Με γειά μας!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εγώ πάντως που δεν πολυπρολαβαίνω να μπαίνω όλη μέρα στη δουλειά (και δε μπορώ και να το ψάξω όσο θέλω) θέλω ιδιαίτερα μέχρι να καταλάβω τι παίζεται!!!!!!!!!!!!

Μου φαίνεται είναι σαν το κινητό μου..... 10.000 λειτουργίες κι εγώ μόνο τηλεφωνάω και βγάζω καμιά φωτογραφία........ :D:D:D:D:D:D:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Κακοί admins!!:mad:
Βγάλτε το όριο θέλουμε να βάλουμε και άλλες!!:D
δεν ειναι τοσο απλο το θεμα! ανεβαινουν πολυ οι απαιτησεις που θα εχουμε απο τον σερβερ που μας φιλοξενοι αν ανεβαζει ο καθενας απο 30 φωτογραφιες! που σημαινει και τα λεφτα που θα πρεπει να πληρωνουμε. αυτες τις λεπτομεριες τις ξερεις ο αντμιν και μονο αυτος!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Καλέ ναι πλάκα κάνω...Αμέσως πια..:(:(
Αφού έγραψα ότι θα κάνουμε υπομονή..
Απλά παραξενεύτηκα γιατί το αρχικό όριο ήταν πολύ μεγαλύτερο, αλλά σαφώς και δεν μου πέφτει λόγος..Απλά ρώτησα...;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
επειδη αποκλειεται να διαβασω τοσες σελιδες μουρμουρας και κωλοπιλαλας που σας εχει πιασει,μπορειτε να μου πειτε εαν εχει συζητηθει ,το για ποιο λογο δεν μπορουμε να γραψουμε στο "γενικα"?:D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Δεν ξερω αν εχει συμβει και σε εσας αλλα σε εμενα ενω ειμαι ηδη loged in οταν παω στο quick reply, και για την προεπισκοπιση,και για το submit μου ξαναζηταει log in.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Το καταλαβα οτι καποιος τζολευει το φορουμ γιατι πριν 1 λεπτο βγηκαν ολα τα γραφομενα κινεζικα
Οχι δεν τσεκαρω ουτε πριν το εκανα και γενικα ο υπολογιστης δεν θελω να remember κανενα pass.Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου, σημερα για καποιο λογο δεν μου το εχει ξανακανει.Και παλι ευχαριστω!!

Τωρα το ξανακανε και ειμαι loged:
  1. You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again.
Πηγα advanced και ποσταρε.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Δεν ποσταρε,και στο advanced παλι μου ξαναζητησε log in.Δηλαδη συνολο 3 φορες