Μιλάτε... στα σκυλιά σας;;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν έχω παρατηρήσει:
1) Ότι όταν μιλάω στην Κλαίρη στο δρόμο με κοιτάνε ορισμένη σαν εξωγήινο.... (σκασίλα μου αλλά λέμε τώρα) :eek:
2) Ότι πολλοί ιδιοκτήτες ντρέπονται να εκφραστούν προς το σκυλί τους δημόσια είτε με λόγια είτε με τρυφερότητα ακριβώς για τον ως άνω λόγο...
Εννοείται ότι μιλάω στο Μουφ διότι του Μουφ του αρέσει να αισθάνεται ότι τον συμπεριλαμβάνω στην καθημερινή μου ζωή. Δεδομένου ότι οι Αμερικάνοι, κυρίως εκεί που κυκλοφορώ, είναι φιλόζωοι και πιάνουν τεράστιες κουβέντες με τους σκύλους τους οι ίδιοι, κανείς τους δεν το βρίσκει περίεργο το ότι μπορεί να μιλάω στο Μουφ και να του λέω ακόμα και έμμετρες χαζομάρες που τις λατρεύει.:p:D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Επίσης μιλάω και στα αδέσποτα :Ρ
Σε αυτά κάτω ζητάω και συγνώμη μετά από κάθε βόλτα που δεν μπορώ να τα βάλω στην πολυκατοικία να κοιμηθούν :(
Σήμερα ξεχάστηκα εν τω μεταξύ και όταν τα είδα σχεδόν τσίριξα: "Αχου μωρέ! Πού είστε εσείς ματάρες μου;" και συνέχισα με διάφορες αυτοσχέδιες λέξεις τύπου "πιτσικάκια μου εσείς"
Μη ρωτήσετε τι είναι τα πιτσικάκια ! Το λέω σε οτιδήποτε με κοιτάει γλυκά :Ρ
Από τη μέρα που άρχισα να τους μιλάω πέρα από το να τα χαιδεύω/ταίζω, έρχονται και τρίβουν τα κεφάλια τους πάνω στο χέρι μου! ! !
Τυχαίο; ; ; :ο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
...επίσης να συμπληρώσω πως τον χτυπάω κιόλας από την μανία μου...τι αυτιά εχω τραβήξει, τι μάγουλα, τι πλευρά τσιμπάω, τι ουρά, τι στήθος, τι πατούσες, τι οπίσθια, τι μπούτια!Τούφες φεύγουν...

Το καλύτερο είναι που μου μιλάει και αυτός, ή με δαγκώνει όταν του τα κάνω!Είναι σαν να μου λέει ότι θέλει να απαλλαχτεί από την παρουσία μου για πάντα!Χαχαχα

Ναι φιλόζωοι πέστε πάνω μου τώρα...το ήξερα ότι δεν έπρεπε να πέσει σκύλος στα χέρια μου...χαχα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
...επίσης να συμπληρώσω πως τον χτυπάω κιόλας από την μανία μου...τι αυτιά εχω τραβήξει, τι μάγουλα, τι πλευρά τσιμπάω, τι ουρά, τι στήθος, τι πατούσες, τι οπίσθια, τι μπούτια!Τούφες φεύγουν...

Το καλύτερο είναι που μου μιλάει και αυτός, ή με δαγκώνει όταν του τα κάνω!Είναι σαν να μου λέει ότι θέλει να απαλλαχτεί από την παρουσία μου για πάντα!Χαχαχα

Ναι φιλόζωοι πέστε πάνω μου τώρα...το ήξερα ότι δεν έπρεπε να πέσει σκύλος στα χέρια μου...χαχα
Συγνώμη, αλλά είσαι off topic...:eek:
Εδώ συζητάμε ΜΟΝΟ αν μιλάμε στα σκυλιά μας......:D:D:D:D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Εμείς συζητάμε.
Κανονικά και με τον νόμο :)
κι οχι μόνο. Συγκεκριμένα η Χοουπ αν ήξερε να γράφει, θα τσιμπούσε 10ρακι στο ιδιωτικό διεθνές κ την ποινική δικονομία. οχι απλά τους μιλάω αλλά διαβάζουμε κ μαζί.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
κι οχι μόνο. Συγκεκριμένα η Χοουπ αν ήξερε να γράφει, θα τσιμπούσε 10ρακι στο ιδιωτικό διεθνές κ την ποινική δικονομία. οχι απλά τους μιλάω αλλά διαβάζουμε κ μαζί.
Ααααααα...αυτό είναι άλλη μεγάλη ιστορία!! Εμένα καθότανε στην ποδιά μου και κοιμότανε όση ώρα διάβαζα, αλλά όταν ξεκίνησα να της εξηγώ της γιατί στον πλοιοκτήτη που πέταξε το σκάφος στη λίμνη του Μαραθώνα για κρουαζιέρες κάνουμε ασφαλιστικά για προστασία της προσωπικότητας με κοίταζε όλο ενδιαφέρον.... λες βρε Hopsi να τη βάλλω να διαβάζει καμιά δικογραφία.... :D :D :D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εγώ στην βόλτα που κρατάει 2-3 ώρες τον ενημερώνω για όλα τα νέα της ημέρας και όχι μόνο:). Κάποιες φορές που του λέω κάτι παράξενο σταματάει να μυρίζει ή να (μουφιάζει κατά Sara:)) και γυρνάει και με κοιτάει με περιέργεια.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο άνθρωποι να θέλουν ένα σκύλο και να μην αποζητάνε την επαφή μαζί του.... εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να τα λέμε!!

terez

Member
1 Νοεμβρίου 2010
13
0
Φυσικά και μιλάμε! Δείχνει να καταλαβαίνει τα πάντα, και τώρα πιά που δεν ακούει καλά πάλι συνενοούμαστε με νοήματα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μιλαω με δυο τροπους...
ο ενας ειναι ο εκπαιδευτικος με τις εντολες...κοφτα, λιγα και συγκρατημενα!

κι ο αλλος ειναι για να ικανοποιησω τη δικη μου αναγκη να εκφραζω την αγαπη μου και να βγαζω τα απωθημενα μου γιατι μια ζωη η μητερα μου και τωρα ο αγαπημενος μου μου λενε...εεεεε.... κλειστο πια! :p
το Σκαρλετακι με ακουει χαρουμενα, κουνωντας τη αεικινητη κοκεροουρα της!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα προσπαθησω να αποθανατισω μια συζητηση μου με τον Diego ... θα γελασετε πολυ :)

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Φυσικα και μιλαμε,στην βολτα ακουει ηρεμα και δεν απαντα,σε αγνωστο που θα του μιλησει θα πει καμια κουβεντα,στο σπιτι ομως εκει να δειτε τι γινεται.Με κοιταει στα ματια και γαυγιζει θελοντας να μου απαντησει,να μου πει αυτα που εχει μεσα του.Εχω παθει την πλακα μου μ'αυτον τον τυπο που κανω παρεα..Ολη μου την ζωη απο μικρο παιδακι ειχαμε σκυλακια αλλα αυτο δεν το εχω ξανανιωσει,σαν να καταλαβαινει τι του λεω

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ειλικρινά καν'το σε παρακαλώ Αμαλία!
Μιλάει σκέτο ή μιλάει κλαίγοντας?Χαχα :p
Σε συνδυασμό! χαχαχα!
Όντως είναι για τρελά γέλια :p (πού να δείτε πώς παραπονιέται στην ξινολώρα που ενώ της πάει το παιχνίδι να παίξουν, εκείνη του βγάζει δόντια για να τον διώξει... - αγαπιούνται καταβάθος :D )

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και εμεις μιλάμε συνέχεια και ας μου λενε οι αλλοι "Καλα, βλαμμενο εισαι παιδακι μου??". Εννοειται πως δεν καταλαβαινει αυτα που του λεω αλλα καταλαβαινει τον τονο της φωνης μου και ανταποκρινεται αναλογα. Κουναει την ουριτσα του, μου δινει το ποδαρακι του, ξαπλωνει ανασκελα και ζηταει χαδια στην κοιλιτσα η καταβαζει τα αυτακια οταν τον "μαλωνω" για καποια ζημια. Το αστειο ειναι πως οταν τον μαλωνει καποιος αλλος παω τον χαιδευω και με φωνη παρηγοριας του μιλαω σε στυλ "Ποιος σε μαλωσε αγορι μου?" και τοτε αρχιζει το ψιλοκλαψουρισμα και τα "παραπονα". Μπορει λοιπον να μην καταλαβαινουν τα λογια αλλα καταλαβαινουν το συναισθημα που βγαζεις. Οποτε δεν θεωρω τπτ καλυτερο απο το να μιλαμε στα σκυλακια μας και αυτα με τον τροπο τους θα μας καταλαβουν και θα απαντησουν..:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα