αχου την μωρέ!!! Βγάλτην ένα βιντεάκι να μασ την δείξεις!!!Η δικιά μου μετά τη βόλτα πάει και περιμένει στην μπανιέρα για να την βάλω μέσα και να πλύνουμε ποδαράκια και μουσούδα (ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ).
Το έχει μάθει από μικρή και της αρέσει τόσο που μετά κάνει τρελλές χαρές iercing:
Μια φορά το μήνα είναι μια χαρά με ιδικό σαμπουάν που λευκένει και μαλακώνει το τρίχωμα του και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα καλό βούρτσισμα για να μη μπερδευτεί τρίχα και να μη κάνει κόμβους.Αλλα τωρα με το μαλτεζακι ο κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει να του κανω μπανακι καθε εβδομαδα για να παραμεινει λευκο κ υγειες το τριχωμα αλλα ρε παιδια δεν ειναι υπερβολικο?
Για μαλτεζάκι μια χαρά.Mια φορά το μήνα δεν ειναι πολύ συχνα?
Καθε 2 μήνες γιατί πάμε στο ποτάμι και μετά μυρίζει ποταμίλα, όχι για κάποιον άλλο λόγο...Τον δικο σου καθε ποτε τον κανεις?
πως όμως να μάθει το πιστολάκι????Μην τον αφηνεις με τα νερα γιατι θα κρυωσει,το πιστολακι ειναι πολυ καλο και αν το μαθει απο νωρις θα του αρεσει,θα το χρειαστεις εκτος απο τις μερες που τον κανεις μπανιο,και τον χειμωνα οταν βρεχει.
Η δικη μου τρελαινεται για την βροχη της αρεσει πολυ να παιζει στο παρκο και τρεχει σε κυκλους σαν μανιακη,οποτε μολις γυριζουμε στο σπιτι το παρτυ συνεχιζεται με την πετσετα που την σκουπιζω και το πιστολακι που τις αρεσουν πολυ και τα δυο