Πολυ αστειο το βιντεακι. Τρανη αποδειξη οτι τα στερεοτυπα υπαρχουν για να καταρριπτονται.To παρακάτω βίντεο περιέχει βίαιες εικόνες μεταξύ αφρικανικού "κακού" boerboel :cuniaoo: και ανυποψίαστου σπιτόγατου. :-\"
Όποιος δεν αντέχει αιματηρές συμπλοκές :eye:παρακαλείται να μην :nono:κλικάρει
Νομίζω υπήρξα σαφέστατη.
Και λένε ότι η συγκεκριμένη φυλή δεν τα πάει καλά με άλλα ζώα... Τελικά έχουν δίκιο
:fan:
[video=vimeo;38316419]http://vimeo.com/38316419[/video]
Δεν άντεξα να μη βάλω Sinatra σε αυτό το βιντεάκι, ήταν το πρώτο τραγούδι που μου'ρθε στο μυαλόΝατάσσα (και Βασίλη, βεβαίως-βεβαίως!),
Ο Casper και ο Zidane σας ευχαριστούν θερμά για το υπέροχο βιντεάκι!!!
Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη μουσική επένδυση!!!Δεν άντεξα να μη βάλω Sinatra σε αυτό το βιντεάκι, ήταν το πρώτο τραγούδι που μου'ρθε στο μυαλό
Ευχαριστούμε!!!Γιάννη πολύ ωραία τα σκυλιά σου!!
Ο μικρός όμως το κάτι άλλο!! Είχαμε ασχοληθεί και εμείς με αυτή τη ράτσα. Εντυπωσιακή εμφάνιση και ωραίο χαρακτήρα. Κρίμα που δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή. Πως είναι η συμβίωση μαζί του τώρα που μεγαλώνει??
Θα μπορούσες να βάλεις καμιά πρόσφατη φώτο να τον θαυμάσουμε και εμείς?
Καλά τώρα... άσε τον "παπά"!!!:^oΓιάννη...ειλικρινά βούρκωσα...υπάρχει ελπίδα λοιπόν; :roll::-s
1) Αν σου πω ότι ο γάτος συμμετέχει στην εκπαίδευση του Casper... τι θα έχεις να απαντήσεις?1) Γιαννη και ο γατος πρεπει να εχει φαει καποιες ωρες εκπαιδευσης .Οσες μπορει να φαει ενας γατος τελος παντων...
2) ...Να τα χαιρεστε ολα ,κασπερ,μοκα,φιντελ.
Ναι εχεις δικιο. Αλλα για να παιζει με τον κασπερτοσο ομορφα, στα ματια μου φαινεται μεγαλος,.... σαν τον φιντελ του νασουκ!1) Αν σου πω ότι ο γάτος συμμετέχει στην εκπαίδευση του Casper... τι θα έχεις να απαντήσεις?
Πραγματικός "άρχοντας των δαχτυλιδιών" (ή του σκότους!) ο γάτος!
2) Ευχαριστούμε!!!
θές να πεις: Casper, Μόκα, Zidane... μιάς και ο FIDEL είναι ο σκύλος του nasouk!!!
Μπα, δε χαμπαριάζει... το παίζει γενναίος...Και τώρα τον έχετε στην εντατική με έμφραγμα τον άνθρωπο; :flip:
...και τα δικά σου λίγο; χαχαχαχαΜπα, δε χαμπαριάζει... το παίζει γενναίος...
μεταξύ μας, μπορεί να άσπρισαν λιγάκι ακόμα τα μαλλιά του...
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!!!...και τα δικά σου λίγο; χαχαχαχα
Η ψυχούλα του το ξέρειΜπα, δε χαμπαριάζει... το παίζει γενναίος...
μεταξύ μας, μπορεί να άσπρισαν λιγάκι ακόμα τα μαλλιά του...
εγώ...στο δικό μου μαυροβάσανο αναφερόμουν...πως λέμε...καθένας με τον πόνο του; :wink: Σε διαβάζω και παίρνω δυνάμειςΓιάννη...ειλικρινά βούρκωσα...υπάρχει ελπίδα λοιπόν; :roll::-s
Συγγνώμη, δεν σε κατάλαβα......Πάντως, επειδή μάλλον δεν με κατάλαβες:
εγώ...στο δικό μου μαυροβάσανο αναφερόμουν...πως λέμε...καθένας με τον πόνο του; :wink: Σε διαβάζω και παίρνω δυνάμεις