Μια χαρά είναι με την ουρά , μην το κάνειςsleepy_aris said:57 ημερων ειναι......και εμενα παραξενο μ φανηκε αλλα παιζει να μην καταλαβα και καλα και να εννουσε ο ανθρωπος οτι απλα ηταν ενας τροπος για να κοπει η ουρα...παντως θα γινει εγχεισηση την τεταρτη......απο την μια φοβαμαι θελω να ειναι καα το μισσακι μ....απο την αλλη το θελω κα χωρις ουρα......γργργργ(νευρα) :evil:
=D> =D> =D>vrmode said:Από τη μια φοβάσαι/προβληματίζεσαι κι από την άλλη θα του την κόψεις... Όπως είπαν και άλλοι πριν από μένα οι ακρωτηριασμοί αυτού του τύπου απαγορεύονται... :evil:
Α... και κάτι άλλο... Επειδή κατά καιρούς έχω δει σε κτηνίατρους να παραλαμβάνουν αρκετοί νεκρό το σκύλο τους λόγω μολύνσεων και άλλων επιπλοκών που προέκυψαν κατά τον ακρωτηριασμό αυτιών και ουρών... έσω έτοιμος! Αν νομίζεις ότι αξίζει αυτό το ρίσκο... τότε είσαι πολύ ...τολμηρός και θαραλέος. Αλλά να...μην κλαίτε μετά!!!
sleepy_aris said:τεσπα δν θ ασχοληθω αλλο...απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι και κοντεψατε να με φατε
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί «χάλασες τη ζαχαρένια σου» και συγχύστηκες φίλε μου!sleepy_aris said:ξεφυγα απο το θεμα ομως δεν θελω να χαλασω την ζαχαραινια μ για κανενα.....καλο βραδυ θα τα πουμε αργοτερα