αυτου χειμωνιατικα κρυωνει και μετα παει μεσα στα χωματα και γινετε χαλια
τι γινετε σε αυτην την περιπτωση??

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Η δικιά μου μετά τη βόλτα πάει και περιμένει στην μπανιέρα για να την βάλω μέσα και να πλύνουμε ποδαράκια και μουσούδα (ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ).
Το έχει μάθει από μικρή και της αρέσει τόσο που μετά κάνει τρελλές χαρές :piercing:
αχου την μωρέ!!! Βγάλτην ένα βιντεάκι να μασ την δείξεις!!!

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Ρε παιδια θελω (ξανα) τα φωτα σας...
Χρειαστηκε να λειψω για ενα διαστημα μιας εβδομαδας, και αναγκαστηκα να αφησω το μικρο σε μια φιλη, επειδη ο μονος δυνατος τροπος μετακινησης ηταν τα λατρεμενα μας, φιλοζωα ΚΤΕΛ.

Οταν γυρισα διαπιστωσα εντρομη οτι η Ρεα ειχε απιστευτη ξηροδερμια, φευγουν νιφαδες σαν ανθρωπινη πυτιριδα!
Ρωτησα τη φιλη μου και μου δηλωσε οτι της εκανε μπανιο καθε βραδυ και με ανθρωπινο σαμπουαν, επι μια εβδομαδα!!!!
Εννοειται και ηρθαν τα πανω κατω στο δερμα της μικρης...

Τι κανω; Περιμενω να αποκατασταθει η λιπαροτητα ή εχετε υποψη σας αν πρεπει και μπορω να της βαλω κατι που να βοηθησει; Δε μπορω να βρω και τον κτηνιατρο μας, λειπει...

Rozaki@

Active Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
33
0
Athens
Ω Θεέ μου.. Υπομονή μέχρι να βρεις τον κτηνίατρο... Δεν ξέρω να σε κατατοπίσω επί του θέματος αλλά σίγουρος ο κτηνίατρος θα ξέρει να σου πει.. Στην ανάγκη μπορείς να πας σε άλλο κτηνίατρο...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
:mad:A δεν ειμαστε καλα !!
Πηγαινε σε εναν κτηνιατρο να σου πει ,ισως χρειαστει να τη λουσεις με καποιο φαρμακευτικο σαμπουαν ή ακομη να σου δωσει κ καμια αγωγη με χαπια ...
Τι να πω για τη κοπελα ! Αυτη καθε βραδυ λουζει τα μαλλια της ; Ποσο μαλλον το σκυλι !

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Καλησπερα εχω ενα θεματακι κ θελω τα φωτα σας. Απο οτι διαβαζω εδω κ απο οσο ξερω απο τα σκυλια που ειχα μικρη ο σκυλος δε πρεπει να κανει συχνα μπανιο. Αλλα τωρα με το μαλτεζακι ο κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει να του κανω μπανακι καθε εβδομαδα για να παραμεινει λευκο κ υγειες το τριχωμα αλλα ρε παιδια δεν ειναι υπερβολικο?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Αλλα τωρα με το μαλτεζακι ο κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει να του κανω μπανακι καθε εβδομαδα για να παραμεινει λευκο κ υγειες το τριχωμα αλλα ρε παιδια δεν ειναι υπερβολικο?
Μια φορά το μήνα είναι μια χαρά με ιδικό σαμπουάν που λευκένει και μαλακώνει το τρίχωμα του και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα καλό βούρτσισμα για να μη μπερδευτεί τρίχα και να μη κάνει κόμβους.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Μην ξεχνάμε ότι το να δροσίζουμε τον σκύλο μας τις ζεστες μέρες του καλοκαιριού μόνο με νερό ,δεν έχει καμία σχέση με το μπάνιο.Επιβάλεται το καλοκαίρι ,όταν δούμε τον σκύλο μας να δυσφορεί να του ρίξουμε δροσερό νερό(μπορεί και 2 ακόμα και 3 φορές την μερα).Μπορεί η γούνα του να μυρίζει λίγο μετά από αυτό ,αλλά έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο θερμοπληξίας.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Οποτε χαζομαρες μου ελεγε ο κτηνιατρος. Εννοειτε το καλοκαιρι με σκετο νερο αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο οταν μου ειπε κα8ε εβδομαδα μπανιο με σαμπουαν. ευχαριστω πολυ.

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Μην τον αφηνεις με τα νερα γιατι θα κρυωσει,το πιστολακι ειναι πολυ καλο και αν το μαθει απο νωρις θα του αρεσει,θα το χρειαστεις εκτος απο τις μερες που τον κανεις μπανιο,και τον χειμωνα οταν βρεχει.
Η δικη μου τρελαινεται για την βροχη της αρεσει πολυ να παιζει στο παρκο και τρεχει σε κυκλους σαν μανιακη,οποτε μολις γυριζουμε στο σπιτι το παρτυ συνεχιζεται με την πετσετα που την σκουπιζω και το πιστολακι που τις αρεσουν πολυ και τα δυο :D
πως όμως να μάθει το πιστολάκι????

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog