Κάτι παραπάνω θα ξέρεις αχαχαχαχχαχαχαχαχα πάντως η εικόνα δείχνει αγάπες αλλά.... τα φαινόμενα...O Ιουδας φιλουσε υπεροχα! χαχαχχα
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις αχαχαχαχχαχαχαχαχα πάντως η εικόνα δείχνει αγάπες αλλά.... τα φαινόμενα...O Ιουδας φιλουσε υπεροχα! χαχαχχα
Μα την αγαπαει!! Πως γινεται να μην αγαπας τη Μοκα?!! Δε γινεταιΚάτι παραπάνω θα ξέρεις αχαχαχαχχαχαχαχαχα πάντως η εικόνα δείχνει αγάπες αλλά.... τα φαινόμενα...
Εχεις απόλυτο δίκιο... έτσι ακριβώς λέω κι εγώ... "ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα"!O Ιουδας φιλουσε υπεροχα! χαχαχχα
...Το βλεμμα του μαγνητιζει γμτ
Πραγματικά τη λατρεύει! πάντα με το δικό του τρόπο...Μα την αγαπαει!! Πως γινεται να μην αγαπας τη Μοκα?!! Δε γινεται
Δεν έχεις πέσει καθόλου έξω...Πολυ ομορφες στιγμες, αλλα φαινεται ποιος ειναι το αφεντικο... (ο γατος)
Ναι, έτσι γίνεται, σχεδόν πάντα......H ομορφιά του Casper, μπορεί να σε ξεγελάσει ανεπανόρθωτα.(?)
φανταζομαι πως τους κοβεται η χαρα και ο ενθουσιασμος........Ναι, έτσι γίνεται, σχεδόν πάντα...
Ολοι φοβούνται τη Μόκα (είπαμε: το μαύρο το θηρίο, το άκοπο Cane Corso, το ξυρισμένο Rottweiler)... και ορμάνε κραυγάζοντας (και κουνώντας τα χέρια και κοιτάζοντας έντονα) στον Casper!!!
Ετσι έγινε και με ένα κύριο στη γειτονιά μας, τις προάλλες, που πλησίασε (ακριβώς, όμως!) με τον τρόπο που περιγράφω... και έγινε πανικός... ξέρεις, με το γρύλισμα και με την κίνηση προς τα εμπρός!φανταζομαι πως τους κοβεται η χαρα και ο ενθουσιασμος........
casper- ΓΡΟΥΦΦΦΦΦ
αλλοι- ΑΑΑΑΑΑΑ.....ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!
Ο οποίος κύριος, μου είπε γεμάτος απορία (και φόβο!): "μα έχω ακριβώς ίδιο σκυλάκι και δεν κάνει έτσι"..