Οι Μολοσσοί τα αρχαία σκυλιά ή οι Μολοσσοί οι αρχαίοι....άνθρωποι;Για να βρούμε τι σημαίνει Μολοσσός θα πρέπει να δούμε αρχικά τι ήταν οι Μολοσσοί!
off topic:Δεν ξέρω γιατί αλλά ούτε γω χωνεύω τον Αλκιβιάδη...
Οι Μολοσσοί τα αρχαία σκυλιά ή οι Μολοσσοί οι αρχαίοι....άνθρωποι;Για να βρούμε τι σημαίνει Μολοσσός θα πρέπει να δούμε αρχικά τι ήταν οι Μολοσσοί!
Τι κορυφαίος καλέ? Ναρκισσισμό είχε, κάθαρμα ήτανε, τα 'κανε κώλο στην Αθήνα, στο τέλος πρόδωσε και την πατρίδα του, εξ αιτίας του χάσανε τον πόλεμο (λόγω Δεκέλειας) και τα 'κανε και πλακάκια και με τους Πέρσες, να μην πω και για τη φάση με το βιασμό εκείνο διότι θα τα παίξουν οι administrators με το off-topic, στο τέλος πάντως τον καθάρισε ο Τισσαφέρνης (έκανε κι ένα πράμα της προκοπής στη ζωή του).Για να βρούμε τι σημαίνει Μολοσσός θα πρέπει να δούμε αρχικά τι ήταν οι Μολοσσοί!
βλαμμένος ένας από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) στρατηγούς της ιστορίας?
Αυτά είναι τα ποστ που δε θέλω βα βλέπω και για τα οποία παραπονιόμουνα.
Για επιστήμονας βγάζω το συμπέρασμα που μου λένε τα δεδομένα τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω. Η μυθολογία δεν αποτελεί μαρτυρία συγκεκριμένων γεγονότων, αλλιώς θα έπρεπε να ψάχνουμε για τη Λερναία Ύδρα και για τη Σφίγγα. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι από αρχαιολογία και παλαιοζωολογία που έχουν δουλέψει χρόνια και έχουν τα πτυχία και τις γνώσεις και τις δημοσιεύσεις για να υποστηρίζουν τα όσα υποστηρίζουν. Εφόσον είναι λοιπόν ειδικοί έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Εφόσον δεν είσαι ειδικός/ειδική και δε γνωρίζεις το υλικό, μάλλον δεν μπορείς να βγάζεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα.
Και εδώ νομίζω ότι κλείνει η συζήτηση, τουλάχιστον από πλευράς μου, και μάλιστα κάνω έκκληση στους administrators να σταματήσουν τα εθνικιστικά off-topic.
Δεν νομίζω πως υπάρχει στην αρχαία ιστορία άλλη χαρισματική και ταυτόχρονα απολύτως ρεαλιστική φιγούρα που:Τι κορυφαίος καλέ? Ναρκισσισμό είχε, κάθαρμα ήτανε, τα 'κανε κώλο στην Αθήνα, στο τέλος πρόδωσε και την πατρίδα του, εξ αιτίας του χάσανε τον πόλεμο (λόγω Δεκέλειας) και τα 'κανε και πλακάκια και με τους Πέρσες, να μην πω και για τη φάση με το βιασμό εκείνο διότι θα τα παίξουν οι administrators με το off-topic, στο τέλος πάντως τον καθάρισε ο Τισσαφέρνης (έκανε κι ένα πράμα της προκοπής στη ζωή του).
Δικαιολογημενα.Ηταν απο τους πιο ομορφους ανδρες της Αθηνας στην εποχη του,απο αριστοκρατικη γενια,τρομερος ρητορας και γενναιος πολεμιστης.Τι κορυφαίος καλέ? Ναρκισσισμό είχε
Αγαπουσε την Αθηνα και αναγκαστηκε να παει στους Περσες και ξαναγυρισε.Οπως και στους Σπαρτιατες πηγε αλλα παλι γυρισε και πολεμησε για την Αθηνα.Τωρα για το πως χαθηκε ο πολεμος δεν θυμαμαιτα 'κανε κώλο στην Αθήνα, στο τέλος πρόδωσε και την πατρίδα του, εξ αιτίας του χάσανε τον πόλεμο (λόγω Δεκέλειας) και τα 'κανε και πλακάκια και με τους Πέρσες
Τι εννοεις με την φαση με το βιασμο? Δεν ξερω κατι γι'αυτο και θα ηθελα να μαθω.Μπορεις να μου απαντησεις μεσω pm?να μην πω και για τη φάση με το βιασμό εκείνο διότι θα τα παίξουν οι administrators με το off-topic, στο τέλος πάντως τον καθάρισε ο Τισσαφέρνης (έκανε κι ένα πράμα της προκοπής στη ζωή του).
Δικαιολογημενα.Ηταν απο τους πιο ομορφους ανδρες της Αθηνας στην εποχη του,απο αριστοκρατικη γενια,τρομερος ρητορας και γενναιος πολεμιστης.
Αγαπουσε την Αθηνα και αναγκαστηκε να παει στους Περσες και ξαναγυρισε.Οπως και στους Σπαρτιατες πηγε αλλα παλι γυρισε και πολεμησε για την Αθηνα.Τωρα για το πως χαθηκε ο πολεμος δεν θυμαμαι
Τι εννοεις με την φαση με το βιασμο? Δεν ξερω κατι γι'αυτο και θα ηθελα να μαθω.Μπορεις να μου απαντησεις μεσω pm?