Μιλάτε... στα σκυλιά σας;;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
Φυσικα και μιλαμε,στην βολτα ακουει ηρεμα και δεν απαντα,σε αγνωστο που θα του μιλησει θα πει καμια κουβεντα,στο σπιτι ομως εκει να δειτε τι γινεται.Με κοιταει στα ματια και γαυγιζει θελοντας να μου απαντησει,να μου πει αυτα που εχει μεσα του.Εχω παθει την πλακα μου μ'αυτον τον τυπο που κανω παρεα..Ολη μου την ζωη απο μικρο παιδακι ειχαμε σκυλακια αλλα αυτο δεν το εχω ξανανιωσει,σαν να καταλαβαινει τι του λεω

εδω επιασε κουβεντα μαζι μου... :p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Άκου τι λέει, αν μιλάω στο σκύλο...Εδώ μιλάω στα ψάρια, στο σκύλο δε θα μιλήσω; Τώρα που το σκέφτομαι μιλάω εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα ζώα, ασυναίσθητα τελείως!

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Εμείς ανοίγουμε και διάλογο .
Π.χ. όταν θέλει να γαυγίσει για να ζητήσει να της βάλω φαγητό επειδή είναι η ώρα της .Την καλοπιάνω ,της τα λέω από εδώ να μην μιλήσει της τα λέω απο εκεί ,καταλαβαίνει και αλλάζει το γαυγισμα σε σαν κάτι σαν ομηλία -νιαούρισμα...μετά μπορεί να ψιλοχάνει την υπομονή της και να παεί να γαυγίσει και το μασουλάει κάπως το γαύγισμα ...μπορεί να σοβαρέψω και να της ψιλοκοπεί ή να το ελαττώσει ...Όταν ήταν μπροστά η κολλητή μου που δεν έχει καμία σχέση με ζώα γενικότερα , της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί όντως κάνει σαν να μιλάει .
Επίσης όταν ξυπνάω και τεντώνομαι ,θα τεντωθεί και θα βγάλει και τον ήχο που κάνουμε εμείς όταν τεντονόμαστε ,αλλά όχι πάντα .Κάτι που είναι καθαρά μιμητισμός από το τέντωμα του πατέρα μου γιατί ποτέ δεν 'έβγαζε ηχο ' αυτή ,όταν τεντώνονταν.
Μπορεί πάλι να μιλάμε εμείς οι υπολοιποι μεταξύ μας και επειδή να θέλει να τσιμπήσει κάτι ,να κάνει σαν να μιλάει .

Το είχα ψάξει και επειδή είναι ημίαιμη γκριφόν ,είχα διαβάσει ότι τα γκριφόν της Βανδέας αναπτύσουν "ανθρώπινη " ομιλία και συμμετέχουν σε συζητήσεις .Πάντως η δικιά μας το κάνει κανονικότατα και έχει και άποψη! :)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Και βεβαια τους μιλαω και εγω ! βεβαια συνηθως εχουν τοση ενεργεια για παιχνιδια οποτε μαλλον δεν με ακουνε ακομα τα σκυλουνια! πολλες φορες βεβαια με κοιτανε στα ματακια αλλα μαλλον ειναι πολυ μωρα ακομα για να καταλαβουν! μεχρι στιγμης περα απο μερικες εντολες οταν αναφερω τη λεξη φαγητο γαυγιζουν η κλαινε σαν να μου λενε πειναμεεεε!εγω νιωθω οτι δενομαστε πολυ με αυτο το τροπο ασε που μαλλον ειναι φυσιολογικο ο διαλογος με τον καλυτερο και πιο πιστο φιλο της ζωης μας!!!! :D

μεταξυ τους δε κανουν διαλογο συχνα ! "δωσε μου το κοκκαλο δικο μου ειναι " "φυγε κοπριτη απο εδω που θες και κοκκαλο" " εγω θα πεξω με τη μαμα ή το μπαμπα τωρα φυγε εσυ απο τη μεση αντε στο κρεβατι σου " " τωρα που εκπαιδευομαιιι θα φαω πολλες λιχουδιες γιατι κανω οτι μου λενε χμμμμ .... ειιιιιι φερε μου τη λιχουδια μου πισω ειναι δικη μουυυυ γκρρρρρρρρ " "αχαχα στη πηρα στη πηηηρααα ελα να με πιασεις χαχαχα " κτλ κτλ χαχαχαχαχαχαχα :p :D :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα υπάρχει κανείς που να ζει με το σκύλο του(η τα σκυλιά του) και να μην τους μιλάει? (οι εντολές δεν πιάνονται)
Φυσικά και του μιλάμε! Και μας κοιτάει, πολύ πολύ σπάνια απαντάει, και κουνάει και το κεφάλι γεμάτος περιέργεια(κίνηση που με ξετρελλαίνει)...
Καμιά φορά, εκεί που έχουμε πιάσει κουβέντα με τον σύντροφό μου, μπορεί να γυρίσει κάποιος από τους δυό μας και να κοιτάξει το σκύλο (που δεν μας δίνει πολύ σημασία όταν συζητάμε μεταξύ μας οι άνθρωποι) και θα του πει "Εσύ τι λες?" και ο Ρασάκος θα σηκωθει, θα πλησιάσει κουνόντας ουρά και θα παρακολουθήσει την υπόλοιπη συζήτηση! (μπορεί να βάλει και το μπροστινό του πόδι πάνω σε κάποιο μπούτι)
Πάω στοίχημα ότι καταλαβαίνει τα πάντα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εδώ μιλάω μόνος μου στις ψυχούλες μου δε θα μιλήσω; Μιλάω και απαντάνε, άλλοτε με γαβ κι άλλοτε πάλι με κινήσεις :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μα υπάρχει κανείς που να ζει με το σκύλο του(η τα σκυλιά του) και να μην τους μιλάει? (οι εντολές δεν πιάνονται)
Φυσικά και του μιλάμε! Και μας κοιτάει, πολύ πολύ σπάνια απαντάει, και κουνάει και το κεφάλι γεμάτος περιέργεια(κίνηση που με ξετρελλαίνει)...
Καμιά φορά, εκεί που έχουμε πιάσει κουβέντα με τον σύντροφό μου, μπορεί να γυρίσει κάποιος από τους δυό μας και να κοιτάξει το σκύλο (που δεν μας δίνει πολύ σημασία όταν συζητάμε μεταξύ μας οι άνθρωποι) και θα του πει "Εσύ τι λες?" και ο Ρασάκος θα σηκωθει, θα πλησιάσει κουνόντας ουρά και θα παρακολουθήσει την υπόλοιπη συζήτηση! (μπορεί να βάλει και το μπροστινό του πόδι πάνω σε κάποιο μπούτι)
Πάω στοίχημα ότι καταλαβαίνει τα πάντα!
Το θέμα είναι kritikopoula.....με ποιόν συμφωνεί.......!!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εδώ μιλάω μόνος μου στις ψυχούλες μου δε θα μιλήσω; Μιλάω και απαντάνε, άλλοτε με γαβ κι άλλοτε πάλι με κινήσεις :)
Ειδικα το χασκι πρεπει να κανει και "συζητηση".... η δικια μου "μιλουσε" παρα πολυ :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ειδικα το χασκι πρεπει να κανει και "συζητηση".... η δικια μου "μιλουσε" παρα πολυ :)
φοβάμαι ότι έκπληκτοι τουρίστες κοντά στην Επίδαυρο μας είδαν να τσακωνόμαστε και δεν πιστεύανε ότι εγώ κάτι έλεγα σε έντονο τόνο και ο σκύλος απαντούσε με διάφορες διαβαθμίσεις στο γαβγητό. Ναι μιλάει μ' αυτή την ψιλή φωνούλα και είναι γλύκα αλλά το αού που κάνει όταν χτυπάει η καμπάνα απ' τη γειτονική εκκλησία είναι ανεπανάληπτο. Όταν ήρθαμε να μείνουμε εδώ είναι κάπως αστείο γιατί με είχανε δει μόνο με τη μαυρούλα κι ακούει η γειτόνισσα τον ''αλαλαγμό'' και χτυπούσε τα κουδούνια έντρομη :D

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
Όχι μόνο τους μιλάω.....Συζητήσεις ολόκληρες πιάνουμε....
Ειδικά με τον Άρη....(Εκτός από τα κλασικά "αγοράκι μου", "άντρα μου" και τα τοιαύτα.....)
Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να του τραγουδάω....καθώς είναι ο μόνος που με "αντέχει"....Και όχι ότι να'ναι....Μόνο "ποιοτικά" τραγούδια.....
Και μου αρέσει να του λέω και κανένα ...μυστικό!!!!! Γιατί ξέρω ότι δεν θα το πει ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!!

{Τις προάλλες κατά την πρωινή μας βόλτα κι επειδή δεν αντέδρασε σε κάτι γάτες, του λέω "μπράβο αγορίνα μου" και γυρνάει ένας νεαρός που κάτι μαστόρευε σε μια βάρκα και με κοίταζε καλά καλά....:D:D:D
Και να'ναι το μόνο.....}
εμεις μπαινουμε-βγαινουμε στο ασανσερ , στην οικοδομη , στο αυτοκινητο.
αγορι μου τον αποκαλω..

λεςς να με κοροιδευουν????????????
καλα αν εχει κανει και καμμια σουπερ μαγκια τα αγορινα μου πανε κ ερχοντε
ασε που χθες του ειπα "ελα να σε χαιδεψω αγορινα μου¨" και εσκασε μυτη ο γιος μου διπλα..
αααααααααααααχααχααχα
δε ξερω ποιος ζηλευει ποιον τελικα..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το θέμα είναι kritikopoula.....με ποιόν συμφωνεί.......!!!!!!!
Όταν τίθεται θέμα διαφωνίας δεν μας πάει στο μυαλό να τον βάλουμε να συμμετέχει, εκεί καίμε αλλού τα εγκεφαλικά μας κύτταρα :eek::eek::eek:
Αλλά όταν συζητάμε περί ανέμων και υδάτων ή όταν το ρίχνουμε στην αμπελοφιλοσοφία τον προσκαλούμε για να γίνει η συζήτηση...τρισδιάστατη:D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σήμερα το πρωί στη βόλτα με τον Άρη, κάποια στιγμή άρχισε να τραβάει....
Ούτε γάτα γύρω ούτε τίποτα.....
Και του λέω (....που μετά γέλαγα μόνη μου...)
"Περπάτα σαν άνθρωπος παιδάκι μου..."

(Για την ιστορία ήταν αραγμένο ένα κότερο και πάνω του χοροπηδο-γάβγιζε ένα σκυλάκι σαν το Εκλαιράκι της Χρυσούλας.....Και ο δικός μου τι??? Ήθελε να βουτήξει στη θάλασσα να πάει το βρει???? - Χρυσούλα μήπως ήσουν εσύ με το κότερο???)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα

(Για την ιστορία ήταν αραγμένο ένα κότερο και πάνω του χοροπηδο-γάβγιζε ένα σκυλάκι σαν το Εκλαιράκι της Χρυσούλας.....Και ο δικός μου τι??? Ήθελε να βουτήξει στη θάλασσα να πάει το βρει???? - Χρυσούλα μήπως ήσουν εσύ με το κότερο???)
Και αυτά τα σκασμένα ........πότε επιτέλους θα μάθουν να περπατάνε σαν άνθρωποι????:D:D:D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Τώρα με κάνατε κι άρχισα να σκέφτομαι κάθε φορά που της μιλάω το θέμα στο forum!
αχαχαχαχαχαχα!
Πάντως το δικό μου όταν χαίρεται περπατάει στα 2 πόδια!
Έχω έξυπνο σκύλο πανάθεμα με! :Ρ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα

Έλα μωρε Αγάθη κι εσύ... είπα κι εγώ να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω η γυναίκα... να γλιτώσω από τα φλας στης δημοσιότητας, εκειιιιιιιιιιί εσύ να με δώσεις στεγνά!!!!

(Με σκάφη ίσως και αυτό στα πολύ τρελλά μου όνειρα!!! :D )

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Έλα μωρε Αγάθη κι εσύ... είπα κι εγώ να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω η γυναίκα... να γλιτώσω από τα φλας στης δημοσιότητας, εκειιιιιιιιιιί εσύ να με δώσεις στεγνά!!!!

(Με σκάφη ίσως και αυτό στα πολύ τρελλά μου όνειρα!!! :D )
:D:D:D

"ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ":D:D:D

(το θυμάσαι????)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας

Οταν η μαμα μου παει βολτα την Baroque και αρχισει να τραβαει της λεει: Baroque τι ειπαμε? Να εισαι κυρια. Και η Baroque σταματαει να τραβαει και περπαταει κανονικα.
Γενικα οικογενειακως μιλαμε στα σκυλια της οικογενειας, και εγω ειδικα πιανω και συζητηση και με την αδεσποτουλα της γειτονιας μας

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα