ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ = BACKYARD BREEDER ??

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
ναι αλλα ο ντενις υποστηριζει οτι αμα θες πιτ μπουλ και υπευθυνη εκτροφη πρεπει να πας αμερικη.... γιατι εδω δεν γινετε???? εγω ξερω ατομα που εκτρεφουν με χαρτια και με full ped και εγγεγραμμενα ukc, adba .... δηλαδη επειδη αυτοι ειναι στην ελλαδα δεν ειναι υπευθυνοι εκτροφεις... δηλαδη επειδη στην ευρωπη δεν υπαρχουν αυτες οι δυο λεσχες δεν εχουμε και επισημα δειγματα και καλους εκτροφεις πανω στην ρατσα????????

και εχω εστιαστει στην επιθεση γιατι και εσεις παλαιοτερα εκει ειχατε στραφει σε αλλους.....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σωτήρη, για να μην λέμε τα ίδια και γινόμαστε κουραστικοί, προτείνω να διαβάσεις από την αρχή το θεμα και να μην αναλωνόμαστε σε μηδενικής χρησιμότητας προσωπικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες δεν αφορούν το φόρουμ.
Στην ερώτηση σου:
sotiris_z said:
ναι αλλα ο ντενις υποστηριζει οτι αμα θες πιτ μπουλ και υπευθυνη εκτροφη πρεπει να πας αμερικη.... γιατι εδω δεν γινετε????
...ρώτα τον εαυτό σου και εάν καταφέρεις να βρεις πειστική απάντηση σχετικά με τους λόγους που ζευγάρωσες το σκύλο σου, πες μας και μας, μπας και καταλάβουμε το σκεπτικό σου.

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
κατ αρχας εγω δεν ζευγαρωνω τον σκυλο μου οποτε προχωρα παρακατω επιτελους... και να τον ζευγαρωσω παντως δεν θα ρωτησω ουτε εσενα ουτε κανεναν.... και σιγουρα αν τον ζευγαρωσω δεν θα κοιταξω το χρημα αλλα το που θα πανε τα κουταβια σε σχεση με τους περισσοτερους εκτροφεις... απο κει και περα εγω την απνατηση την ξερω σε αυτο που ρωτησα το θεμα ειναι να μου πειτε και εσεις την δικια σας που οπως καταλαβαινω δεν υπαρχει καποια απλα το μονο που ξερετε να λετε ειναι εδω ειναι ευρωπη και στην ευρωπη δεν υπαρχουν τα πιτ μπουλ μονο αμερικη.... που αμα ξερατε λιγο απο αυτην την ρατσα οπως καυχιεστε δεν θα το λεγατε καν αυτο.... 8)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ευχαριστώ για την κατατοπιστική σου απάντηση.
Ο βασικός λόγος λοιπόν που το pit bull δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστεί ως φυλή είναι ότι:

sotiris_z said:
και να τον ζευγαρωσω παντως δεν θα ρωτησω ουτε εσενα ουτε κανεναν.... και σιγουρα αν τον ζευγαρωσω δεν θα κοιταξω το χρημα αλλα το που θα πανε τα κουταβια σε σχεση με τους περισσοτερους εκτροφεις
Ελπίζω να κατάλαβες επιτέλους πως ο εχθρός του pit είσαι εσύ που ισχυρίζεσαι πως το αγαπάς, διότι δεν έχεις εκτροφικο στόχο και πειθαρχία στην εκτροφή. Είσαι άλλος ένας BYΒ που προτιμά να στρουθοκαμηλίζει και να κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του.

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
απο ολο το ποστ μονο αυτο σου εμεινε???????????? απο το εγω δεν ζευγαρωνω τον σκυλο μου τι δεν καταλαβες???????? εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο να βγαλω λεφτα απο τα σκυλια μου οσο ενδιαφερει εσενα και ολους οσους παιρνουν μια ''αναγνωρισμενη ρατσα'' και την εκτρεφουν και πουλανε τα κουταβια 600-700 Ε....δεν διαφερεις και πολυ απο πολλους που κατηγορεις.... εχεις ζωα και τα εκμεταλευεσαι..... και διαλεξες ''αναγνωρισμενη'' για τα φραγκα και μονο......

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σε ‘μενα απευθύνεσαι? :shock:

Εγώ έχω ένα rottweiler χωρίς pedigree από BYB, δηλαδή ένα ημιαιμο σκύλο όπως έχεις ΚΑΙ εσύ. Εν αντιθέσει με σένα που ζευγάρωσες το ημιαιμο σου, εγώ ποτέ δεν διανοήθηκα να ζευγαρώσω το δικό μου.

Το μέγεθος της υποκρισίας και το ασοβαρο του θέματος είναι ότι ένας BYB όπως εσύ, κόπτεται μέσω του Rescue να βρει σπίτια για τα αδέσποτα και βασανισμένα ζώα που o ίδιος και οι όμοιοι του δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν!

Το αν θα καταφέρεις να βγάλεις τις παρωπίδες σου και να δεις την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του pit, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους όσοι παρακολουθούν την κουβέντα μας.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
sotiris_z said:
εχεις ζωα και τα εκμεταλευεσαι..... και διαλεξες ''αναγνωρισμενη'' για τα φραγκα και μονο......
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?p=50321&highlight=#50321

Ευτηχως η ελληνικη γλωσσα ειναι αρκετα πλουσια για να σε στολισω αναλογος αλλα δεν ! μου αρκει να συνεχισεις να γραφεις! δωσε γνωση στον λαο.....................

πες κιαλα για τους εκμεταλευτες ! για τους φιλοχρημματους!

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
Σε ‘μενα απευθύνεσαι?

Εγώ έχω ένα rottweiler χωρίς pedigree από BYB, δηλαδή ένα ημιαιμο σκύλο όπως έχεις ΚΑΙ εσύ. Εν αντιθέσει με σένα που ζευγάρωσες το ημιαιμο σου, εγώ ποτέ δεν διανοήθηκα να ζευγαρώσω το δικό μου.

Το μέγεθος της υποκρισίας και το ασοβαρο του θέματος είναι ότι ένας BYB όπως εσύ, κόπτεται μέσω του Rescue να βρει σπίτια για τα αδέσποτα και βασανισμένα ζώα που o ίδιος και οι όμοιοι του δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν!

Το αν θα καταφέρεις να βγάλεις τις παρωπίδες σου και να δεις την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του pit, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους όσοι παρακολουθούν την κουβέντα μας.
ωραια εφ οσον και εσυ εχεις υποστηριξει byb που στην ελλαδα οσοι ειναι στα πιτ ειναι και στα ροτ μην μιλας γι αυτο το θεμα και ασε αλλους να μιλησουν που δεν εχουν ημιαιμα σαν το δικο σου...

ενα κουταβι pit ποσο παει?
παντως οχι 600 - 700 ευρω
ενα κουταβι πιτ με χαρτια ξεφτιλα 1000Ε + τα εξοδα μεταφορας αν δεν το παρεις απο ελλαδα..... στα ροτ αυτη η τιμη ειναι τα εκθεσιακα κι ολας... φαντασου την διαφορα....

Ευτηχως η ελληνικη γλωσσα ειναι αρκετα πλουσια για να σε στολισω αναλογος αλλα δεν ! μου αρκει να συνεχισεις να γραφεις! δωσε γνωση στον λαο.....................

πες κιαλα για τους εκμεταλευτες ! για τους φιλοχρημματους!
ακου ρε sir γιατι πραγματικα βαριεμαι να μιλαω μαζι σου.... κατηγορειτε τους πιτ μπουλαδες για byb αλλα αυτη την στιγμη στην πανσιον που εχει σκυλια το rescue το ξερεις οτι τα ροτ ειναι περισσοτερα... αυτη την στιγμη εκει εχει πανω απο 5 ροτ των οποιων τα 2 καθαροαιμα ενω πιτ μπουλ ειναι 2 και παλι εχουν δοθει... και ερχεσται εσεις να κατηγορεισετε τους πιτ μπουλαδες που ανοιγεις την πορτα σου και ολοι γυρω εχουν ροτ και οταν τους ρωτας απο που το πηρες σου λενε απο μια γεννα ενος φιλου.... εγω δεν βλεπω καμια διαφορα απο τους πιτ μπουλαδες ισα ισα απο αυτα που εχω δει εγω τα '' αναγνωρισμενα'' ροτ ειναι σε χειροτερη τυχη... και σιγουρα εχω δει παραπανω απο εσας.... 8)

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Πωπωπω.... τι να πώ??? Ο καθένας με τον πόνο του. Βρε Σωτήρη μας κούρασες :? .

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ προτείνω να πάψουμε να ασχολούμαστε με την περίπτωση sotiris_z, για προφανείς λόγους…

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Εεεε ναι λοιπόν. Rottie θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου. :wink: