Με γειά μας!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
απο που τσεκαρεις ολα τα μηνυματα σαν διαβασμενα? δεν το βρισκω με τιποτα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Και εμενα μου βγαζει μηνυματα οπου εχω διαβασει σαν να μην τα εχω διαβασει..:rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν γινεται να δειχνει πανω πανω οπως παλια αν εχουμε προσωπικο μην.?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κάτια, πήγαινε πάνω πάνω στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, εκεί που λέει «βοηθήματα» και πάτα «Επεξεργασία Επιλογών»

στην συνεχεία πήγαινε στο πλαίσιο «Μηνύματα & Ειδοποιήσεις» και μαρκάρισε τις επιλογές:

Το forum μπορεί να σας στείλει μήνυμα στην email διεύθυνσή σας για να σας ενημερώσει ότι έχετε νέο προσωπικό μήνυμα.
ν Αποδοχή Email με ειδοποίηση για νέα προσωπικά μηνύματα

Για να έχεις ειδοποίηση στο email σου, (εάν θέλεις) και τη επιλογή:

Τήν ώρα που διαβάζετε τα μηνύματα στα forums άν λάβετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα, το σύστημα με την χρήση αναδυόμενης ειδοποίησης μπορεί να σας ενημερώσει για την λήψη νέου προσωπικού μηνύματος.
ν Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα

για να ειδοποιείσαι για την ύπαρξη νέου pm με μήνυμα, που θα σου εμφανίζεται στο φόρουμ.
:)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Να ρωτήσω κάτι που το είχα απορία καιρό..?Πώς το κάνετε αυτό που όταν βάζετε κάποιο link δεν φαίνεται όλη η διεύθυνση αλλά (παράδειγμα) ένας τίτλος??:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γίνεται με τύπο, ([url=η διεύθυνση του θέματος]ο τίτλος του θέματος[/url], χωρίς κενά) αλλά επειδή είναι λίγο περίπλοκο, πολύ φοβάμαι πως θα γίνει μπέρδεμα με τα links...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε γαμώτο! Το ψαχνα, το ψαχνα, πουθενά δεν την έβλεπα την επιλογή! Μόλις το 'πες Αλεξάνδρα το είδα αμέσως :confused::confused::confused:
Οπότε αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσω τα λόγια σου:

Στραβωμάρα ή λέγεται αλλιώς πλέον?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ήταν περιττό βρε παιδιά! Εξάλλου όλοι όσοι συμμετέχουμε στο φόρουμ είμαστε φίλοι μεταξύ μας!;)

Υπάρχει κανείς που να θεωρεί κάποιον εχθρό? :eek:

:lol: :lol: :lol: